Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Leu

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 2-8 martie 2020 Leu

Te surprinzi prin înscrierea la un curs la stat, mai degrabă decât la unul privată. Acest lucru este diferit pentru tine; cu toate acestea, descoperi că te bucuri de interacțiune socială. În plus, indiferent dacă înveți să gătești sau să faci alpinism, este întotdeauna mult mai distractiv să înveți alături de alții. În acest fel, poți învăța din greșelile lor și ei din ale tale. Este obligatoriu să fie o zi distractivă, aventuroasă așa că bucură-te de ea.

Ideea că oferind mai mult ai putea vedea că primești mai multe ar putea pune stăpânire pe tine și vei dori să explorezi idei de afaceri unde puteți exersa acest lucru. Aspectele pozitive te pot încuraja să încerci ceva de care să beneficieze și alții într-un mod bun, în sensul că aduce și profit.

În ceea ce privește banii, mergi ușor atunci când iei decizii importante, pentru că, odată cu tranzitul lui Mercur prin Casa a 8-a, sectorul de afaceri și active comune, te ajută să fii atent la ceea ce promiți sau cui te dedici. Dacă trebuie să semnezi ceva, asigură-te că există o clauză de exonerare, deoarece circumstanțele s-ar putea schimba.

Sentimentele pentru cineva s-ar putea intensifica, de asemenea, în timpul pătratului între conjuncția Venus – Uranus și Pluto, vineri. S-ar putea să fii atras de cineva care deține o poziție cheie și să fii hotărât să îl impresionezi. Amintește-ți totuși, că cu cât încerci mai mult, cu atât este mai probabil să obți efectul opus. Dacă ai vreo idee pentru îndeplinirea unui obiectiv, cercetează ce opțiuni ai. 

Horoscop Minerva săptămâna 2-8 martie 2020 Leu Relațional

Nu îți face griji dacă s-ar putea să ai o seară plictisitoare înainte să ieși undeva, deoarece acest lucru nu este posibil cu tranzitul planetar actual. Dacă intenționezi să te întâlnești cu un nou partener, fii pregătit să petreci minunat. Este posibil să nu se conformeze cu ceea ce în mod normal ai considera o ieșire de succes, dar te va face să te simți foarte bine.

Totuși gândești limpede în timpul conjuncției Soare-Neptun de duminică, ceea ce face ca acest lucru să fie un moment minunat pentru a obține ceva și pentru tine. Cuvintele curg fără efort și vei spune exact ce vrei să spui.

Îți place să cunoști oameni noi, fapt ușurat de Luna din Gemeni de la începutul săptămânii și poți face o mulțime de conexiuni sociale în acest timp. Dacă întâlnești pe cineva interesant care nu este potrivit pentru tine, du-l la prietenul potrivit. Natura ta de foc este amplificată în timpul Lunii în semnul tău, la sfârșitul săptămânii.

Horoscop Minerva săptămâna 2-8 martie 2020 Leu Profesional

Energia ta este concentrată pe inovație, iar acest lucru va aduce o recompensă extraordinară. Simți o atracție firească către idei avansate. Alătură-te celor care doresc locuri de muncă strategice, oamenilor și carierelor care susțin aceste idei și obiectivele tale de vitor.

Munca te-ar putea face să fii foarte solicitant. Dacă îți poți împărtăși interesele cu entuziasm și cu un zâmbet larg, poți găsi sprijin pentru ceea ce faci. Unele zile vor fi stresante pentru oricine insistă asupra perfecțiunii. Este posibil să fii nevoit să ai mai multă răbdare cu un șef sau un client care te solicită. Evenimentele pot aduce o atracție secretă pentru un colaborator. Acesta este un moment bun pentru o scurtă vacanță.

Horoscop Minerva săptămâna 2-8 martie 2020 Leu Financiar

Activitatea din casa a 2-a, a câștigurilor proprii, face mai dificil să ai acces la banii cu care erai obișnuit. Universul restrânge cercul oportunităților și banii pe care îi poți obține, dar nu îți fă prea multe griji. Rețelele de socializare te vor atrage prin orice problemă, vor face referi la noi clienți, te vor avertiza despre noi locuri de muncă și îți vor împrumuta bani.

Implică-te în planificarea financiară în această săptămână. Fă-ți o strategie pentru unele planuri pe termen lung. A face niște cercetări și a aduna informații poate fi o modalitate productivă de a-ți folosi timpul. Urmărește-ți instinctele când ai de-a face cu alții. Caută indicii non-verbale care vorbesc despre ceea ce încearcă cu adevărat să îți spună. Evită bârfele sau împrăștierea de informații private. Chestiunile legate de bani au o importanță supremă acum. Considerațiile care țin de afaceri necesită atenție. 

Horoscop Minerva săptămâna 2-8 martie 2020 Leu Sănătate

Aspectele de săptămâna aceasta sunt aproape suficient de incitante pentru a ți se aprinde lămpile ca să pui la cale ceva! Amestecă acest lucru cu propria ta natură de foc și vei avea destul energie pentru a lucra în această săptămână. Folosește-o în cel mai sănătos mod posibil: mișcare. Excesul de energie trebuie exprimat împreună cu corpul – gimnastica, dans, sex, sport etc. înainte ca el să ajungă la minte. Neprocesată, această energie se poate transforma cu ușurință în furie sau cuvinte dure. În plus, menține-ți aportul de apă la maximum în organism pentru a fi echilibrat.

CITEȘTE ȘI HOROSCOP MINERVA SĂPTĂMÂNA 2-8 MARTIE 2020 PENTRU:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top