Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Rac

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 2-8 martie 2020 Rac

Ai o abilitate psihică înnăscută, care are nevoie doar de acordaj fin și de consolidare pentru ca aceasta să se dezvolte într-o putere formidabilă. Chiar și acum te pomenești citind gândurile altora. Această sensibilitate îngreunează uneori, dar mai ales funcționează în avantajul tău. În relații, în special, poți pune capăt sentimentelor de rău înainte de a evolua spre ceva ireparabil.

Echipa cu un altul pentru a porni la un drum ar putea fi foarte ceva bun pentru tine. S-ar putea să ai idei despre călătoria în diferite țări, poate să mergi la un curs sau un atelier ori la amândouă și să le privești ca pe o nouă oportunitate.

Orice ar fi, săptămâna aceasta te poate ajuta să îți pui planurile la punct și să te liniștești. Abilitățile tale psihice pot completa perspectiva dincolo de a celeilalte persoane, ceea ce face ca acest moment să fie foarte plăcut.

Cu toate acestea, ar putea să existe un indiciu de emoții mai întunecate, precum pătratul dintre conjuncția Uranus – Venus și Pluto. Spre sfârșitul săptămânii s-ar putea să simți că cineva încearcă să-ți submineze eforturile și asta s-ar putra întâmpla din cauza geloziei sau pur și simplu a încercării de a te opri din drum. Este însă un aspect temporar ia-l așa cum e. Dacă le poți evita, orice critică sau stare proastă, ar trebui să treacă în curând.

Într-o notă romantică, te-ai putea conecta cu cineva și ai putea găsi că ai multe în comun cu această persoană.

Horoscop Minerva săptămâna 2-8 martie 2020 Rac Relațional

 În mod sigur, îți place să fii șocat, deși nu ai recunoaște acest lucru. Totuși, alinierea planetară îți poate aduce o surpriză și mai mare decât ai anticipat. Întâlnirea cu cineva care arată normal, dar are, de fapt, o abordare unică în ceea ce privește viața și care ar putea revoluționa viața ta amoroasă. Deși este posibil să nu arați cât de impresionat ești, în secret ești destul de încurcat.

La începutul săptămânii, există foarte multă energia care calmează, provenită de la luna din semnul tău, la mijlocul săptămânii, dar tot ce faci acum este subestimat. Cu toate acestea, nu îți va fi dificil să atragi atenția cuiva asupra acestui fapt.

Marți există o conjuncție Soare – Neptun care te scoate din carapacea ta și te face să te ridici pentru la ceea ce vrei. Încrederea ta este ridicată, astfel încât poți să îți declari clar și concisdorințele și dorințele.

Nesiguranța ta se manifestă mai mult în timpul pătratului dintre conjuncția Uranus – Venus și Pluto de duminică, 8 martie, și cu cât te ghiceșsti mai mult, cu atât îți este mai greu să crezi oamenii atunci când își fac complimente. O simplu mulțumesc este de ajuns. 

Horoscop Minerva săptămâna 2-8 martie 2020 Rac Profesional

Ești într-un punct critic de pornire care îți va deveni mai evident în următoarele săptămâni. Închide problemele vechi și depășite, astfel încât să poți începe un ciclu profesional nou deoarece este un moment important pentru a reflecta asupra ta și asupra propriilor obiective.

Ți se cere mult și te-ai putea simți tras în mai multe direcții simultan. Evenimentele te pot aduce la un fel de răscruce. Simpatia pentru colegi probabil este destul de puternică. Poți face ceva special pentru cineva care se luptă. Evenimentele îți pot aduce o mare satisfacție dacă te simți util. 

Horoscop Minerva săptămâna 2-8 martie 2020 Rac Financiar

Dacă ai fost în căutarea de noi resurse, este un moment excelent pentru a elabora CV-ul și pentru a începe să îl trimiteți. Dacă ai căutat o promoție sau doar un pachet de beneficii mai bune din partea angajatorului actual, creeazăți un traseu de mișcare a documentelor care să documenteze beneficiile pe care le-ai adus instituției. Apoi cere să ai o întâlnire cu cnducerea sau să participi la un interviu. 

Planurile tale trebuie să fie înrădăcinate în realitate. Elaborarea lor ți-a luat mult timp, așa că acuma este momentul să le pui în mișcare. Extinde-ți cunoștințele și află lucruri noi pentru a-ți îmbunătăți performanța și eficiența. O schimbare de perspectivă te va ajuta să găsești soluția financiară de care ai nevoie. Gestionează prioritățile și vei putea jongla cu toate. 

Horoscop Minerva săptămâna 2-8 martie 2020 Rac Sănătate

Tranzitul săptămânii îți oferă energia de a comunica cu cei pe care îi iubești într-o manieră eficientă. Uneori poți moale sau te temi de modul în care critica o va face să se simtă pe cealaltă persoană. Dar planetele îți pot oferi contextul în care să cuvintele să te ajute să spui ce ai de spus, fără a fi prea dur. De asemenea, este timpul să îți examinezi în mod critic și propriul comportament și să nu îți cruți sentimentele! Mai târziu vei fi recunoscător pentru disciplina pe care o angajezi astăzi.

CITEȘTE ȘI HOROSCOP MINERVA SĂPTĂMÂNA 2-8 MARTIE 2020 PENTRU:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top