Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Gemeni

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 2-8 martie 2020 Gemeni

Asperitățile dintre tine și partener te-ar fi putut face să te simți mai deprimat săptămâna aceasta. S-ar putea să fi fost tentat să crezi că a tras concluzii greșite, și de aceea iubitului/ei nu-i mai pasă și de aceea telefonul nu sună. Nu cădea în această capcană. Dacă încerci să fii obiectiv, vei realiza că acest lucru este greșit. Șansele ca prietena/ul ta/tău să fie reținut/ă de felul său și să te sune imediat ce există o oportunitate.

Deci săptămâna este o oportunitate excelentă de a combina resursele, astfel încât să poți realiza mai multe lucruri decât poți singur. Poți beneficia de abilitățile și cunoștințele practice ale celorlalți pentru a pune în practică planurile tale. Mercur, stăpânul tău planetar, în trigon cu Nodul Nord, te poate conecta marți, într-o zonă mai intensă cu oamenii potriviți și asta poate face diferența între succes și mediocritate.

Chiar și așa, cu Mercur încă retrograd, ar fi înțelept să pășești cu grijă. Este posibil ca planurile să nu funcționeze așa cum crezi, iar modificările ar putea să crească în următoarele săptămâni. Testează fiecare pas pe parcurs și nu vei greși prea mult.

Este posibil să nu te vezi cu cineva cu care ți-ai dori, în special spre sfârșitul săptămânii, când un aspect intens sugerează astfel de sentimente. Este posibil să existe resentimente sau gelozie și, în cazul că este așa, ar putea fi important să găsești o modalitate de a rezolva acest aspect. Folosește-te de discernământ pentru a te ajuta în această problemă.

Horoscop Minerva săptămâna 2-8 martie 2020 Gemeni Relațional

Tranzitele de săptămâna viitoare aduc oportunitatea unei întâlniri neașteptată cu cineva. Există șanse ca acesta să vă reamintească persoana pe care o cunoașteai în trecut și toate momentele bune pe care le-ați împărtășit. Totuși, această ultimă întâlnire va fi foarte diferită și va aduce unele activități noi foarte interesante, precum și oameni.

Luni, prezența Lunii în Gemeni, te va ajuta să impresionezi pe cineva special. Este sigurul căreia îi va plăcea această parte mai sensibilă și mai plină de compasiune.

Pătratul Venus – Pluto de la începutul săptămânii adaugă o energie care îți va controla viața sentimentală, așa că vrei, nu vrei vei fii responsabil cu cele mai planificate ieșiri. Problema este că nu ești concentrat pe detalii, deci lucrurile ar putea s-o ia razna mai repede decât crezi. Ai întotdeauna în minte un plan de rezervă.

Gândurile tale sunt împrăștiate atunci când luna se mișcă prin Leu și te distrage la sfârșitul săptămânii pentru că trebuie să fii atent la o singură persoană. Nu promite că vei trimite un text cuiva dacă nu intenționezi să o faci.

Horoscop Minerva săptămâna 2-8 martie 2020 Gemeni Profesional

Acum este momentul să începi următoarea etapă a unui plan pe care l-ai început recent. Etapa de pionierat s-a încheiat, iar acum ești la faza de cercetare. Următoarele patru săptămâni este momentul în care să colectezi date în loc să te comporți neglijent.

Este un moment puternic în care poți vedea rezultatele muncii. Poate fi o perioadă foarte bună pentru reuniuni profesionale. Așteaptă-te să fii, în mod special, ocupat dar fă în așa fel să încât să rămâi concentrat. Poți pierde timp prețios cu multă vorbărie. Evenimentele se pot complica în cazul în care oamenii se simt înțeleși greșit sau nesiguri. Este important să eviți răspândirea bârfelor. Acestea sunt zile bune pentru călătorii și extinderea orizonturilor. Urmează-ți curiozitatea naturală.

Horoscop Minerva săptămâna 2-8 martie 2020 Gemeni Financiar

Săptămâna aceasta ai planetele orientate de asemenea manieră încât dorești să urmezi propriul. Activitatea se încadrează în zona temei tale natale, asociată cu schimbarea. Ritmul schimbării este atât de rapid, încât s-ar putea să nu poți să ții pasul cu el. Totul este pentru o cauzămai mare – și anume, tu.

Din motive personale sau profesionale, un nou mediu sau împrejurări îți oferă răgazul necesar pentru a liniști stresul generat de muncă. Abilitățile tale executive au fost remarcate la reuniunile și conferințele recente. Cifrele înregistrate arată că șefii oferă recompense și recunoaștere pentru eforturile continue. Poate a venit momentul să semnezi o hârtie semnificativă, să finalizezi o afacere sau un parteneriat important, poate cu o agenție guvernamentală sau cu o instituție de anvergură. Vorbeste despre toate deciziile cu partenerul de viață  sau cu prietenii apropiați.

Horoscop Minerva săptămâna 2-8 martie 2020 Gemeni Sănătate

Aspectul săptămânii va sublinia capacitatea de a exprima sentimentele prin cuvinte și, eventual, gânduri în acțiune. Dacă ai avut dificultăți de comunicare și ești gata să limpezi lucrurile – acum este un moment mai bun ca oricare. Dacă dorești să sporești comunicarea cu șeful sau cu copiii, acum este un moment bun pentru a iniția noi căi de dialog. Dacă încerci să te pui de acord cu deciziile și obiectivele tale pentru a rămâne în formă și a mânca sănătos – nu există timp mai bun ca prezentul!

CITEȘTE ȘI HOROSCOP MINERVA SĂPTĂMÂNA 2-8 MARTIE 2020 PENTRU:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top