Connect with us
Horoscop Minerva 25-31 mai 2020 Capricorn

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 2-8 martie 2020 Capricorn

S-ar putea să te simți obosit și somnolent, săptămâna aceasta. Deși ești un personaj obișnuit, trebuie să recunoști că zilele următoare sunt numai bune de stat în pat. Acordă-ți aceste câteva ore pentru a te replia și a-ți recupera energia. Va trebui să funcționezi la o formă de vârf pentru toate lucrările care probabil vor poposi pe biroul tău săptămâna aceasta.

Un amestec între experiența ta practică și gândirea imaginară și vizionară a altcuiva poate produce ceva uimitor. S-ar putea să lucrezi la un site, blog sau afaceri online sau să îți implici eforturile într-un proiect de scriere creativă. Orice ai face, la începutul acestei săptămâni te reprezintă și îți va sta bine în noua ipostază. 

Singura lucru care te mai linișteș-te este că Mercur este în prezent retrograd în Vărsător, în Casa a 3-a, sectorul comunicării, iar acest lucru ar putea duce la neînțelegeri. La fel de bine ar fi să verifici de două ori că sunteți amândoi pe aceeași lungime de undă, mai ales dacă aveți decizii importante de luat sau sunteți într-un punct crucial al relației.

Într-o notă mai familiară, s-ar putea să existe tensiuni între tine și o altă persoană care are legătură cu finanțele sau cheltuielile gospodăriei, undeva pe vineri. Acesta este un aspect temporar, dar, mai degrabă decât să lase lucrurile să se încingă, o discuție diplomatică ar putea rezolva problemele.

În ceea ce privește romantismul, conversația inteligentă a cuiva s-ar putea dovedi atractivă.

Horoscop Minerva săptămâna 2-8 martie 2020 Capricorn Relațional

Un cadou pe care îl cumperi cuiva special se dovedește a avea un efect surprinzător de profund. Aspectele sugerează faptul că este vorba despre o carte, un obiect de artă sau ceva unic, care să încânte persoana cea mai dragă. Atât de mult, încât relația ta se poate schimba într-un mod plăcut surprinzător, adică lcrurile ar putea începe să se îmbunătățească.

 Ești pe grabă în timp ce luna este în Gemeni la mijlocul săptămânii! De obicei, încerci să îți ții emoțiile sub control, dar poți simți din plin, că este foarte greu așa ceva. 

Pătratul dintre conjuncția Uranus – Venus și Pluto, te-ar putea face să regreți ceva ce ai făcut în trecut, deoarece amintirile sunt dureroase și greu de ignorat. Chiar dacă ești trist, asta te va ajuta să mergi mai departe.

Lună în Leu, la sfârșitul săptămânii arată că îți place să discuți și să trimiți mesaje la diferiți oameni. Ești bucuros dacă că ești singur acum. Deocamdată nu te poți imagina limitându-te doar la o singură persoană!

Horoscop Minerva săptămâna 2-8 martie 2020 Capricorn Profesional

Fricțiunile vechi dintre tine și un coleg de muncă se vor ușura săptămâna aceasta, deoarece dintr-o dată ai mai multă compasiune pentru celălalt. Un eveniment la locul de muncă vă va apropia și te va face să îți dai seama că sunteți amândoi oameni capabili și ca tot omul mai greșiți.

Perioadă poate aduce sarcini și abateri suplimentare. Asigură-te că rămâi concentrat pe ceea ce ai de făcut. Concentrează-te pe realizări, în special cu sprijinul șefilor. Ești în mod natural responsabil și bine organizat și vei excela lucrând spre obiective specifice. S-ar putea să auzi mesajul care să te motiveze. Dacă măsori valoarea personală prin succes, poate fi descurajant dacă nu ai un loc de muncă. Fii încrezător în abilitățile tale.

Horoscop Minerva săptămâna 2-8 martie 2020 Capricorn Financiar

 Săptămâna aceasta ai activitate, ceea ce înseamnă că ceva ce ai crezut că ai putea face dpv financiar, ar putea să te sprijine din nou. Calculează-ți bugetul pentru plăți și verifică facturile plătite nu cumva să fi scăpat una neonorată, dcă o găseșcti achit-o rapid ca să nu producă penalități. Ține-te de treabă la birou, cât mai bine, deoarece se întrevede o schimbare bună curând. 

Este un moment excelent pentru a-ți spori performanța de muncă. Faci multitask cu ușurință. Cu o comunicare eficientă, îți vei cunoaște mai bine colegii și îți vei crea relații utile. Canalizează-ți energia în cele mai demne proiecte pe care le ai înaintea ta și nu te agăța de chestii mărunte. Deși vei fi ocupat, vei funcționa la maxim, ca să spun așa. Fii deschis și gata să-ți schimbi perspectivele, dacă este nevoie, după ce ai ascultat și opiniile celorlalți. Ieși și vorbește cu oamenii. Înseamnă foarte mult să împărtășești și să înveți din experiență.

Horoscop Minerva săptămâna 2-8 martie 2020 Capricorn Sănătate

Există șanse mari să te simți mai ușor decât de obicei și să te angajezi mai alert în preocupările altor persoane decât simți în ​​mod normal. Oamenii pot răspunde destul de de bine la colicitări, dar nu uita să ai grijă de tine! Zilele contează când vine vorba de sănătatea ta. Dieta este o mare parte din starea de spirit, așa că ia notă de ceea ce simți că ve mânca.

CITEȘTE ȘI HOROSCOP MINERVA SĂPTĂMÂNA 2-8 MARTIE 2020 PENTRU:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top