Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Săgetător

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 2-8 martie 2020 Săgetător

S-ar putea ca colegii la care te aștepți mai puțin, să te marginalizeze. Va trebui să îți alegi cu atenție cuvintele. Dacă simțiți că mergi pe coji de ouă, înseamnă că așa și este. Plutește o tensiune nedefinită în aer. Și deși nu poți identifica sursa, cu siguranță o vezi pe fețele colegilor tăi. Prima parte a săptămânii nu este bună pentru critici constructive pentru că riști să îi întorci pe toți împotriva ta. 

Îți dorești să schimbi casa/apartamentul și începi să alergi cu proiectul de colo – colo, calculezi costurile și vrei să și începi. Poate fi vorba și despre un plan masiv de renovare, care poate adăuga noi funcții sau o atmosferă revigorantă în casă. Evită să mergi pe încredere și fii dispus să îți folosești imaginația pentru a ajunge la un rezultat frumos și unic.

Un lucru de remarcat este, însă, faptul că Mercur este retrograd în Casa a 4-a, în sectorul familiei, și există potențialul unor neînțelegeri neașteptate. Dacă te pregătești ca oamenii să vină și să lucreze pentru tine, asigură-te că dai instrucțiuni clare. Ar putea fi, de asemenea, o idee bună să le verifici, dacă poți profesionalismul.

Dacă te întrebi care este prețul iubirii, ei bine Venus în pătrat cu Pluto te asigură că acest romantism nu te va costa prea mult. Nu este vorba doar despre bani. Este vorba și despre cum te simți când te afli în preajma persoanei respective. 

Horoscop Minerva săptămâna 2-8 martie 2020 Săgetător Relațional

Dacă ieși la o întâlnire azi, nu te aștepta să fie o seară romantică, dar așteptă-te la un moment minunat totuși. Un aspect planetar favorabil sugerează că vei realiza că cel mai nou prieten este o companie extrem de stimulantă și, de asemenea, este posibil să te introducă în dimensiuni noi ale vieții, lucruri care sunt grozave pentru tine.

Ce îți spun visele de la mijlocul săptămânii? Subconștientul tău lucrează ore suplimentare acum, când luna este în Rac, făcând din acesta un moment excelent pentru a pune de acord pasiunea cu fantezi și cu realitatea.

Urmează apoi luna în Leu, la sfârșitul săptămânii, care te plasează într-o stare de spirit fantastică. Ca semn de foc, ești obișnuit să absorbi energia, dar poți folosi vibrația sigură a Leului pentru a lua inițiativa mai mult decât ai face-o de obicei.

În timpul pătratului Venus-Pluto însă, pot apărea lupte pentru putere și influență, mai ales când vine vorba despre felul în care îți petreci timpul. Dacă cunoști pe cineva, argumentul este că această nouă relație poate fi ceea ce cauți.

Horoscop Minerva săptămâna 2-8 martie 2020 Săgetător Profesional

Treci printr-o perioadă grea în ceea ce privește cariera, iar acest lucru este în regulă. Nu pretinde că totul este minunat pentru că nu este. Uită-te la alții pentru ajutor și sfaturi, dar în cele din urmă realizează că numai tu te poți bucura de ce știi.

Acest lucru poate aduce o perioadă aglomerată când vei fi provocat să înțelegi o gamă variată de oameni și opinii. Poți însă, ușor să te detașezi, deci fă-ți liste și să fii foarte responsabil. Poți simți o dorință puternică de a explora și a-ți extinde orizonturile. Acestea sunt zile bune pentru instruire și stabilirea procedurilor de lucru. Poți străluci ajutându-i pe ceilalți să vadă obiectivul principal. Este important să ai ceva în care să crezi tu.

Horoscop Minerva săptămâna 2-8 martie 2020 Săgetător Financiar

Ai o săptămână aglomerată din punct de vedere astral și care îți poate munca. Îți asumi o poziție mai puternică la locul de muncă și este posibil să ai noi responsabilități de îndeplinit. Celebrează-ți succesul în loc să cauți un birou mai înalt sau mai mare. Aspectele indică o perioadă de seriozitate în ceea ce privește dezvoltarea rețelei profesionale care însă te pot sprijini în momentele grele. 

Simți că ești gata să-ți folosești abilitățile interpersonale. Fiind calm și comunicativ și linia care ai implementată se va dovedi valabilă. Împărtășește informațiile și oferă soluții problemelor disponibile. Câțiva prieteni îți pot oferi cheia unei probleme care te-a încurcat. Încearcă să îți stabilești contacte noi. Este un moment favorabil pentru a lua o decizie financiară la scară largă. Concentrează-te pe afaceri și fă eforturi să îți apropii cunoscuții pentru a face o rețea de succes. În curând vei găsi lucrurile care să te ducă unde trebuie. 

Horoscop Minerva săptămâna 2-8 martie 2020 Săgetător Sănătate

Calitățile personale sunt ridicate la noi culmi cu ajutorul tranzitelor de săptămâna aceasta. Îți poate crește vitalitatea, reducând, în același timp, intensitatea lor. Este o săptămână bună pentru a finaliza sarcinile și a comunica cu alții despre așteptările tale, nereușite sau îndeplinite. Tratează-ți corpul cu respect – odihnă, alimentație sănătoasă, exerciții fizice – și s-ar putea să-ți găsești că recompensa nu este alta decât … intimitatea. Da, fă-ți treaba ta și așteaptă-te să ți se spună că ești atractiv/ă!

CITEȘTE ȘI HOROSCOP MINERVA SĂPTĂMÂNA 2-8 MARTIE 2020 PENTRU:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top