Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Scorpion

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 2-8 martie 2020 Scorpion

În timp ce entuziasmul tău este ridicat, rezistența fiziologică poate fi puțin scăzută. Ai grijă de tine în această perioadă aglomerată. Tendința este să exagerezi lucrurile, participând la multe petreceri și cumpărături până la închiderea magazinelor. Viața socială este în plină expansiune în acest moment, dar va trebui să îți lași timp și pentru a vă odihni dacă vrei să te bucuri cât mai mult de viață.

Atât oportunitățile creative, cât și cele romantice pot fi ale tale la începutul săptămânii, când aspecte pozitive te pot împinge să faci și o altă treabă foarte bună. Este posibil să fi întâlnit această persoană înainte și poate nu ai observat-o cu adevărat. De data aceasta pare să fie altfel. Atracția reciprocă poate dezvălui cât de multe aveți în comun. Este, de asemenea, posibil să dorești să lucrezi cu cineva la un proiect creativ sau altceva, iar acest lucru poate merge foarte bine.

Dacă ești dornic să cunoști pe cineva, Mercur retrograd, în Casa a 5-a, sectorul iubirii si al creativității, face un sextil cu Venus și este posibil să realizezi că această persoană este suflu de aer curat de care aveai nevoie. Dar va trebui să alimentezi această resursă dacă vrei să fie cu tine pe aceeași cale.

Sentimente dificile ar putea să iasă la suprafață, vineri, datorită pătratului Venus – Pluto. Ai putea fi tentat să dialoghezi mental, dar poate fi mai înțelept să ții pentru tine toate acestea.

Horoscop Minerva săptămâna 2-8 martie 2020 Scorpion Relațional

 Atmosfera cerească actuală sugerează că ai șansa de a încerca unele lucruri noi și interesante cu o persoană iubită. Dacă te-ai obișnuit cu o anumită rutină, atunci ia în considerare să o schimbi făcând ceva radical diferit. Se poate întâmpla, de asemenea, să întâlnești o persoană care aduce o gură de aer curat în viața ta. Orice lucru care te inspiră la lucruri mai mari este binevenit.

Conjuncția Soare-Neptun, îți oferă șansa de a te echilibra mental, iar comunicarea ar trebui să se îmbunătățească. Acum este momentul să trimiteți mesaje de clarificare și SMS-uri, dacă este necesar.

În mijlocul săptămânii plutește o energie sexuală în aer în timp ce Luna este în Gemeni. Dacă simți că ești mai îndrăzneț și mai direct decât de obicei, mergi pentru asta. Nu îți face griji pentru ce cred alții! 

Există un pătrat complicat între Venus și stăpânul planetar al semnului tău, Pluto, care poate pune la îndoială unele dintre alegerile tale. 

Horoscop Minerva săptămâna 2-8 martie 2020 Scorpion Profesional

Asimilează și integrează ideile pe care, în mod normal, le ignori. În loc să reduci ostenativ conceptele care îți sunt străine, acum ar fi momentul să le integrezi creativ în regimul de muncă. Vei avea succes atunci când deschizi ușa către alte posibilități.

 Posibil să fie o perioadă ocupată, pe de altă parte. Profesiile care necesită călătorii sau realizarea de contacte multiple promit rezultate excelente. Pot exista și sentimente puternice într-o situație de care nu toată lumea este conștientă. Intensitatea poate fi catalizatorul schimbărilor constructive. Este foarte important să rămâi pozitiv. Orice gând negativ sau lipsă de încredere va acționa împotriva intereselor tale cele mai bune. Dacă te ascunzi, oamenii ar putea interpreta gestul drept egoism.

Horoscop Minerva săptămâna 2-8 martie 2020 Scorpion Financiar

Săptămâna aceasta aduce aspecte care îți afectează cariera și autoritatea. Este posibil ca recent autoritatea să îți fi fost subminată de o persoană lipsită de scrupule, coleg/ă cu tine de birou sau va trebuit să lași să mai aștepte un proiect în timp ce tratezi probleme de comunicare și tehnologice. În următoarele câteva săptămâni, gândește-te cum să pui bazele viitoarelor oferte. Universul îți va arata cum.

Consultă-te cu experți contabili înainte de a lua decizii financiare în această săptămână. Ți se va solicita o diplomă în această fază, deoarece lucrezi printre dezacorduri profesionale și te preocupă și politica de birou. Încearcă să echilibrezi cheltuielile și câștigurile, astfel încât să fii în situația de a oferi câteva idei noi. Fă-ți timp să te vezi cu un îndrumător sau profesor care trece printr-o suferință. Nu te gândi la călătorii acum! Nu sunt prielnice.

Urmărești ce spui. Este mai necesară introspecția pentru a-ți formula cu atenție cuvintele. Pe de altă parte, ești gata să te distrezi, să împărtășești și să te implici în discuții intelectuale interesante.

Horoscop Minerva săptămâna 2-8 martie 2020 Scorpion Sănătate

Încetinește ritmul și fă-ți un program redus dacă te simți obosit la începutul săptămânii. Energia astrală poate aduce vântul în pânzele tale. Cu toate acestea, fii atent deoarece este doar o fază temporară. Cu o energie cosmică puternică care îți influențează sănătatea și bunăstarea în viitorul apropiat, vei prospera dacă vei decide să îți asumi responsabilitatea pentru bunăstarea proprie. Cu cât faci mai mult și mai bine acest lucru, cu atât te vei simți mai bine.

CITEȘTE ȘI HOROSCOP MINERVA SĂPTĂMÂNA 2-8 MARTIE 2020 PENTRU:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top