Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Pești

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 2-8 martie 2020 Pești

Dezinformarea este probabil să se răspândească cu viteza luminii în săptămâna care vine, provocând o mulțime de supărări inutile în rândul vecinilor de apartament, al colegilor de muncă sau a prietenilor. Nu pleca urechea la bârfele sau zvonurile pe care le auzi. Verifică singur exactitatea informațiilor. Dacă se dovedesc a fi false, așa cum este probabil, îți va părea rău dacă ai avut vreo contribuția la perpetuarea acestora.

Săptămâna aceasta ar putea aduce o mulțime de interacțiuni pozitive și constructive cu prietenii. Poți colabora cu ei la tot felul de idei și de proiecte, dar una sau două ți-ar putea atrage atenția cu adevărat. Cu Soarele în semnul tău și cu Mercur în Vărsător, formând un sextil cu Marte, ideile tale vizionare combinate cu profunzimea experienței tale ar putea da foarte bine.

Cu toate acestea, pentru că Mercur este retrograd, fii conștient de un potențial sporit de neînțelegeri și mesaje mixte. Asigură-te că atunci când raportezi informații cheie să nu fie contrazise de alții.

Într-o altă notă, pe cât de mult ți-ai dori să te alături unui club sau de a-ți achiziționa poziția unui membru VIP la sală, asigură-te că îți poți permite acest lucru cu adevărat.

În cele din urmă, sexilul dintre Mercur și Uranus te-ar putea face dornic să experimentezi o idee care promite să revoluționeze un aspect important din viața ta.

Horoscop Minerva săptămâna 2-8 martie 2020 Pești Relațional

Este posibil să nu ca o seară să fie deosebit de romantică, dar cu siguranță nu va fi plictisitoare. Aspectele practic îți garantează că vei avea o perioadă ciudată și fascinantă totodată și, deoarece persoana în cauză va manifesta, de asemenea, un farmec și o carismă deosebită, poți fi chiar tentat să te arunci într-o nouă experiență. Poate că nu este dragostea perfectă, cu toate acestea elsau ea vor continua să fie o companie minunată.

O conjuncție Soare-Neptun face să vezi lucrurile foarte clar, și te poți folosi de apelul de trezire la realitate. Ai tendința să te pierzi într-un romantism desuet, iar acest tranzit te poate aduce înapoi la realitate.

Luna în Gemeni, din weekend, aduce o atmosferă ușoară, care te ajută să te relaxezi în prezența cuiva nou sau la o primă întâlnire. A râde împreună este motiv excelent pentru a sparge ghiața.

Horoscop Minerva săptămâna 2-8 martie 2020 Pești Profesional

Nu toate oportunitățile la care speri vor veni prin mijloace logice. În schimb, vin la tine prin surse neașteptate. Evenimente care țin de sincronicitate, că ești la magazin sau că traversezi strada, ar putea duce la pauza pe care o speri.

Te poți simți stresat de multele solicitări care vin de la locul de muncă și din afara lui. Fii calm și fă tot posibilul să rămâi organizat. Amână lucrurile care nu au prioritate. Acestea sunt zile excelente pentru cei care lucrează în domniul ușurării suferinței altora. Caută siguranță și feedback pozitiv dacă speri să faci ceva extra. Colaboratorii pot fi cel mai bun sprijin în cazul în care te simți neapreciat sau suprasolicitat.

Horoscop Minerva săptămâna 2-8 martie 2020 Pești Financiar

Ai o energie nouă și interesantă în sectorul relațional. Dacă ai fost prea pasiv, Universul îți da un impuls pentru a stabili granițele. Dacă ai fost prea agresiv, te va obliga să te restrângi. Acest lucru este excelent și pentru bani, întrucât contează unul pe celălalt pentru a cumpăra și a vinde bunuri și servicii unora. Găsește compromisul și s-ar putea să descoperi că ai venituri mai mult decât suficiente.

Fii afirmativ într-o problemă crucială. Este timpul să iei câteva decizii importante legate de viața ta profesională. Vorbește cu convingere despre o idee care ți-a venit dar încă u îți este clar cum să o pui în practică. Informațiile pe care le obții pot duce foarte bine la o afacere profitabilă pentru tine și schimbarea de care ai nevoie. Aptitudinile puternice pentru gândirea critică te exaltă acum. Nu pierde oportunitatea care poate apărea. Socializează și creează-ți noi relații, ocazionale sau profesionale. Nu te teme de mulțime. Ieși între oameni, și nu este nevoie să aștepți – abordează-i. 

Horoscop Minerva săptămâna 2-8 martie 2020 Pești Sănătate

Poate exista astăzi un conflict între ceea ce ești dispus să faci pentru altcineva și ceea ce ești dispus să faci pentru tine. Sau, conflictul ar putea fi la locul de muncă și te va preocupa nu numai pe tine, ci și pe unii colegi de birou. Ori de câte ori conflictul își face apariția, există posibilitatea de a învăța ceva. Pentru a învăța dintr-un conflict trebuie să facem un pas înapoi și să avem o perspectivă asupra acestuia. Respirația profundă ajută foarte mult în această privință. Ține cont de respirația ta și toate vor fi bine.

CITEȘTE ȘI HOROSCOP MINERVA SĂPTĂMÂNA 2-8 MARTIE 2020 PENTRU:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top