Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Taur

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 2-8 martie 2020 Taur

Prosperitatea este chiar după colț, dacă asta cauți. Toate eforturile tale sunt pe cale să fie răsplătite și într-un mod mare. S-ar putea ca o propunere făcută acum ceva vreme să fie acceptată la locul de muncă, sau poate un manuscris pe care l-ai dat unui editor. Talentul înnăscut și norocul se combină pentru a-ți aduce lucruri minunate în cale. Bucură-te de această schimbare binevenită!

S-ar putea să fii stimulat de prieteni vechi și de noi pentru a ieși din zona ta de confort. Cu Soare și un Mercur retrograd care forșează un pătrat cu Marte din Capricorn, poți face chiar echipă cu ei pentru a pleca într-o excursie sau pentru a profita de o oportunitate. Acest lucru s-ar putea rezolva foarte bine dacă adopți o abordare practică și ai grijă la detalii.

Ești dornic să urmezi un curs sau să înveți o nouă abilitate? Acesta este un timp foarte bun, necesar pentru a face acest lucru, deoarece ai putea beneficia foarte mult.

Cu toate acestea, cu Venus în Casa a 12-a, un sector intim, al lucrurilor ascunse sau neștiute și care face un pătrat cu Pluto vineri, sentimentele intense te pot împiedica să te conectezi armonios cu cine îți dorești. S-ar putea să fii foarte conștient de sine în prezența ei/lui, în ciuda dorinței de a impresiona. O legătură interesantă Marte – Uranus sugerează să fii mai puțin preocupat de rezultat. Ai nevoie de câteva idei? O discuție serioasă îți poate oferi câteva informații extrem de utile.

Horoscop Minerva săptămâna 2-8 martie 2020 Taur Relațional

Aspectul săptămânii sugerează că este posibil să ai nevoie să te reorganizezi, că abordarea iubirii și a romantismului, poate nu se produce acum, dar cu siguranță se va face într-o zi. Dacă ești în căutarea cuiva special, atunci nu o căuta prin canale normale căci nu vei avea prea mult noroc. Încearcă să mergi în locuri în care nu ai mai fost, unde poți întâlni tipurile de oameni care îți pot deschide noi orizonturi.

Un sextil Uranus – Mercur te va ajuta luni să clarifici lucrurile cu un fost/ă. Trecerea peste o neînțelegere ar putea fi singurul lucru de care aveți nevoie ca să vă împăcați. Fii gata să încerci din nou.

Ai o perioadă grea în așteptarea a ceea ce dorești atunci când luna trece prin Gemeni la mijlocul săptămânii. Din fericire, iubirea este ceva ce poți face să se întâmple. Închide-te în ea pentru a vedea dacă afecțiunea se va întoarce la fel de intensă.

Stăpâna ta Venus în pătrat cu Pluto îți oferă mult timp pentru a analiza greșelile și regretele din trecut. 

Horoscop Minerva săptămâna 2-8 martie 2020 Taur Profesional

 Ritmul general la locul de muncă va încetini în următoarele patru săptămâni, începând de săptămâna aceasta. Asta îți va oferi mai mult timp de gândire și planificare, în loc să te simți grăbit și presat să mergi înainte cu lucrurile chiar dacă nu sunt gata.

 De această dată bunul tău simț practic este colorat de o sensibilitate mai mare la dispozițiile celorlalți. Evenimentele vor încuraja conversațiile cinstite, dar ar putea exista și unele confruntări. Este foarte important să construiești relații de muncă bune. Fii prudent cu privire la respectarea procedurilor standard. Ai un motiv bun pentru a te simți încrezător în abilitățile care le ai. De asemenea, s-ar putea să dorești să faci unele cercetări în domeniu care îți susține interesele în carieră.

Horoscop Minerva săptămâna 2-8 martie 2020 Taur Financiar

Săptămâna aceasta primești o infuzie de energie. Acest lucru combină energiile masculine și feminine într-un mod pașnic, armonios și îți permite să te implici în activități distractive în care să atragi membri ai familiei. Cu toate acestea, atenție la aspectul care lovește în domeniul gestionării câștigurilor și valorilor personale. Ambele trebuie să fie revizuite înainte de a putea face lucruri serioase.

Fii alert și mintea ta activă va profita de toate oportunitățile care îți ies în cale. O idee creativa poate fi plătită foarte bine. De asemenea, poți câștiga recunoașterea pentru eforturile depuse. Împărtășește-ți ideile cu alții pentru a profita cu adevărat de acest timp favorabil. Oamenii sunt gata să asculte și acum găsești cuvintele de care ai nevoie. Să fii un ascultător activ îți va servi bine. 

Horoscop Minerva săptămâna 2-8 martie 2020 Taur Sănătate

Energia înaltă este completată de prezența lui Venus săptămâna aceasta în Taur și este o plasare excelentă și plină de viață pentru această planetă emoțională. Prin urmare, așteptă-te să te bucuri de relațiile personale apropiate. Flerul din conversații și interesul pentru artă și cultură te vor face incitant și dorit/ă să fii mereu prin preajmă. Nu lăsa letargia să te cuprindă și nici nu apela la o dietă inadecvată să te priveze de acest moment bun. Este timpul să îți conservi energia prin exerciții fizice și alimentație ușoară!

CITEȘTE ȘI HOROSCOP MINERVA SĂPTĂMÂNA 2-8 MARTIE 2020 PENTRU:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top