Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Balanță

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 2-8 martie 2020 Balanță

Cu siguranță există avantaje și dezavantaje în nivelul ridicat de intuiție pe care îl ai. Este este posibil să te simți îmboldit de niște gânduri ciudate care îți intră în cap. Doar timpul ne va spune dacă sunt premoniții sau pur și simplu niște zile ciudate. Probabil că vei fi cel mai bine servit dacă le vei ignora complet. Viața este prea scurtă pentru a insista pe joul ce-ar fi dacă.

Ai putea avea în minte problemele stilului de viață iar săptămâna viitoare te poate determina să pui ideile în acțiune. Odată cu Soarele din Pești și Mercur retrograd în Vărsător care implică și un sextil cu Marte din Casa a 4-a, sectorul domestic, s-ar putea să fii gata să-ți pregătești casa/apartementul pentru a face unele schimbări. Acestea ar putea include amenajarea unei colț pentru sport, poți găsi un loc pentru bicicleta fixă ​​sau o banda de alergare ori să reorganizezi bucătăria, astfel încât să poți găti mese mai sănătoase. Poate simți că trebuie să se schimbe ceva în viața ta și că acționând așa te vei simți mult mai bine în viitor.

Ca Venus, stăpâna ta planetară, în pătrat cu Pluto, ar putea răbufni un conflict între partenera/ul ta/tău și famile. Deși acesta este un aspect temporar, este posibil să fie nevoie de intervenția ta diplomatică pentru a rezolva acest lucru.

Horoscop Minerva săptămâna 2-8 martie 2020 Balanță Relațional

Este posibil să-ți regăsești, simțul obișnuit al echilibrului și al armoniei amestecat astăzi cu influxurile astrale. Dar acest lucru nu trebuie să fie ceva rău, cu excepția cazului în care vrei să le vezi așa. Rutina în ceea ce privește relațiile pot părea perturbate, dar acest lucru poate duce, mai de grabă, la o îmbunătățire a interacțiunii dintre tine și persoana iubită decât să o agraveze.

Poți vedea situația unei întâlniri mult mai clar în timpul conjuncției Soare-Neptun, lucru care ar putea provoca o schimbare pozitivă. Vorbește despre cum și ce simți. Cuvintele potrivite vor apărea chiar când nu crezi că o poți face.

Luna interesantă din Gemeni, la mijlocul săptămânii, pune o presiune interesantă asupra vieții tale sentimentale. Dacă te simți mai îndrăzneți decât de obicei, fă ceva ce nu faci în mod normal. Accept-o!

În weekend există o lună în Leu, care te transformă într-un expert în fliert. Când arborezi privirea deschisă și zâmbești, este greu oricui să spună nu. Jocul minții este unul pasional, dar nu te juca cu emoțiile dacă îți place persoana. 

Horoscop Minerva săptămâna 2-8 martie 2020 Balanță Profesional

 Aștepți asistență pentru ceea ce ai propu să faci. Poți fi sigur că sunt destui care o vor face, atunci când le ceri ajutorul, mai ales în ceea ce privește situațiile legate de muncă. Nu ești singur. Ai încredere în ceilalți.

Se așteaptă să fie ocupat, dar optim. Este un moment ideal pentru întâlniri de echipă și planificări de program dar și contactele care să-ți prezinte piața de desfacere, altele decât cele de până acuma. Evenimentele încurajează o mai mare cooperare a angajaților. Poți face puncte dacă ești sensibil la nevoia de aprobare a celorlalți. Unele momente pot aduce stres, mai ales atunci când tot ce faci presupune și un conflict cu nevoile personale. Nu lăsa ca nevoia de a fi acceptat să depășească nevoia de a lua independent decizii. 

Horoscop Minerva săptămâna 2-8 martie 2020 Balanță Financiar

Săptămâna aceasta ai aspecte care îți încurcă toate planurile și activitățile sociale, cu întârzieri și o lipsă iritantă de comunicare. Prietenii tăi te iubesc, da pur și simplu nu te pot contacta din anumite motive. Sunt locurile îndepărtate care au nevoie de cea mai mare atenție și atunci călătoria în străinătate este indicată, atât pentru distracție, cât și pentru extinderea unor contacte profesionale sau financiare. Bineînțeles toate implică costuri.

Ai șansa acum să faci o specializare sau să deprinzi o nouă abilitate profesională care te va face mai competitiv la locul de muncă. Comunică despre grijile care te preocupă cu colegii sau frații. 

Fii prudent cu cheltuielile și plătește la timp datoriile. O reparație în casă sau o achiziție practică poate fi inevitabilă acum. În schimb, excelezi la întâlniri și prezentări de produse, în timp ce îți promovezi eficient ideile creative.

Horoscop Minerva săptămâna 2-8 martie 2020 Balanță Sănătate

 Te poți simți destul de bine în timpul acestor influxuri planetare din această săptămână. Există ceva intelectual în atitudinea ta în aceste zile: s-ar putea să rezolvi un mare mister emoțional care te-a chinuit luni întregi sau, cel puțin, faci progrese în aces sens. Oferă-ți beneficiul a 30 de minute de exercițiu fizic în fiecare zi. Sângele oxigenat te ajută și crește claritatea minții, în timp ce relaxarea care va urma te va împiedica să suferi orice anxietate mentală.

CITEȘTE ȘI HOROSCOP MINERVA SĂPTĂMÂNA 2-8 MARTIE 2020 PENTRU:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top