Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 - BALANȚĂ

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 – BALANȚĂ

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 Balanță. Zici că te zgândăre ceva nevăzut să faci o schimbare. Dificultatea este să-ți dai seama ce vrei de fapt. Un prim pas ar fi să vorbești cu cei din familie și chiar cu colegii. Așa afli ce fac și ce nu le place la cariera lor. Dacă vrei câteva sfaturi apelează la bibliotecă și la internet. 

Cu toate acestea, întrucât pătratul Soarelui cu Pluto are loc în casa a 4-a, a familiei și a originilor, s-ar putea să fii nevoit să iei o decizie legată de familie. Dacă tu și partenera/ul sunteți pe aceeași lungime de undă, un compromis poate fi singura cale de ieșire.

În plus, influența lui Mercur este convingătoare și face aspecte bune cu Venus, iar cu Marte alături, vineri și sâmbătă, există o mulțime de opțiuni pentru o regăsire în doi. Iar dacă ești pregătit pentru o diversiune romantică, acesta poate fi un moment excelent pentru a trăi clipe frumoase împreună. 

Pe măsură ce Soarele tranzitează Casa a 8-a, unde va sta patru săptămâni, prezența lui aici te-ar putea încuraja să dai drumul la acele probleme care nu mai servesc intereselor tale și să-ți trăieiști viața așa cum și-ai dorit. 

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 Balanță Relațional

Configurația astrală actuală poate crea sentimente contradictorii în interiorul relației cu privire la evenimente care au loc independent de voința voastră. Este posibil să te întrebi dacă sunt de fapt, ceva pozitiv sau ceva negativ ori poate un pic din ambele. Ar fi mai bine dacă le-ai privi ca pe o experiență de care aveai nevoie și din care ai învățat când și cum să stabilești niște limite și unde se situează limita ta.

Lupți să câștigi sau să păstrezi controlul asupra vieții sentimentale în timpul pătratului separant dintre Soare și Pluto, la începutul săptămânii, dar situațiile romantice se pot sfârși rapid. Dacă nu poți controla ce ți se întâmplă, poți încerca să îți controlezi propriile reacții.

Luna în Berbec de miercuri, te ajută să te bucuri de viață intimă. Poate că vrei să consolidezi relația care pare să se plafoneze sau pur și simplu, te simți bine cu tine însuți/însăți. 

Îți dorești un partener cu inițiativă de când Soarele a intrat în Taur, astfel încât să-ți dorești o intimitate mai profundă. Cu un partener Scorpioni chiar dacă nu sunt extrem de fideli, s-ar putea să nu te descurci pasiunea.

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 Balanță Profesional

Ai și puterea fizică și hotărârea să iei măsuri în ce privește munca, putere de convingere datorate taletului de comunicator dar și o manieră elocventă de a vorbi pentru a te orienta efectiv spre ceva care să funcționeze și pasiune. Aceasta este o combinație puternică pentru perioada aceasta. Nu încerca însă să îi forțezi pe ceilalți. Binele cu forța nu mai este un bine. Cu cât încerci mai mult să controlezi alți oameni, cu atât vor rezista mai mult. Cea mai bună tactică este să fii sensibil la nevoile lor și să le câștigi încrederea ascultând și oferind sugestii blânde și nu dând ordine.

Provocările cu care te confrunți sunt o modalitate de a lucra pentru cei mai buni. Ai răbdare cu întârzierile sau cu cererile neașteptate. Perioada de frustrare și întârziere se apropie de sfârșit. Evenimentele susțin revizuirea bugetelor și îmbunătățirea modului de a face lucrurile. Dacă ești în căutarea a ceva mai bun, oferta online pare nelimitată. Nu lăsa dificultățile să-ți controleze viața.

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 Balanță Financiar

Te confrunți cu o perioadă de restricții care afectează mai ales relația de familie.  Dacă în prezent ești implicat servicii oferite online, acestea vor funcționa pentru că exiată oameni care doresc să cumpere, în special alimente și pot deveni rapid o sursă de venit. Dacă lucrezi în domenii care îți permit munca la domiciliu, fă-o pentru a avea continuitate și resurse.  Pe măsură ce îți folosești talentul pentru a  crea un flux de venituri s-ar putea ca acesta să fie o acțiune pe viață. 

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 Balanță Sănătate

Ai parte de influențe pozitive de la toate semnele zodiacului. Gândirea pozitivă este cheia folosirii acestei energii. Dacă există ceva în viața ta care trebuie să se schimbe – schimbă! Dacă există ceva ce trebuie să spui – spune! Trebuie să fii schița vie a ceea ce vrei să fii. A trăi conștient este cel mai bun mod de a-ți realiza visele. Negarea poate aduce blocaje. Folosește bețișoare de purificare, cum ar fi Limba mielului, Verbina și Salvia.

Citește horoscop Minerva săptămâna 20 – 26 aprilie 2020 :

BERBEC TAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI 

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top