Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 - FECIOARĂ

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 – FECIOARĂ

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 Fecioară. Te poți aștepta ca viața ta să se schimbe într-un mod destul de dramatic săptămâna aceasta. Schimbarea ar putea fi subtilă la început, dar cu timpul și cu distanțare este probabil să îți amintești și să privești înapoi la ziua când a început totul. Ai putea primi o veste interesantă care te va pune la lucru mai ales că în mintea ta se ciocnesc ideile. Poate că te gândești să începi propria afacere, și nu ar fi o idee rea. Poate întâlnești pe cineva care să te ajute. Ține-ți mintea deschisă tuturor posibilităților.

Marți, ultimul pătrar al lunii și Soarele sunt angajate într-un pătrat separant cu Pluto ceea ce te-ar face să fii obsedat de binele tău. Dacă te grăbești prea mult, poți încheia asta înainte de a începe. Răbdarea este cheia momentului.

Tranzitul Soarelui prin Casa a 9-a, a studiului și a metafizicii, este un apel pentru a da drumul unor situații și probleme care nu îți fac niciun favor. Odată ce Soarele a intrat în Taur, este un moment bun pentru a face față la tot ceea ce ți-a consumat energia. Și dacă ai nevoie de ajutorul unui terapeut sau consilier, încercați să găsești cu unul.

Mercur este în Berbec, în Casa a 8-a, un sector intens al temei tale natale, așa că ia în considerare explorarea lumii afacerilor și a altor oportunități financiare.

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 Fecioară Relațional

Relațiile sunt adesea legate de însușirea anumitor lecții de viață, cât și despre bucuria de a fi împreună. Configurația astrală te poate ajuta la crearea sentimentului că o numită lecție, a fost profund analizată și digerată. Tot ce mai rămâne de făcut este să întreprinzi acțiuni specifice, acum când înțelegi ce v-a adus împreună. Important este că ai învățat să ai încredere.

Puteți valorifica energia sensibilă a lunii în Pești, la începutul săptămânii. Dacă cineva caută un/o partener/ă care să îi fie alături, ești răspunsul la rugăciunile sale!

Luna se muta în Berbec, marți, aducându-te în situatia de a fi o persoana mai înțelegătoare și mai blandă. Atragi semnele de apă acum, iar unul dintre ele ar putea fi sufletul pe care îl cauți.

Cu Soarele în Taur, de la sfârșitul săptămânii trecute, ești cu ochii pe viitor. Nu este bine dacă viața ta sentimentală nu este perfectă. Ai destul timp ca să repui totul la loc.

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 Fecioară Profesional

Nu analizați excesiv conversațiile care ți-au strepezit nopțile săptămânile trecute. Este posibil să ți se pară că s-au întâmplat lucruri care nu sunt reale, iar acest lucru ar putea seta un ton foarte incomod în discuțiile cu colegii așa că mai bine nu te mai gândi la ce a fost. Este destul de clar că cineva de la locul de muncă încearcă să te păcălească într-un fel. Poate că această persoană încearcă să te determine să muncești mai mult decât ți se cere. Nu te lăsa păcălit.

Săptămâna poate fi un moment foarte bun și productiv pentru tine! Așteptă-te la relații bune cu clienții sau colaboratorii. Fă tot posibilul să termini ceea ce începi. Energia va susține orice nou început. Este norocos în parteneriate și în tot ceea ce te face remarcat. Împărtășește-ți ideile cu încredere.

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 Fecioară Financiar

Ai câteva aspecte bune care susțin forța de muncă. Este posibil să descoperi că ți se oferă un nou loc de muncă care îți permite să o faci online ceea ce poate să îți îmbunătățească bugetul. Poate exista o oarecare instabilitate a locului de muncă, dar dacă îți poți păstra firea și calmul, vei asigura viabilitatea ca angajat de valoare.

Abilitățile tale manageriale sunt observate și apreciate. Poți fi recompensat cu o nouă poziție care promite și susținere financiară. Este un moment favorabil pentru a pune la punct un proiect financiar la scară largă, unul care implică o agenție guvernamentală sau o altă instituție.

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 Fecioară Sănătate

Îți faci un plan secret. Nu este nimic de care să-ți fie rușine! Planurile secrete sunt cu adevărat pacte pe care le faci cu tine însuți – un mod de a te asigura și de a fi protejat în același timp de controlul public. Acum este un moment excelent pentru a-ți stabili un anumit obiectiv de sănătate: întreține-ți pielea consumând cantități abundente de apă pe parcursul zilei, îmbunătățește-ți tonusul muscular cu mici exerciții acasă!

Citește horoscop Minerva săptămâna 20 – 26 aprilie 2020 :

BERBEC TAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI 

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top