Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 - LEU

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 – LEU

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 Leu. Probabil că săptămâna aceasta vei primi vești care au să te bucure și luminează perspectivele viitoare. S-ar putea ca șeful tău să te sune și să-ți vorbească despre un proiect care să scoată firma sau instituția din căderea liberă în care a intrat. Indiferent de vești, situația financiară va începe să se îmbunătățească treptat, treptat. Începe să faci planuri pentru modul în care vei putea să îți îmbunătățești stilul de viață. 

Luna din Berbec, de marți și care se aliniază cu Pluto, te-ar putea încuraja să iei o decizie. Această combinație sugerează că ai ajuns la final cu un proiect și, că dacă pui lucrurile cap la cap, poți ajunge la soluția finală. Dacă poți deledirecționa celalalte lucrări către oamenii din subordine, va fi cu atât mai bine.

S-ar putea să te pregătești pentru provocări mai mari și poate ai șansa de a reflecta la tot ce se întâmplă și îți poți permite să vezi situația în perspectivă. Miercuri poate fi ziua în care să găsești cheia pentru o oportunitate care ți-ar putea veni ca o mănușă.

Vineri și sâmbătă este posibil să ieși, cu adeverință dacă este nevoie, să vezi ce fac oamenii în vârstă de care ai grijă. Mai presus de toate, acesta ieșire va fi un moment care îți face mult bine.

Începând de duminică, s-a pus un accent deosebit pe sectorul obiectivelor personale ceea ce sugerează să ieși pentru a-ți demonstra abilitățile. Ai putea beneficia foarte mult făcând acest lucru.

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 Leu Relațional

Săptămâna aceasta, influxurile planetare îți cer să te relaxezi și să crezi în persoana de lângă tine, chiar dacă ți se pare că abia vă cunoașteți. Discuțiile vor trece de la  magie la metafizică și te vei simți grozav.

Energia lunii în Pești, la începutul săptămânii te face să îți dorești încrederea într-un potențial partener. Cel care întârzie, dovedește lipsă de respect sau face scandal din orice, nu este pentru tine.

Simți o gamă largă de emoții în timpul pătratului dintre Soare, Jupiter și Pluto din prima parte a săptămânii și nu vei ieși la liman până nu vei face față unor realități dure. Ca avertisment: ar putea să apară unele amintiri dureroase sau incomode, acum.

Soarele este în Taur din weekendul trecut, așa că vei avea probleme să accepți opiniile altora. Privește lucrurile dintr-o perspectivă diferită, te va ajuta să te ridici, dar lipsa de flexibilitate îți poate crea probleme.

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 Leu Profesional

Săptămâna va debuta destul de lent și chiar un pic frustrant, dar nu îți face griji. Ritmul va crește și vei fi mult mai în ton cu cei din jur, oferindu-ți un mod bun de a începe săptămâna de lucru. Cineva aflat într-o poziție de autoritate îți va da mână liberă să procedezi cum dorești, fapt care te poate face să te simți prost în fața oamenilor. Nu-ți fie teamă să tragi deoparte această persoană în particular și să-i explici că acest tip de expunere nu este potrivit pentru tine.

 Pe de altă parte, înțelegerea cu alții poate fi complicată acum. Această perioadă poate aduce o relație în care o persoană se concentrează pe sentimente, iar cealaltă vrea să păstreze lucrurile cum au fost. Evenimentele pot aduce întârzieri sau recuperări. Uneori, calendarul de lucru nu este cel pe care îl vrei. Păstrează-ți simțul umorului. Colegii de muncă pot face timpul să zboare. Este posibil să te simți dezechilibrat emoțional și să ai solicitări nerealiste. 

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 Leu Financiar

Ești un sfătuitorul suprem, mai ales când vine vorba despre muncă și despre bani. Nu te mulțumești să lași lucrurile așa cum sunt chiar dacă pentru tine sunt. Vrei să faci unele schimbări pozitive. Relațiile pe care le ai arată calea către o viață mai bună. Cineva sau mai multe persoane vrea să te vadă reușind. Ascultă ce au de spus.

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 Leu Sănătate

Găsește-ți locul acasă unde să poți face exerciții de respirație, să meditezi și să afli  de ce are nevoie corpul tău în acest moment. Mă refer la exerciții aerobice. Yoga este un exemplu excelent care îți oferă posibilitatea de a te relaxa și de a-ți controla respirația. Acesta este principalul beneficiu și trebuie să fie înțeles de cei care practică yoga. În loc să te concentrezi pe pe cum să procedezi, rupe-te de realitatea imediată și concentrează-te pe extinderea capacității pulmonare și acest lucru îți va oferi o perspectivă importantă.

Citește horoscop Minerva săptămâna 20 – 26 aprilie 2020 :

BERBEC TAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI 

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top