Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 - VĂRSĂTOR

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 – VĂRSĂTOR

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 Vărsător. Și tu trebuie să fii mai selectiv și să nu crezi chiar tot ce citești sau auzi, săptămâna aceasta. Este posibil să primești câteva vești destul de neplăcute, dar înainte de a reacționa cu frustrare, citește printre rânduri.

Marți, ultimul pătrar al lunii  face un pătrat cu Pluto care ar putea aduce nehotărârea. Cu toate acestea, cu legătura puternică Jupiter-Pluto din Casa a 12-a, în sector spiritual, este momentul să acordezi tonul și să asculți de intuiția ta. Dacă faci acest lucru, vei știi ce să faci  în continuare.

Saturn își continuă călătoria prin semnul tău, în Casa 1 a personalității, așa că poți pune mai mult accentul, pe obiectivele și pe planurile cheie și pe modul în care le poți îndeplini.

Pe de altă parte, poate fi o săptămână sociabilă și interactivă, deoarece Mercur este în domiciliu, adică în Casa a 3-a, sectorul comunicării și gândirii și care face un pătrat cu Saturn și cu Jupiter. S-ar putea să fii gata să dispui o întâlnire online care ar putea avea mare succes.

Chiar și așa, pe măsură ce Soarele se deplasează duminică prin Casa a 4-a, a familiei și a moștenirii ereditare, vei intra într-o fază mai liniștită care durează circa de patru săptămâni. Este șansa să te bucuri de îngrijirea de sine. Cu siguranță meriți asta.

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 Vărsător Relațional

Astrele atrag, săptămâna aceasta, atenția asupra unei probleme pe care ai tot încercat să o eviți. Faptul că se află în fața ta acum sugerează că este momentul să o rezolvi. Trebuie doar să recunoști adevărul despre cum te simți în prezența partenerului tău, iar acest lucru în sine va duce la o descoperire majoră. Vindecarea este pe drum!

Ce te deranjează? Păi, pătratul separant Soare – Pluto, de la începutul săptămânii, are o modalitate de a aduce la suprafață lucrurile pe care mai degrabă le-ai evitat, complicându-ți viața sentimentală. S-ar putea să fie greu să avansezi până când această dispoziție nu se va limpezi.

Pe măsură ce luna trece prin Gemeni, la sfârșitul săptămânii, vei dori să fii singur. Pregătește-te să îți uimești familia cu povești neașteptate, de care te-ai detașat și care simți că trebuie să le știe!

Soarele în Taur te provoacă să îți trăiești convingerile legate de iubire. Oare, te-ai putea vedea vreodată într-o relație tradițională? Rămâne de văzut.

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 Vărsător Profesional

În timp ce încerci cu disperare să-ți înveselești colegii, se pare că, de fapt, toți încearcă să te doboare. Există o greutate emoțională a săptămânii, care face să îți fie dificil să stai pe partea însorită a străzii. Fă tot ce poți. De asemenea, fii atent la modul în care prezinți o idee sau un concept. Sugestia ta nevinovată ar putea fi interpretată cu ușurință drept afront, agresiune sau nesupunere. Pe scurt, este posibil ca lucrurile să se ducă în altă direcție – așa că fii atent ce faci.

În dorința de a face o impresie bună, s-ar putea să te prefaci că ești ceea ce nu ești de fapt. Fii tu, nu juca un rol. Caută modalități de a-i încuraja pe cei cu care lucrezi. Este o șansă mai mare de a rezolva problemele și de a construi relații de succes. Fii deschis la soluții creative. Uneori, a face lucrurile diferit este o idee bună. Energia socială te încurajează să te exprimi cu încredere. Ecranul computerului este o interfață foarte bună în acest sens.

 Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 Vărsător Financiar

Ai o perioadă interesantă înainte pe care nu o poți ignora, indiferent ce faci. S-ar putea să fii văzut în fel și chip de ceilalți și acest lucru va funcționa în interesul tău. Acest lucru te diferențiază de ceilalți la locul de muncă, pe piața interbancară și peste tot. Arată cum ești diferit de ce vor ei și vei aduce zilnic mai multe în viața ta.

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 Vărsător Sănătate

Pe de o parte, vezi multe dintre atuurile tale și te simți destul de bine cu tine. Pe de alta, simți că singurul lucru neplăcut pe care nu ai reușit să-l rezolvi te trage în ​​jos. Dacă continui să te compari cu ceilalți, aceasta va deveni o problemă reală pentru tine. Dacă folosești energia pozitivă pentru a te confrunta cu nesiguranța ta, ai șansa să descoperi lucruri extraordinare pentru tine. Încearcă să te menții centrat prin exerciții fizice ușoare pentru a pune circulația sanguină în mișcare90

Citește horoscop Minerva săptămâna 20 – 26 aprilie 2020 :

BERBEC TAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI 

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top