Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 - PEȘTI

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 – PEȘTI

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 Pești. Există posibilitatea să fii un pic depresiv săptămâna aceasta, deoarece te confrunți cu sentimente vechi de anxietate sau cu inadecvarea. Deși ai ajuns într-un loc bun în ceea ce privește încrederea în sine, unele frici din copilărie pot reapărea. Vechile emoții care se ridică ar putea împiedica interacțiunile cu colegii de muncă sau cu prietenii chiar și online. Indiferent dacă elimini un membru din grup sau ești prezent la un eveniment ia în considerareși motivele tale. Dacă îți poți permite așa ceva, foarte bine. Dacă nu poți, rămâi ceea ce ești și va fi mai mult decât suficient.

Totuși, cu Mercur în Casa a 2-a a banilor munciți, vineri și sâmbătătă ar putea să merite să-ți cheltui banii pentru o plăcere cu familia. Aceasta poate fi o investiție înțeleaptă datorită plăcerii de a fi alături de cei apropiați și de a te distra cu ei. În plus, prezența lui Mercur, în casa banilor, te poate încuraja să încerci să negociezi. S-ar putea să găsești idei foarte bune în asta, dacă privești în jur.

Soarele este în Taur și în sectorul tău comunicării și gândirii și ar putea coincide cu dorința de a-ți promova munca sau afacerea. În plus, rețelele pot fi utile pentru realizarea unor conexiuni importante.

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 Pești Relațional

Este posibil să nu găsești o modalitate ușoară să rezolvi sarcinile pe care ți le-ai stabilit-o săptămana aceasta, cu privire la o relație actuală. Sugestia ar fi să încerci să te descurci și dacă trebuie să o iei de la capăt, fă-o. Problema este că ar trebui să iei în calcul orice eventualitate, în loc să lași lucrurile baltă. Cu siguranță nu va fi atât de rău cum îți imaginezi.

 Provocările aduse de patratul separant Soare – Pluto de la începutul săptămânii includ nevoia de a te confrunta cu anumite sentimente destul de dureroase sau incomode pe care le-ai evitat. Cere sfaturi de la un prieten de încredere care te-ar putea ajuta.

Luna este încă în semnul tău, luni, dar încearcă să nu te atașezi prea mult de cineva iluzoriu. Doar pentru că îți pare rău pentru el, nu înseamnă că este și un posibil partener/ă.

Soarele a ajuns în Taur și face ca detaliile unei situații romantice să fie foarte reale. Ți-ar plăcea să rămâi în lumea viselor tale, dar asta are nevoie de toată atenția ta.

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 Pești Profesional

Determinarea și puterea mentală sunt aspecte cheie ale personalității tale care te ghidează pe parcursul întregii săptămâni. Asigură-te că nu calci pe cineva pe bătături, în timp ce încerci să ajungi în vârf. Neînțelegerea celorlalți nu te va ajuta.

Folosește energia competitivă a zilei în favoarea ta. Folosește-o pentru a te inspira să mergi departe, adică mai sus. Poți obține mai mult decât crezi că este posibil, datorită conștiinței de sine. Nu te teme de nimic și vei realiza totul.

S-ar putea să te simți presată cu privire la situația ta legată de muncă. Ceva nu este corect, dar cel mai probabil nu este vina ta. Te poți confrunta cu necunoaștere, confuzie și minciuni. Fă tot posibilul pentru a evita răspândirea de bârfe sau de zvonuri. Chiar dacă muncești de acasă, acordă atenție micilor detalii. Evită însă să devii prea autocritic și ignoră comentariile ironice. Lucrurile vor începe în sfârșit să se stabilizeze și să se miște în favoarea ta.

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 Pești Financiar

O energie interesantă plutește în jurul muncii și a banilor. Aspectul susține instituțiile, cum ar fi companiile financiare, revizuirea cardurilor de credit sau contractele cu băncile încearcă să lucreze cu tine pentru a dezvolta un plan cuprinzător de rambursare a datoriilor. Dacă încerci să rezolvi problema datoriilor, poate fi un moment excelent pentru a face ceva pentru tine.

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 Pești Sănătate

Atmosfera grea inițiată de aspectele de săptămâna aceasta, poate fi deviată de natura ta iubitoare, dar nu este întotdeauna atât de ușor pe cât ai putea crede! În general, este mai ușor să spui da decât nu, deoarece este mai plăcut să îndeplinești decât să dezamăgești. Cu toate acestea, a spune nu îți poate da libertatea de a obține ceea ce dorești cu adevărat. Prin urmare, plăcerea nu este întotdeauna ușor de făcut. Ia în considerare această provocare și atunci când te confrunți cu alegerile tale alimentare: totul se reduce la un da sau la un nu.

Citește horoscop Minerva săptămâna 20 – 26 aprilie 2020 :

BERBEC TAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI 

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top