Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 - RAC

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 – RAC

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 Rac. Unele căutări sufletești sunt destul de greu de suportat și ar putea dezvălui că a venit momentul să te folosești de un talent pe care l-ai avut întotdeauna, dar niciodată nu l-ai dezvoltat. Acest lucru nu ar implica altceva decât puțină practică sau poți decide să faci o pregătire formală pentru a stimula abilitate. 

Vrei să pui în practică un plan cu cineva? Dacă da, Soarele în pătrat cu Jupiter și Pluto de marți, poate împinge lucrurile înainte. Prezintă lucrurile cât mai deschis și sincer și demersul îți poate schimba cursul drumului. Relația stimulativă cu Jupiter poate face ca cineva neașteptat să te felicite pentru munca bine făcută. 

Mercur își continuă călătoria prin Casa a 10-a, sectorul obiectivelor și ambițiilor personale și aduce susținerea lui Venus și ale lui Marte, vineri și sâmbătă. Acest lucru te poate împinge să te gândești la o mutare în carieră, un contract nou sau alte idei de afaceri. 

Duminica trecută, pe 19 aprilie, Soarele s-a mutat în Taur, în Casa a 11-a, în sector social  și sporește sentimentul de prietenie. Și în timp ce s-ar putea să te simți foarte confortabil alături de  vechi prieteni, aceasta poate fi o oportunitate excelentă pentru a explora alte căi sociale.

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 Rac Relațional

Schimbarea și transformarea sunt la ordinea zilei, dacă ne gândim la ce se întâmplă astral. Este posibil să fi crezut anumite lucruri unul despre celălalt când v-ați implicat inițial în relație, dar, odată cu trecerea timpului, v-ați schimbat. Poate că este indicat să afli cum vă vedeți viitorul împreună și unde trebuie să vă permiteți reciproc mai multă libertate pentru a explora adevăruri diferite.

Nu îți poți permite să fii indiferent, dimpotrivă te simți anxios în timpul pătratului separant dintre Soare și Pluto la începutul săptămânii, dar nici nu știi, de ce te simți astfel. Dacă nu te neliniștește nimic, nu ai niciun motiv să pleci.

Săptămâna care începe cu Luna în ultimul grad din Pești, scoate în evidență partea caritabilă și îți place să fii în preajma oamenilor care doresc să facă lumea un loc mai bun. Soarele a intrat în Taur în weekend, aducându-ți obiectivele pe termen lung în topul listei de activități. Răbdarea crește, chiar dacă ți-ai dori ca lucrurile să meargă mai repede.

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 Rac Profesional

Indiferent dacă ești la locul de muncă sau acasă, nu este un moment bun să iei decizii majore în ceea ce privește cariera. Nu gândești limpede, iar deciziile pe care le iei săptămâna aceasta s-ar putea să nu ducă acolo unde dorești. Ia o pauză. Iar dacă renunți în vreun fel, te vei pomeni într-un foc încrucișat. Alți colegi doresc să te alături lor dar eziți să faci acest lucru în acest moment. Continuă să aduni informații, înainte de a face mișcări prea mari. Nu este nicio grabă.

Poți avea dezamăgiri legate de locul de muncă. Uneori, o persoană care nu apreciază ce i se oferă are probleme personale care nu au nicio legătură cu tine sau cu munca lui. De aceea, cred că este un moment mult mai bun să iei lucrurile cum sunt și încearcă să ieși din rutina obișnuită. Caută oportunități pentru a oferi altor oameni sprijinul. Nu începe ceva nou. Creșterea profesională și bunăstarea personală trebuie să fie prioritare

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 Rac Financiar

Ai câteva provocări când vine vorba de viața de acasă și emoțiile interioare. Este posibil să îți faci griji că nu îți vei mai putea permite stilul de viață sau că va trebui să reunuți la  apartament, casî. Dar Universul te va ajuta, te va susține să poți refinanța, să poți strânge bani, să faci eforturi suplimentare sau să soliciți un împrumut dacă va fi nevoie. Este o perioadă grea pe care va trebui să o depășești, așa că nu fii timid.

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 Rac Sănătate

Ai nevoie de spațiu!! Trăieștii un sentiment de putere și trebuie să descoperi ce să faci cu asta singur și nu cu ceilalți. Poți face multe cu această energie. Pentru început gândește-te, că exercițiul fizic pe care îl faci sau starea de meditație te-ar putea aduce într-o stare de transă în care vei primi mesaje importante de la inconștientul tău. Nu rata asta! Există multă energie de vindecare în interiorul tău și tranzitele de săptămâna aceasta sunt o modalitate de a atinge acea energie pentru o utilizare prezentă și viitoare.

Citește horoscop Minerva săptămâna 20 – 26 aprilie 2020 :

BERBEC TAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI 

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top