Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 - TAUR

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 – TAUR

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 Taur. Săptămâna aceasta ai putea descoperi că ai talent pentru investiții, imobiliare sau o altă formă de gestionare a banilor pe care nu credeai că o ai. Oportunitatea de a face o investiție sau de a încasa niște bani în plus ar putea să îți permită să faci pași serioși în direcția creșterii financiare.  

Soarele își continuă călătoria prin casa 1, casa personalității și a Eului, așa că mai există oportunitatea de a găsi soluția la o problemă cheie. Și acest lucru poate fi încurajat de ultimul pătrar al lunii de marți din Berbec și de sextilul acesteia cu Pluto. Informații cheie te-ar putea inspira să sapi mai adânc și poate să te conectezi cu cineva care te poate ajuta să găsești vindecarea pe care o cauți. Pe măsură ce ai în vedere o astfel de schimbare, poți începe să te simți mai bine chiar dacă lucrurile nu sunt pe deplin rezolvate. Ideea este că în curând te vei descurca financiar.

Intuiția poate juca un rol important în aducerea progresului în carieră și în atingerea obiectivelor și poate da sfaturi și despre cum să folosești cât mai bine banii. Dacă dorești să cumperi ceva important, ascultă-ți intuiția. Te poate ghida spre cea mai bună ofertă.

Duminică, Soarele se mută în semnul tău pentru o ședere de aproximativ patru săptămâni, făcându-te să te simți liber și optimist. 

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 Taur Relațional

Există un fel de balans al sentimentelor, înainte și înapoi, iar prin configurația astrală actuală, acest lucru poate fi foarte bun pentru o relație importantă. Cu toate acestea, amândoi trebuie să mergi mai adânc decât problemele de suprafață pentru a descoperi ce simțiți cu adevărat în legătură cu voi. Te-ar ajuta să fii sincer și să discuți deschis dacă partenerul / partenera se simte corect să continui să fii așa cum ești. O decizie îndrăzneață!

Cu luna în Berbec, la începutul săptămânii, viața voastră amoroasă este orientată și foarte bine structurată. Pătratul separant dintre Soare și Jupiter la mijlocul săptămânii aduce moderație în viața ta, astfel încât cheltuirea unei sume serioase de bani, la o întâlnire, nu este calea către inima lucrurilor. Fii creativ când te gândești la modalități gratuite sau ieftine de a te distra.

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 Taur Profesional

Deoarece ești destul de susceptibil la energia altor oameni, îți este foarte ușor să păstrezi nivelul mentalului ridicat la impresiile și experiențele pe care le-ai avut în timpul ultimelor săptămâni. Lasă lucrurile să treacă, astfel încât să poți începe ceva nou cât de curând.

Îți vei aminti și vei realiza că există fricțiuni între colegii de muncă, irascibilitate chiar, în timp ce te deplasezi spre birou sau acolo unde ai nevoie – cumpărături, farmacie, piață. Mi se pare inevitabil. Vestea bună este că aceste tensiuni te vor stimula să te apuci serios de treabă. Te inspiră să faci mult mai mult decât crezi că este posibil.

Pe de altă parte mi se pare normal să fii apreciat pentru ceea ce faci. Condițiile care limitează sau restricționează o relație de muncă bună pot face ca situația ta actuală să fie instabilă. Găsește pe cineva în care ai încredere și vorbește despre ce simți legat de acest lucru. Este un moment bun pentru a face ceva ce îți place. Nu-ți fie frică să faci voluntariat dacă vrei să faci ceva în plus. Ajutorul tău va fi apreciat. Circumstanțele care nu răspund intereselor tale sunt susceptibile să se schimbe brusc.

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 Taur Financiar

Cauți acum o nouă modalitate de a câștiga bani în plus și este posibil să nu găsești nici săptămâna aceasta, soluția perfectă. Dar, cu toate aspectele care îți afectează casa angajării, vei vedea că există mai multe oportunități decât crezi. Este posibil să lucrezi mai multe ore, la fel ca și găsirea unui job part tine. Cariera ta va fi susținută de orice acțiune pe care o întreprinzi.

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 Taur  Sănătate

Uneori te blochezi în propriile obiceiuri. Tot ce se concentrează pe aștept momentul potrivit te poate duce într-un cerc din care nu vei ma știi cum să ieși. Energia astrală în joc poate face din aceasta săptămâna una care să te aducă cu picioarele pe pământ. Acesta este momentul potrivit pentru a te alimenta pe tine, nu pe alții. Oferă-ți ce ai nevoie în ceea ce privește dieta, exercițiul fizic și odihna. S-ar putea să simți impulsul de a avea grijă de cineva ca dovadă că ai ieșit din cochilie.

Citește horoscop Minerva săptămâna 20 – 26 aprilie 2020 :

BERBEC TAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI 

 

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top