Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 - SĂGETĂTOR

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 – SĂGETĂTOR

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 Săgetător. Săptămâna aceasta este propice întâlnirilor online de orice fel. Ai putea fi invitat într-o aventură de ultimă oră. În orice caz, nu da înapoi ci profită de șansă! Cu siguranță ești pregătit pentru o schimbare, iar această oportunitate s-ar putea dovedi a fi ceea ce ai sperat. 

Vrei să cumperi sau să economisești bani? Începutul săptămânii ar putea prezenta o dilemă care nu este ușor de rezolvat. Ai nevoie de alimente de bază așa că ar fi bine să comanzi chiar dacă coșul ți se pare prea scum. Uneori, trebuie doar să faci un pas înapoi și să te bucuri de o mâncare bună, iar aceasta ar putea fi una dintre acele oportunități care nu trebuie să o lași să treacă. De fapt, dacă vrei doar să economisești bani, s-ar putea să te confrunți mai târziu cu probleme de sănătate.

Cu toate acestea, există oportunități și pentru momente bune. Mercur în sextil cu Venus și cu Marte, vineri și sâmbătă, aduce un moment minunat pentru a organiza o cină la lumina lumânărilor, acasă sau un eveniment care să îl facă pe partenerul tău să se simtă special.

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 Săgetător Relațional

Configurația astrală de săptămâna aceasta poate însemna că reacționezi aproape paranoic cu privire la un anumit eveniment emoțional la care nu poți participa datorită limitărilor impuse de starea de urgență. Este posibil ca interesul tău sentimental să nu aibă legătură cu stările tale interioare, deși nu își poate imagina cum te simți. Cred că ești prea înspăimântat de ideea că vei descoperi ceva ce nu ți-ai dori să știi. Este mai bine să afli adevărul decât să continui să răbufnești și să faci pe toată lumea vinovată de problemele tale.

Pătratul dintre Soare și Pluto din prima parte a săptămânii aduce unele probleme la suprafața chiar dacă tu preferi să nu te confrunți cu ele. Cu toate acestea, cu cât încerci să le eviți, cu atât devin mai problematice. 

Stabilitatea este calitatea pe care o vei regăsi odată cu Soarele care a intrat deja în Taur, așa că cu cât cineva este mai sâcâitor, cu atât ești mai puțin interesat de el/ea. Ai schimba cu plăcere tensiunea cu siguranța emoțională.

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 Săgetător Profesional

Sentimentul de sine îți este constrâns datorită regulilor în care trebuie să îți desfășori activitatea, pe deoparte, iar pe de alta de cei care încearcă să se folosească de puterea lor și să t controleze. Fii încrezător și nu-i lăsa pe ceilalți să te influențeze – mai ales când știi că ai dreptate. Nu te întoarce, chiar dacă presiunea va fi mare.

Dacă încerci să înșeli sau să păcălești pe cineva pentru a obține ceea ce vrei, săptămâna aceasta, nu va funcționa. Alții ar putea vedea prin tine. Să fii sincer și real este ceea ce îți va aduce respectul pe care ți-l dorești.

S-ar putea să te simți mai energic acum. Din păcate nu ai cum să-ți exteriorizezi această energie datorită restricțiilor de mișcare. Energia însă este ideală pentru lucrul de acasă, în grup, și cu schimburi de idei. Lucrurile care au încetinit progresul încep să se ușureze. Este cel mai bun moment pentru reorganiza responsabilitățile de la loc de muncă. Evenimentele pot aduce o provocare care, în final, depășește așteptările. Fii deschis la soluțiile inovatoare sau științifice. Fii răbdător. Timpul este de partea ta.

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 Săgetător Financiar

Dacă ai căutat modalități de a fi mai deschiși în ceea ce privește nevoia ta de a face bani, Universul ar putea să îți ofere o soluție în acest sens, adică sprijin atunci când vine vorba de comunicarea nevoilor și dorințelor pentru a putea face bani. Dacă a trecut prea mult de când cauți soluții financiare, ele ar putea veni de unde te aștepți mai puțin. Statul acasă nu îți priește și nici nu îți place. Bucură-te dacă ai un loc de muncă, chiar și la domiciliu! Nu de alte, dar ești un contribuabil apreciat.

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 Săgetător Sănătate

Ești capabil să te ridici deasupra tuturor și să vezi viitorul, dar este o viziune care poate fi uneori destul de dificil de împărtășit cu alții. Pentru a ajuta la îmbinarea acestui talent cu probleme mai practice, creează un parteneriat, cu regimul tău de întreținere, să spunem. Ține cont de obiectivele pe termen lung, iar partenerul te poate motiva în munca de zi cu zi. Împreună vă puteți modela obiectivele care țin de sănătate!

Citește horoscop Minerva săptămâna 20 – 26 aprilie 2020 :

BERBEC TAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI 

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top