Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 - GEMENI

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 – GEMENI

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020  Gemeni. S-ar putea să vă trezești săptămâna aceasta, simțindu-te un pic derutat și în afara felului tău de a fi. Ai putea dori să îți petreci zilele cu o carte bună în mână. Cu toate acestea, până la mijlocul săptămânii, este mult mai probabil ca o scrisoare sau un apel telefonic să te smulgă din starea de relaxare. 

 O prietenie are nevoie de oarecare atenție și dacă simți că este așa și te mișcă să faci ceva în acest sens, în special marți, va semna o notă de eficiență trinică. Poate fi șansa să materializezi lucruri despre care doar ai amintit și să vorbești despre altele, mai ales dacă la un moment dat te-ai simțit în contradicție cu unele dintre acestea. Iertarea și uitarea pot face minuni și să restabilească ordinea lucruruilor cu un prieten. 

În plus, pătratul separant dintre Soare și Jupiter de miercuri te poate aduce într-o dispoziție încrezătoare și optimistă și de asemenea, te poate încuraja să inviți pe cineva să ți se alăture într-un plan de afaceri sau un alt proiect care aduce bani.

S-a produs o abatere a atenției săptămâna trecută, când Soarele a intrat în Taur. Poate fi o oportunitate de a te elibera de bagajul emoțional de care nu mai ai nevoie și de a încheia unele relații care nu îți mai folosesc. 

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020  Gemeni Relațional

O întâlnire interesantă îți poate restabili credința în natura umană săptămâna aeasta, mai ales după ce ți-a fost dificil să ai încredere în ultima vreme în unii colaboratori. Mișcarea planetelor sugerează că s-ar putea să fii mișcat de atenția și amabilitatea acestei persoane și să te simți bine în compania lor. Este important pentru tine să îți recâștigi forța și încrederea interioară, iar această apropiere poate face asta.

Ai obiective romantice ambițioase în timp ce luna este în Berbec la începutul săptămânii. Dacă există ceva cu care nu ai avut noroc în trecut, încearcă din nou acum.

Personalitatea ta este în centrul atenției în timpul pătratului dintre Soare și  Jupiter, la mijlocul săptămânii, datorită naturii duale a acestui tranzit. Îți este greu să păstrezi un ritm constant, care poate fi confuz pentru o persoană care te interesează.

Soarele este în senzualul Taur din weekendul trecut, ajutându-te să apreciezi unele dintre lucrurile cele mai rafinate pe care viața le are de oferit. 

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020  Gemeni Profesional

Starea de spirit nu este deosebit de puternică săptămâna aceasta, așa că este mai bine dacă ai lucra de acasă sau altfel, starea generală ar putea fi mult mai rea. Dacă trebuie să te pregătești să revi la locul de muncă, fă tot posibilul să faci pace cu cei de acasă.

 Dacă îți joci cărțile chiar la începutul zilei, poate apărea cineva important care să îți ciugulească din palmă. Fii atent și la relațiile cu ceilalți și te vei detașa clar de cei care sunt leneși și se dau grozavi.

O situație provocatoare, legată de muncă, care te-ar fi putea destabiliza emoțional promite să se îmbunătățească curând. Este posibil ca responsabilitățile familiei să aibă prioritate. Poți fi de mare ajutor pentru un coleg sau client. O atitudine pozitivă te va ajuta să faci cea mai bună impresie. Perioada este excelentă pentru câteva prietenii interesante la locul de muncă. Acesta este, de asemenea, un moment bun pentru a tatona terenul dacă ești în căutare de ceva mai bun.

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020  Gemeni Financiar

O mică investiție în felul în care arați, va da bine săptămâna aceasta. Investește în haine noi pentru serviciu sau sau încearcă o schimbare de look. Este un moment de schimbare pentru tine personal, unul în care poți profita de o nouă oportunitate. Fă-ți timp să faci o autoevaluare, cântărindu-ți calitățile și defectele. Rețeaua este eficientă în această fază, deoarece mulți vor fi atrași atât de carisma ta, cât și de intelectul tău. Stabilirea unor relații noi, personale și profesionale. 

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020  Gemeni Sănătate

Te bucuri că ești în centru atenției, dar poate fi un pic plictisitor să fii în centrul atenției tot timpul! Folosește energia din aspectul actual pentru a scoate în eviență lumina interioară și pentru a afla la ce sau cui trebuie să dai atenție în următoarele câteva luni. În primul rând dă o atenție deosebită dietei tale. Dieta stabilește modelul de sănătate pe care îl vei experimenta. De excemplu, pentru un păr strălucitor, adaugă esență de turiță mare în ceai!

Citește horoscop Minerva săptămâna 20 – 26 aprilie 2020 :

BERBEC TAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI 

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top