Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 - SCORPION

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 – SCORPION

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 Scorpion. Situația actuală te-ar putea îndepărta de la participarea la un eveniment alături de prieteni pe care ai așteptat-o ​​cu nerăbdare de mai bine de un an. Încearcă să fii rezonabil și să rezolvi nevoile celor acasă cu bunătate în inima tale. S-ar putea să fii capabil să abordezi acele probleme și să mai ai timp să stai și cu prietenii până la miezul nopții, pe Internet. Amintește-ți doar care îți sunt prioritățile.

Ai un dezacord cu cineva la serviciu? Marți, pătratul dintre Soare și Pluto te-ar putea aduce într-o situație incomodă. Dacă nu poți să faci compromisuri, este posibil să nu vezi niciodată buturuga din ochiul tău ci paiul din ochiul altuia. Acest aspect se regăsește, de mai bine de două săptămâni la nivelul casei a 3-a, casa comunicării și a gândirii, astfel încât ai putea găsi un mod de a rezolva acest lucru cu o schimbare în perspectivă.

Tranzitul Soarelui prin Taur în Casa a 7-a, sector relațional pune accentul pe parteneriate, prietenii și alte conexiuni cheie. 

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 Scorpion Relațional

Impulsul tău natural este să aduci oamenii sau probleme care sunt în conflict la un acord armonios, întrucât dezacordul este un lucru pe care îl detești. Configurația astrală actuală poate sugera faptul că trebuie să faci față unei eventuale rupturi de relație și să încerci să refaci, punându-ți la bătaie tot talentul natural ca să recreezi puntea dintre inimile voastre. Trebuie doar să faci primul pas.

La începutul săptămânii pătratul separant dintre Soare și  Pluto te pune în anumite poziții complicate. Preferi să ții lucrurile sub control și nu ești mulțumit atunci când o situație devine altceva decât ce te așteptai.

Luna este încă în Pești, luni, și te aduce într-o dispoziție sensibilă, profund emoțională. Ești în pragul iubirii, dar acum este atât de greu să ai încredere, culmea, nu în cel de lângă tine ci în tine.

Pe măsură ce Soarele tranzitează semnul Taurului, tot felul de scenarii ispititoare îți trec prin minte. Dacă îți poți permite să îți tratezi partenerul cu experiențe unice, de neuitat, înseamnă că ești ceea ce se spune despre tine, senzualul prin excelență. 

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 Scorpion Profesional

Plutește o neliniște acută în atmosfera de la locul de muncă, de aceea îți este dificil să urmărești ce ai de făcut. În loc să te concentrezi pe problemele altorai, continuă să îți îndeplinești sarcinile și să te detașezi. Respiră adânc, conștient și mergi mai departe. 

Stai aproape de familie săptămâna aceasta, indiferent dacă în biro sau în bibliotecă, dar stai acasă. În orice caz, această bază afectivă care este familia, este locul în care vei fi cel mai eficient în ceea ce ai de făcut. Capacitatea ta de a rămâne concentrat va fi destul de puternică.

Verifică-ți relațiile online și fă-o cât mai mult timp. Poți face astfel față unor cereri neașteptate mai târziu. Este un moment bun pentru orice lucru la care îți poți aduce aportul. Te poți ocupa de lucrările de care ai uitat și de întârzierile din ultima vreme. Energia va începe să se schimbe. Curând va deveni cel mai bun moment să aplici pentru un nou loc de muncă de care să te ocupi de acasă. Complicațiile pot contesta modul obișnuit de a face lucrurile.

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 Scorpion Financiar

Săptămâna aceasta ai licăriri bruște de intuiție și de geniu, aș spune. Nu este momentul să stai pe margine sau să fii pasiv. În schimb, ești îndemnat să te uiți la nevoile familiei tale, să analizezi implicații emoționale legate de bani și să găsești cele mai profitabile idei și cele mai bune moduri de a câștiga pentru familia ta. Chiar dacă lucrezi de acasă poți prospera. Ideile în care pui suflet se pot fi transformate într-o mică afacere fără prea multe probleme.

Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 Scorpion Sănătate

A avea un scop îți foalizează atenția și te pomenști dorindu-ți rezolvi povara de a face bine sufletului tău dar mai ales celorlalți. Dacă nu ții sub control acest tip de presiune ea va răbufni, în moduri neașteptate: autosuficiență, depresii autocritice, resentimente împotriva prietenilor. Dacă acest lucru îți reamintește de tine, începe să contracarezi aceste tendințe naturale cu remediile tot naturale: exerciții ușoare, cantități excesive de răsfăț- baie de aburi, baie de plante, citește horoscopul zilei, dacă îți face bine. Ai grijă de tine și încearcă să te înțelegi!

Citește horoscop Minerva săptămâna 20 – 26 aprilie 2020 :

BERBEC TAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI 

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top