Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 6 - 12 Iulie 2020 - BALANȚĂ

Știri

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Balanță

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Balanță. Ca adevărată Balanță care ești, nu ai obiceiul să vorbești fără să spui nimic constructiv. Uneori, oamenii te acuză că nu ai nimic de spus, când, în realitate, ai doar răbdare, și spun că ești ignorant. Când îți demonstrezi toleranța, ei spun că ești indiferent. Astăzi este timpul ca acei oameni să învețe adevărul despre tine și să înțeleagă cât de multe ai de spus despre lume.

În această săptămână, soarele trece peste ultimele grade dintr-o zonă mai boemă să spunem, Casa a 9-a și intră în Casa a 10-a, sectorul responsabilității profesionale. 

S-ar putea să fie nevoie să adopți abordarea pacientului care ascultă sfaturile medicului, pentru a-ți pregăti planurile. Este un moment bun pentru a-ți simplifica și ordona afacerile, lucrările sau documentele de serviciu, astfel încât să poți fii pe terenul tău când Mercur va reveni în mers direct pe 11 iulie.

De asemenea, s-ar putea să îți dorești să direcționezi o parte din energie spre stilul de viață, examinând dieta și rutinele zilnice și spre cei ai de făcut pentru a le îmbunătăți. De asemenea, dacă nu ești mulțumit de job și ai dori să încerci ceva part time, ești gata să intensifici căutarea.

Prezența Lunii în Gemeni, sâmbătă, începe un proces de reevaluare interioară care ți-ar putea aduce un loc mai bun de muncă, să zicem.

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Balanță Relațional

Interacțiunea influxurilor planetare arată că ai șansa de a-ți câștiga adevărata iubire prin modul de a gândi și a acționa. Dacă poți pune ceva viabil pe masa viselor acestuia/acesteia, deții cu siguranță o metodă câștigătoare și nu vei uita niciodată această experiență minunată. Poate ai parte de reacția pe care ai așteptat-o, ​​aproape imediat.

Știi cum funcționează burghiul. Când Mercur merge retrograd, lucrurile ar putea începe să se destrame. Prezența lui în Rac este totuși ca o rază de soare, deoarece te sfătuiește să te bazezi pe instinctele tale care te-ar putea scoate din blocajele datorate retrogradării.

Soarele Rac îți reamintește că dragostea este într-adevăr un roller coaster, care te poartă în sus și în jos.

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Balanță Profesional

 Ceea ce văd alții ca fiind greșit sau nedorit poate fi exact oportunitatea profesională pe care ai căutat-o. Este posibil să descoperi un potențial imens în ceva pe care alții îl dau deoparte considerânu-l neinteresant. 

Loialitatea pentru munca ta este o parte cheie a succesului – mai ales săptămâna aceasta. Demonstrează această loialitate făcând un pas mai departe în ceea ce vrei. Dacă nu simți dorința de a te dedica acestui gând la locul de muncă actual, atunci găsește altceva. Cel mai bun lucru pentru tine este să te miști. Acordă o atenție deosebită la ceea ce spun ceilalți. În același timp, nu lua critica, ca pe ceva personal. Permite și celorlalți să vorbească fără să ezite sau fără teamă.  Această perioadă este norocoasă pentru orice început nou. Dacă ești într-o poziție de conducere, energia te poate ajuta să îți construiești încrederea în tine dar și în alții. Ia în considerare planificarea unor cururi de perfecționare pentru noii colegi.

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Balanță Financiar

Aspectele de săptămâna aceast pot aduce acum o luptă pentru putere dacă nu ești atent. Universul te ajută, depinde doar, cum te ajuți și tu. Agitația din Casa a 3-a a comunicării, sugerează să ai grijă cu cuvintele tale. Nu vorbim că cealaltă persoană, în special un șef sau un coleg, nu înțelege ceva într-un e-mail sau text, dar fiind clar și concis, îi va ajuta pe ceilalți să te înțeleagă mai bine.

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Balanță Sănătate

Este firesc să dorești să faci ceea ce trebuie. Totuși, nu este întotdeauna ușor să știi ce este corect. Energia planetară îți permite să explorezi ceea ce este potrivit pentru tine. Depinde însă, cum stabilești limitele în jurul a ceea ce mănânci; iată câteva recomandări care te pot ajuta: sistemul scheletului și pielea, precum și părul, dinții, unghiile, urechea interioară și genunchii sunt susținuți de legume bogate în nutrienți, cum ar fi algele. Încercați să citești ceva mai mult despre specificul unei diete sănătoase – poate fi și distractiv!

Horoscop săptămânal 22-28 iunie 2020 pentru zodia ta

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Continue Reading
You may also like...

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top