Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 6 - 12 Iulie 2020 - PEȘTI

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Pești

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Pești. Ești sigur că altor oameni nu le-ar plăcea știe că te afli într-un alt loc decât cel în care te afli acum sau să fii o persoană diferită de cea pe care au crezut-o întotdeauna? Aceste întrebări încep să vă deranjeze. Dedică, zic eu, ceva timp și gândește-te la ele. Răspunsurile pe care le vei primi, nu vor fi pe deplin semnificative încă câteva săptămâni. Încearcă să privești lucrurile în esența lor săptămâna aceasta.

Mercur este retrograd în Casa a 5-a, sectorul petrecerii timpului liber, în această săptămână, și s-ar putea să te simți încurajat să revii la un hobby de care te-ai bucurat în adolescență. S-ar putea chiar să te decizi să îți perfecționezi, în continuare abilitățile, și să îl faceți unul dintre cele mai bune moduri de a-ți petrece timpul liber.

Ești pregătit pentru o întâlnire neașteptată? Cineva din trecut ar putea să reapară și s-ar putea să se retrezească o serie de sentimente pe care le credeai trecute. Una, două discuții, o cafea băută îmăreună te-ar putea încuraja să vă vedeți din ce în ce mai mult și să constatați că încă mai aveți multe de pus pe tapet, bașca Vnus care revine pe 25 în mers direct.

Dacă ești gata să îți promovezi munca, poate începe o perioadă de încredere mai mare în ceea ce privește arta sau profesia care o ai. 

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Pești Relațional

Linia și textura sunt foarte importante în modul în care te îmbrăci pentru o ieșire importantă. Influxurile astrale de astăzi, înseamnă că întâlnirea va fi impresionată dacă dai atenție felului cum te îmbraci modului în care arați, în general. Pe măsură ce ești descifrezi tainele tuturor problemelor care au legătură cu imaginea, vei depăși toate așteptările. Odată ce marea intrare este făcută, puteți să vă cunoașteți cu adevărat.

Pe măsură ce Mercur traversează perioada de retrogradare, în semnul Racului,vei simți  efectul calmant al acestuia. Dacă te bazezi pe subconștientul și intuiția ta asta te va ajuta să eviți complicații sentimentale majore.

S-ar putea să fii retras și contemplativ dar ai grijă să nu te închizi în fața oamenilor de care îți pasă. Răspunde mail-urilor și SMS-urilor, înainte de a începe să îți faci griji.

Dacă ai nevoie de ceva ce aștepți cu nerăbdare, nu uitați că soarle este în Rac. Chiar dacă lucrurile nu sunt perfecte acum, îți poți imagina la momentul potrivit.

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Pești Profesional

Ajută-i pe ceilalți așa cum ai face totul pentru tine, aplică asta și săptămâna aceasta. Ai grijă să canalizezi atitudinea negativă față de ceilalți. Vei spune ceva ce vei regreta imediat, dacă nu ești atent la cuvintele tale.

Dacă se află o lucrare pe biroul tău săptămâna aceasta pe care nu o înțelegi, cere sfat cuiva. Nu pretinde că știi să gestionezi o situație care îți este complet străină. Majoritatea oamenilor vorbesc cifrat parcă, deh, Mercur retrograd, așa că roagă-i să îți explice.

Săptămâna este excelentă pentru a-ți cizela talentele. Caută modalități de a te educa în orice situație și în orice domeniu vrei să exclezi. Când explici lucrurilor altora, vorbește în termenii cei mai simpli, fără să îi impresionezi. Este important de reținut, mai ales atunci când ai de a face cu clienți și șefi. Încurajarea și entuziasmul vor ajuta orice coleg care nu înțelege. Caută modalități de a respecta cu ceea ce contribuie alții.

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Pești Financiar

Aspectele care influențează Casa a 5-a, a distracției și a copiilor, te-ar putea face neatent și împrăștiat. Dar Universul îți va afecta și casa a 6-a, stilului de viață. Așteptă-te la ciudațenii de la inconștientul tău, legate de viața profesională și rutina la locul de muncă și relațiile cu colegii de muncă. Acest lucru poate deveni normă pentru un timp.

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Pești Sănătate

Există, din fericire, multe modalități de a menține rutina ca să-ți păstrezi structura interioară. Dacă îți place mișcarea sau gimnastica spirituală, există multe metode din care poți alege pentru a le practica. Dacă îți place să alergi sau să mergi pe jos, există tot atâtea căi de parcurs câte zile sunt într-un an an. Cel mai bine este să limitezi alegerea orelor, când să o fai însă: dimineață sau seara ori alternează-le. 

Horoscop săptămânal 22-28 iunie 2020 pentru zodia ta

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top