Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 6 - 12 Iulie 2020 - GEMENI

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Gemeni

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Gemeni. Săptămâna aceasta s-ar putea să iei în considerare încheierea unui parteneriat de afaceri cu o rudă sau un vecin. Arată ca o promisiune de succes și cu siguranță merită luat serios în considerare. Vei dori să fii sigur că este potrivit pentru tine, așa că adună informații despre asta. S-ar putea chiar să te gândești să analizezi cu înțelepciune unui posibil acord, dar, nu aș crede că vei lua o decizie finală.

Mercur este retrograd de săptămâna trecută și este posibil să îl simți mai acut decât majoritatea celorlalte semne. De data aceasta apare în sectorul financiar, așa că ai grijă mai ales când achiziționezi articole scumpe sau faci oferte care implică o sumă mare de bani. Nu uita să păstrezi chitanțele și documentele, deoarece este posibil să ai nevoie de ele.

Când vine vorba despre afaceri, încă mai poți face ceva. Mars în sextil cu Pluto și cu Jupiter, arată că discuțiile ar putea fi fructuoase. Deși este posibil să nu merite să fie te arunci cu capul înainte într-un nou proiect, ar putea merita să pui bazele pentru ceea ce urmează.

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Gemeni Relațional

Chiar dacă în ultimul timp ați avut probleme sau neînțelegeri pe care îl adorați absolut, vei constata că influxurile strale calmează orice dificultate și vă permite amândurora să vedeți ce este cu adevărat special și frumos unul în celălalt. Un cadou simbolic va cimenta legătura și va arăta iubitei/lui cât de mult îți pasă. Fii deschis la minuni și relația ta va începe să înflorească zilnic.

Dacă simți că te domină emoțiile lucrând ore suplimentare atunci ia o pauză. Energia sensibilă a Racului te învăluie săptămâna aceasta, începând cu Mercur retrograd aflat aici.  Intuitia ta este cheia pentru a ține lucrurile pe drumul lor. 

O eclipsa solara si luna noua in Rac in weekend te pot ajuta sa vezi clar o situatie romantica, dar s-ar putea sa nu fie ceea ce vrei sa fie. Este mai bine să înfrunți adevărul decât să încerci să trăiești o minciună, Gemeni.

Soarele în Rac, oferă câteva idei interesante despre cum să impresionezi pe cineva care te place. O abordare sensibilă și subtilă funcționează cel mai bine acum.

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Gemeni Profesional

Este posibil ca cineva să îți prezinte săptămâna aceasta un plan alternativ care te poate dezechilibra în ceea ce privește cariera. Adună informații și păreri, dar nu semna nimic încă. Asigură-te că știi despre ce este vorba înainte de a acționa.

Fii atent la ce spui. Dacă nu ești atent, vei da pasărea din mână pe cioara de pe gard, cum se spune. Pe scurt, ai câteva informații pe care altcineva le dorește. Folosește acest lucru în avantajul tău. Secretele tale sunt valoroase.

Încearcă să fii mai mult decât lași să pară și urmărește-ți cu consecvență ideile. Ar fi inteligent să ai pe cineva în care ai încredere să verifice ce faci. Acesta este, de asemenea, un moment prielnic pentru a-i instrui pe alții sau pentru a călători asta va ajuta ajuta la perspectivele de promovare. Perioadă necesită o seriozitate mai mare și un accent mai puternic pe ce faci. Fă cât mai mult posibil. Colegii de la serviciu ajută la creșterea moralului. Nu ar strica o ședință pentru dezvoltarea personalului.

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Gemeni Financiar

Ai un aspect tensionat care afectează sectorul de ocupare a forței de muncă. Este crucial să cultivi răbdarea în jurul comunicării și a tehnologiei pe care o folosești pentru a-ți duce treaba la bun sfârșit. Oportunitățile se vor extinde în jurul învățăturii, studiului și a spiritualității, așa că dacă trebuie să te bazezi pe ele pentru a trece prin săptămâna următoare. Bani intră însă, indiferent ce faci.

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Gemeni Sănătate

 Vezi multe posibilități abia atunci când îți deschizi mintea pentru ceea ce ar putea fi dieta și regimul de exerciții fizice. Înțelegi intuitiv de ce ai nevoie. Așadar, atunci când vei găsi ce simți că te-ar pute ajuta cel mai mult, notează-le, folosind două coloane: una pentru pentru practicile pe care nu le-ai încercat niciodată, iar cealaltă pentru cele pe care le practici sau țin deja de trecut. Apoi, înearcă să înțelegi cât de ușor ar putea fi asimilate aceste elemente în viața ta.

Horoscop săptămânal 22-28 iunie 2020 pentru zodia ta

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top