Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Capricorn

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Capricorn

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Capricorn. Ai o natură generoasă și știi să oferi și să te dedici rezolvării problemelor altora care cred în tine. Acest lucru va fi valabil și săptămâna aceasta, dar nu în același mod. De fapt, nu ar fi înțelept ca oamenii să te deranjeze cu problemele lor dacă nu sunt cu adevărat atât de importante. Este timpul să ai grijă și de tine un timp.

Lucrurile s-ar putea schimba în relațiile tale, pe parcursul acestei săptămâni, datorită lui Mercur care este retrograd în Casa a 7-a, zona parteneriatelor. S-ar putea să îți fie mai ușor să răscolești sentimente adânc îngropate, în special cele pe care ai avut tendința să le reprimi. Săptămânile care urmează, până pe 11 iulie, sunt o oportunitate de a vorbi despre lucruri care pot fi incomode, dar care te-ar putea elibera de anumite rețineri. 

De asemenea, săptămâna poate să nu fie cel mai bun moment pentru a negocia o afacere, deoarece situația s-ar putea schimba de la o săptămână la alta. Așteaptă până după 11 iulie.

Pe măsură ce Marte face sextilul cu Pluto și Jupiter, o conversație te poate ajuta să vezi posibilități pe care nu le-ai observat până atunci. Asta ar putea dura ceva timp pentru a reuși, dar poate merită să o urmărești.

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Capricorn Relațional

 S-ar putea să descoperi că muzica este hrana iubirii, cu energia cerească de săptămâna aceasta. De fapt, este posibil să descoperi, o legătură profundă, între toate tipurile de hrănire și capacitatea de a crea o atmosferă cu adevărat romantică și de susținere. Dacă te simți bine în prezența omului iubit, nu impune limite și vei fi răsplătit – vor fi foarte fericiți să îți satisfacă orice cerere.

Este o perioadă mai relaată chiar dacă Mercur este retrograd. Dacă ți se pare că de fiecare dată când încerci să spui ceva persoanei iubite dar nu îți găsești cuvintele, mai bine taci. Deși a face mișcări neașteptate acum, este tentant, este mai bine să lași lucrurile să se așeze puțin.

Soarele în Racul îți aduce o mulțime de oportunități romantice interesante când lași să se vadă partea romantică. 

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Capricorn Profesional

Te preocupă munca ta, chiar mai mult decât de obicei. Te vei simți prins într-un cerc care nu rezonează cu tie dar din care nici nu poți evada așa cum ai vrea. Este doar o fază trecătoare care se va încheia în curând.

 Posibil să te implici într-o dramă emoțională la birou, cu care, pur și simplu, nu ai nimic de-a face. Fă tot posibilul să te ridici asupra acesteia, concentrându-ți atenția asupra propriei munci și a nevoilor personale. Bazează-te doar pe tine.

Este o perioadă bună pentru călătorii, formare sau orice altă activitate care îți extinde cunoștințele. Citește mai multe, ia note atunci când sesizezi o idee bună și pune întrebări persoanelor apropiate. Fă tot ce poți pentru a te înțelege cu șeful. Orice lucru care face viața mai ușoară unui șef te va ajuta să vezi perspectiva. Prietenii la serviciu pot fi foarte distractivi și o adevărată sursă de sprijin.

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Capricorn Financiar

Nu îți lipsesc prietenii. Acest lucru ajută cu siguranță atunci când vine vorba despre schimbarea locului de muncă sau de a primi sfaturi despre un nou domeniu. Univers aduce susținere la nivelul Casei a 4-a, casa vieților trecute și a instituției familiei, astfel încât poate fi vorba de noi factori necunoscuți care afectează brusc munca și veniturile. Nu trebuie să te gândești la cum te vei apropia de cineva influent. Întâlnirea va avea loc, așa cum ai sperat. 

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Capricorn Sănătate

Sentimentul că poți realiza tot ceea ce ți-ai propus este foarte puternic. Găsește un punct pe care să te concentrezi. Fie că este vorba despre meditație sau de o plimbare cu câinele, acesta va fi în topul preferințelor. Prin concentrare, îți poți canaliza energia în a fi ceea ce ești cu adevărat. Te vei bucura să te simți preocupat de cei pe care îi iubești așa că oferă-ți beneficiul consumului de apă: timpul și efortul pe care îl necesită te pot deshidrata.

Horoscop săptămânal 22-28 iunie 2020 pentru zodia ta

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top