Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 6 - 12 Iulie 2020 Leu

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Leu

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Leu. Ai în minte un anumit parteneriat, poate de afaceri, poate romantic, săptămâna aceasta. S-ar putea să dorești să iei serios în considerare dacă are sau nu un viitor și, dacă da, ce ar trebui să faceți în continuare. Puteți petrece timpul socializând, pe cât posibil, dar poți fi preocupat doar să participi, nimic mai mult. 

Începând de săptămâna aceasta, viața începe să încetinească, pe măsură ce accentul se orientează către sectorul spiritual. Pentru a pregăti drumul, Mercur, te ajută să găsești în mod natural cum să mergi mai adânc în interior și să te conectezi cu sentimente care nu pot fi cunoscute. 

Ești preocupat de aspecte din munca ta? Pe măsură ce Marte face sextilul cu inflexibilul Pluto și optimistul Jupiter, ai putea să apelezi la rezerve de forță serioase care îți aduc energia pentru a transforma lucrurile.

Soarele se deplasează prin Rac, În casa a 12-a, sectorul tău spiritual, sâmbătă, iar acest lucru te poate face să abordezi o perspectivă mai spirituală a vieții, astfel încât să simți un îndemn puternic să adopți o practică care poate aprofunda conștientizarea și te poate conecta cu sursa universală tuturor.

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Leu Relational

 Poți lăsa emoțiile să curgă liber cu energia astrală de săptămâna aceasta. Dacă ai simțit că ți-ai împiedicat recent, partenerul de viață, să îl lași să te cunoască cumești de fapt, nu vei mai avea ocazia să o faci. Și, probabil, nu este o idee prea bună să continuați să vă prefaceți mai mult. Spune ce simți că trebuie să spui, iar iubita/ul ta/tău ar putea să-ți dea replic; aștept de mult să discutăm despre asta. 

Mercur stăpânul comunicăii este în rac, așa că va trebui să fii foarte atent la ceea ce spui cuiva care îți place. Potențialul de a răni fără să vrei, sentimentele cuiva este foarte mare în următoarele săptămâni.

Soarele începe să se hrănească cu energia Racului, în weekend, așa că vei căuta pe cineva care să se potrivească cerințelor tale pe termen lung. Momentele spontane pot fi distractive, dar acum cauți ceva mai mult.

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Leu Profesional

 Energia de săptămâna aceasta, funcționează în favoarea ta. Succesul pe care l-ai așteptat este la îndemână. Cheia stă în puterea de a-ți privi munca cu un ochi critic.  Nu-ți fie frică să te reformulezi și să te consolidezi. Rezultatele vor fi fenomenale.

Cuvintele ar putea pune paie pe foc, săptămâna aceasta, și care probabil îți scapă de sub control. S-ar putea să fii fericit să-i coordonezi pe alții în timp ce stai în spate și te bucuri de spectacol. Dar fii dispus să accepți și consecințele acțiunilor tale. De aceea, nu ar strica să fii precaut!

Este un moment bun pentru munca în echipă, călătorii sau antrenamente care îți sprijină interesele în carieră. Cere feedback de la persoanele pe care le respecți. În acest moment, provocarea constă în crearea de sisteme care să îi ajute pe colaboratorii sau clienții tăi să își îndeplinească sau să-ți depășească așteptările. Prezintă-te într-o manieră cât mai serioasă și profesionistă. Ai putea vinde acum frigidere în Antarctica, deci decide cu atenție unde să îți concentrați atenția.

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Leu Financiar

Perioada, se referă la activitatea din casa a 8-a, casa emoțiilor interioare. Acest lucru poate genera sentimente vechi în jurul banilor, dintre care unele pot să nu fie cele mai sănătoase mișcări de care ai nevoie acum. Tehnologia poate fi de asemenea tulburătoare, deoarece te chinui să nu arunci computerul pe fereastră. Sentimentele cuiva ar putea fi rănite de acțiunile tale. Conservează-ți banii pentru o zi mai bună.

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Leu Sănătate

Nu ești străin de schimbare, dar este nevoie de o mai mare stăpânire a puterii de sine pentru a-ți ordona capacitatea de schimbare constructivă. Imaginează-ți că ești propriul tată și propria mamă, în același timp, și trasează-ți limitele în ce privește acțiunile și limbajul, limitele în relații, cerințele pentru job – și tu sunt, de asemenea, răspunzător de felul în care te hrănești, mișcarea și afecțiunea de care ai nevoie pentru a supraviețui. 

Horoscop săptămânal 22-28 iunie 2020 pentru zodia ta

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top