Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 6 - 12 Iulie 2020 - FECIOARĂ

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Fecioară

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Fecioară. Ai în minte o mulțime de probleme serioase, implicând anumite planuri pentru viitor. Probabil că îți dorești să rămâi acasă și să meditezi. Mă gândesc că abia ai ieșt din starea de izolare… Pot apărea diverse oportunități și nu vei dori să le lași să treacă fără să iei în considerare măcar una serioasă. 

Ultimele săptămâni ți-au oferit ocazia să fii remarcat, în domeniul ales, și să arați cât de talentat ești. Săptămânile următoare te-ai putea implica mai mult în munca cu ceilalți, atât în ​​sens social, cât și pentru binele comunității.

Cu toate acestea, Mercur, stăpânul tău planetar este retrograd până pe 11 iulie, în Rac, deci fii pregătit pentru unele evoluții interesante pe scena socială. Cineva din trecut s-ar putea întoarce în viața ta și este posibil să fii bucuros să o/îl vezi. Pe de altă parte, ai putea să vorbești cu o/un fost/ă partener/ă, deoarece va apela la tine. Cum Mercur, nu este în apele lui, poate fi un moment de conversații vindecătoare și de încheiere dacă asta nu s-a întâmplat până acum. Chiar dacă nu poți ieși mai mult acum, poți totuși să faci rețea online și să te conectezi cu alții care gândesc la fel ca tine.

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Fecioară Relațional

Viața romantică preia săptămâa aceasta trăiri foarte speciale, misterioase al spune, în special cu configurația astrală existentă. Poate ai avut o conversație recentă cu cineva pe care o/îl admirai și ar dori să fiți mai apropiați și, poate, ai interpretat observațiile ei/lui ca fiind mai optimiste decât erau, de fapt. S-ar putea să simți că ai renunțat într-un fel, dar alternativa poate fi chiar mai bună decât ați anticipat.

Efectele proaste ale perioadei de retrogradare a lui Mercur sunt oarecum diminuate de prezența acestuia în Rac. Este mai ușor să eviți anumite greșeli atunci când simți că sunt pe cale să se producă. 

De asemenea, cu Soarele în Rac, s-ar putea să nu fii receptiv la iubire în fiecare moment. Când va fi timpul potrivit, vei ști și vei fi mai dispus să te deschizi.

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Fecioară Profesional

Cineva cu care lucrezi este parcă în afara a ceea ce are de făcut. El sau ea și-au depășit limitele și pur și simplu nu acționează de o manieră adecvată. Nu îți fie teamă să abordezi situația cu o persoană cu autoritate. Ai toate drepturile să faci acest lucru.

Pentru a-ți atinge obiectivele legate de carieră, trebuie să înțelegi că ai nevoie de ajutorul celorlalți. Du-te către cei care au puncte de vedere diferite de ale tale. Abilitățile tale singure, nu sunt de ajuns – mai ales într-o săptămână ca cea care vine. 

Energia în acest moment te ajută să construiești relații mai bune la locul de muncă sau cu clienții. O atitudine bună aduce oportunități. Este un moment pozitiv pentru actualizarea tehnologiei pe care o folosești în mod regulat. Poți fi un formator de excepție în orice domeniu de interes. Dacă te simți neliniștit sau ai nevoie de un nou loc de muncă, această perioadă este o mare șansă pentru îmbunătățirea situației. Persoanele capricioase sau prea sensibie ar putea fi frustrante acum.

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Fecioară Financiar

Universul întinde o mână oricui lucrează – sau încearcă să lucreze – de acasă, acum. Întrucât activitatea astrală se petrece în casa a 12-a, a emoțiilor interioare și poți experimenta sentimente de zbucium legat de nevoia de a face din casa ta un spațiu liniștit în care să poți lucra. Între timp, cu energia care este acolo poți muta o afacere acasă, cu condiția să depui eforturi pentru a stabili cum îți vei structura ziua de muncă.

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Fecioară Sănătate

Săptămâna aceasta ai o ocazie bună să îți dorești să cauți un alt stil de viață  decât ai fost obișnuit până acum. Încearcă însă, să fii mulțumit de propriul corp. Această nevoie s-ar putea reflecta în multe domenii ale vieții, nu doar în dietă și în mișcare. Dar acceptarea propriului corp este o problemă pe tot parcursul vieții și îți va servi bine dacă te poți deschide la ceea ce simți cu adevărat în acest sens. 

Horoscop săptămânal 22-28 iunie 2020 pentru zodia ta

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top