Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 6 - 12 Iulie 2020 - VĂRSĂTOR

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Vărsător

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Vărsător. Ești genul de persoană care iubește să cunoască o mulțime de oameni diferiți. Simți că trebuie să îți ajuți prietenii să comunice, astfel încât să aibă un forum mai bun în care să se exprime. Ești bun să scoți tot ce-i mai bun în ceilalți și să îi ajuți să găsească o poziție solidă în prezent, în ciuda nevoii tale de trecut. Lasă-te dus de val.

Ești gata să te organizezi și să îți eficientizezi viața? Pe măsură ce Mercur este retrograd în Casa a 6-a, a stilului de viață, te încurajează să scapi tot ce te poate reține. Ce activități ai putea face fără aestea? Orice ar fi devenit prea plictisitor ar trebui să fie primul lucru.

Nu uita, fă-ți copii de siguranță ale documentelor importante și asigură-te că programul antivirus funcționează corect. Dacă ceva poate merge greșit atunci, probabil, așa va fi cel mai bine să vă acoperi toate punctele cheie.

Sambata ar putea incepe o serie de noi experiențe. Dacă ți-ai dorit să începi propria afacere sau să lucrezi pentru o anumită companie, aceasta este șansa de a te deplasa în această direcție. Cu atât de multe planete retrograde acum, nu te aștepta ca lucrurile să decoleze imediat. 

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Vărsător Relațional

Poate că ar trebui să gândești în termeni mult mai amplii decât ai făcut-o până acum. Dacă vrei să profiți de oportunitatea romantică care îți iese în drum, atunci cel mai bine este să te pregătești să îți schimbi atitudinea. Energia săptămânii poate sugera faptul că te-ai concentrat asupra unei alegeri prea restrânse; lărgește-ți sfera de influență și vei fi răsplătit.

Dacă te îngrijorează faptul că Mercur este retrograd, aș spune că nu ar trebui. Deoarece Mercur este în Rac, efectele sunt puțin mai blânde decât de obicei. La fel de bine este să nu îți planifici întâlnirile acum, deși poți aborda unele probleme personale care necesită atenție. Ai șansa de a intra în problemele personale un pic mai profund. Vorbește cu un prieten de încredere sau cu cineva din familie despre orice te deranjează.

Soarele în Rac, aduce, de regulă, activități centrate pe familie. Înainte de a începe să te întâlnești cu cineva, gândește-te cât de bine se va potrivi cu familia ta.

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Vărsător Profesional

Nu fii prea critic cu munca altcuiva. Sentimentele acestei persoane sunt mai sensibile decât îți dai seama. Asprimea unei critici poate aduce lacrimi în ochii acestei persoane. Ia-o ușor cu el sau cu ea, în timp ce încerci să îi explici despre ce este vorba.

Ceea ce ai spus unui coleg de serviciu stă probabil să explodeze. Acum, această persoană se revanșează într-un mod în care nu ai crezut că este posibil. Nu e nimeni de vina, ci tu. Să îți ceară scuze dacă nu arată-i ușa.

Fă tot posibilul în acest moment pentru a începe un proiect sau o misiune cu mult înainte de termen. Pregătirea atentă îți economisi timp și vei evita greșelile, ulterior. Fii conștient că flirturil de birou în acest moment pot face lucrurile interesante, dar și complexe. Rămâi cât mai calm. Conflictul pentru cine este șef poate masca o problemă mai profundă. Această perioadă este ideală pentru o prezentare de grup sau pentru un efort de construire a echipei.

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Vărsător Financiar

Doar Cerul este limita când vine vorba de ceea ce vrei să obții. Grozav. Aspecte pozitive te ajută să întâlnești persoanele pe care trebuie să le cunoaști pentru a-ți materializa visele în timp ce setezi peisajul pe o perioadă mai lungă de timp. Totul se schimbă acum, poate nu atât de repede cum ți-ai dori, dar se mișcă. Va aduce bani în schimb.

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Vărsător Sănătate

 Atunci când vrei un stil de viață sănătos, este important să îți stabilești obiective specifice într-un anumit interval de timp. Ai grijă, totuși, să nu îți supraestimezi obiectivele sau să aștepți rezultate imediate. Concentrează-te pe ce vrei să faci în loc să amâni în fiecare zi. După ce vei ajunge să respecți un program ordonat, vei putea să te orientezi spre ale lucruri importante pentru tine. Este posibil să ai nevoie de mai multe în viață pentru a-ți echilibra obiectivele personale de sănătate. 

Horoscop săptămânal 22-28 iunie 2020 pentru zodia ta

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top