Connect with us
Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 - Rac

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Rac

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Rac. Valoarea oricărei investiții pe care ai fi făcut-o în pământ, inclusiv casa sau apartamentul în care stai, ar putea să te pună pe gânduri. Orice ar fi, timpul investit și energia pe care le-ai adus, a meritat, mai mult ca sigur, iar acest lucru poate face diferența atunci când formulezi planuri pentru viitor.

Pe măsură ce Soarele trece peste ultimele grade ale Casei a 12-a, un sector spiritual și subtil, să nu te surprindă dacă va apărea o problemă. Ești tentat să o împingi înapoi sub covor? Îți vei face o favoare dacă știi cu ce te vei confrunta. Nu-o ascunde!

Între timp, Mercur este retrograd în semnul tău, până în 11 iulie, așa că unele dintre planurile tale vor trebui amânate. Este în regulă, pentru că s-ar putea să te simți emoționat și să jelești pentru unele idei pentru că vei fii nevoit să rezolvi alte probleme ajunse pe primul loc.

Atenție la o reîntâlnire cu o fostă iubire, deoarece Marte în Pești face sextil cu Pluto și Jupiter ambii în faza retrogradă. Poate ai crezut că s-a terminat, dar planetele par să spună o altă poveste.

Ești pregătit pentru o revoluție? Sâmbătă vrei să faci altceva. S-ar putea să pară un drum destul de lung până te apropii de ceva ce îți dorești cu adevărat, dar merită efortul.

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Rac Relațional

Este posibil ca problemele tale să se amestece cu problemele partenerului, deoarece încercați amândoi să hotărțâți ce ar trebui să faceți în legătură cu starea relației voastre. Energia astrală acționează ca o ceață cre nu te lasă să distingi visul de realitate sau adevărul de imaginație. Discuția poate fi mai rodnică în a doua parte a săptămânii, când vei avea un mintea mult mai limpede.

Se pare că aceasta este săptămâna ta. Deși Mercur a intrat într-unul dintre ciclurile sale de retrogradare, în semnul tău intuitiv, oferindu-ți răspunsurile de care ai nevoie pentru a-l face în acest moment unul mai puțin dificil.

Ești foarte concentrat pe dragoste și securitate emoțională, iar perechea perfectă este cineva care te face să simți permanent că totul este în regulă.

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Rac Profesional

Numește un mediator sau o terță parte care să asculte tot ce discuți, mai ales probleme importante cu cineva cu care lucrezi. Vor fi detalii pe care nici unul dintre voi nu s-a gândit să le ia în considerare. Invită pe cineva în care ai încredere să se alăture pentru a-ți ușura deciziile.

Te așteaptă o șansă extraordinară, dar reține că și ceilalți sunt cu ochii pe ea. Arată-ți spiritul competitiv și nu-ți fie frică de ceilalți care se află în joc pentru momentul pe care îl aștepți de ceva timp. Continuă cu încredere.

Poate fi un moment deosebit de creativ pentru tine. Fii clar cu privire la obiectivele pe termen lung. Este un moment bun pentru cercetare dacă crezi că trebuie să te deplasezi într-o direcție diferită sau să fii mai bine instruit. Preocuparea pentru problemele familiei îți poate abate atenția de la ce este mai important. Fă tot posibilul pentru a găsi un echilibru între timp și atenție. Team building-ul și contactele sociale pentru a-ți continua cariera vor merge bine acum. Împărtășește-ți cu încredere ideile.

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Rac Financiar

 Deși încerci să fii responsabil cu banii tăi, Universul face ca datoriile pe care le ai să te simți fără sprijin și nesigur. Comunicarea este tulbure, așa că este mai bine să iei lucrurile încet. Atunci când plătești dările sau renegociezi o rată a dobânzii pe cardul de credit, politețea dă rezultate mai bune. Pe termen scurt, ia-o mai încet cu cheltuielile, astfel încât să poți recupera din datorii.

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Rac Sănătate

Este posibil să fi învățat modalități de a ignora nevoia de echilibru – punerea accentului pe acesta va face parte din provocarea creării unei structuri care să îți ofere mai multă stabilitate. Te-ai gândit vreodată ce alimente te fac să te simți ușor și mulțumit, energic și fericit? Cu toții avem alimente care ajută organismul să funcționeze cel mai bine, dar prea puțini dintre noi sunt suficient de conștiincioși pentru a observa asta. Aspectele săptămânii te încurajează să îți examinezi obiceiurile personale.

Horoscop săptămânal 22-28 iunie 2020 pentru zodia ta

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top