Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 6 - 12 Iulie 2020 - SĂGETĂTOR

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Săgetător

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Săgetător. Întotdeauna ai simțit nevoia să creezi. Cele mai simple sarcini îți pot satisface această nevoie. Ești chiar fericit dacă schițezi totul pe o bucată de hârtie. În ultima lună, ai finalizat un proiect care a fost aproape de inima ta. Nu îți fie frică să arați asta prietenilor tăi. Oamenii vor fi încântați de munca ta. Meriți să te simți mândru de ceea ce ai obținut.

Mercur este retrograd în Casa a 8-a, un sector profud al temei natale care ține printre altele de afaceri și finanțe. Acest lucru poate întârzia unele planuri dar te va încuraja să îți eficientizezi și să îți reorganizezi afacerile. Dacă problemele trebuie rezolvate, acum este momentul să o faci. S-ar putea să descoperi că nu poți merge mai departe până când nu vei participa la rezolvarea acestora. 

Marte este în Casa a 4-a, a familiei și face un sextil atât cu Pluto cât și cu Jupiter aflați în Casa a 2-a a banilor munciți, iar acest lucru te poate inspira să pui pe picioare o mică afacere. Nu va fi sursa principală de venit, dar cu siguranță o poate susține pe prima.

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Săgetător Relațional

Aspectele actuale în joc, te pot încuraja să fii mai naiv decât de obicei. Dacă este cineva special în viața ta, atunci poți avea tendința de a-l pune pe un piedestal și de a te închina lui ca și cum ar fi o ființă nemuritoare. Acest lucru poate fi OK pentru o perioadă, dar în cele din urmă vei începe să vezi că este totuși, o ființă umană. 

Mercur este retrograd in Rac și poate fi greu pentru tine, deoarece face mai dificil decât de obicei, să-ți controlezi emoțiile. Pe de altă parte, starea de spirit și intuiția sunt benefice acum.

Eclipsa inelară de soare și luna nouă în Rac, de duminica trecută, ți-a dat de gândit și te-a făcut să urmărești cu atenție o anumită situație romantică și să accepți și sfaturi dacă este nevoie, legat de asta. Nu înseamnă că trebuie să vorbești cu cineva în care nu ai încredere.

Soarele în Rac, face mai greu decât este normal să interacționzi sau să discuți cu oameni noi. Cineva care nu se gândește să aibă tot timpul inițiativă este numai bun pentru tine acum.

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Săgetător Profesional

Te veți găsi în mijlocul unei situații interesante, săptămâna asta. Colaboratorii sunt în dispută iar ție ți se cere să alegi cu care parte vrei să lucrezi. A sta cu un picior într-o tabără și cu celălalt în cealaltă, poate face mai mult rău decât bine. Diplomația ți-ar fi de mare ajutor.

Nivelul de productivitate la locul de muncă este foarte mare, așa că profită de acest timp. Cu cât îndeplinești mai multe, cu atât vei fi mai inspirat pentru a îndeplini obiective suplimentare. Acest ciclu ascendent va duce la un succes undeva, în partea a doua a săptămânii.

În general știi ce vrei, ajută moralul și propria poziție, mai ales dacă pui întrebări chiar și atunci când știi răspunsurile. Cele mai bune echipe sunt constituite atunci când toată lumea se simte implicată. Editează și simplifică orice lucrare scrisă sau document financiar. Fii deschis la sugestii pentru modificarea programului sau planurilor. Evită să insisști pe ale tale cum ai obiceiul. 

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Săgetător Financiar

 Un cocktail astral destul de puternic, ți-aduce impulsul pentru a-ți îndeplini toate sarcinile și pentru a le arăta celorlalți că înseamnă afaceri. Este un moment bun să fii în la masa tratativelor pentru a negocia orice, de la contracte financiare la contracte de închiriere. Nu te îndepărta de confruntare și asigură-te că ceri ceea ce meriți. Nu trebuie să strigi, cine trebuie, te va auzi.

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Săgetător Sănătate

Ai senzația că lucrurile îți scapă de sub control. Dacă te deschizi la tot ceea ce simți, s-ar putea să ți se facă frică sau să te simți copleșit. Cred că te-ar ajuta un exercițiu de împământare pentru a-ți reaminti că ai totuși, un corp! Regularitatea cu care faci mișcare poate afecta gradul în care te simți copleșit de viață. A bea multă apă este a doua jumătate a ecuației. Fii conștient de faptul că organismul tău poate avea nevoie de mai multe minerale și vitamine, în funcție de nivelul de stres pe care îl resimți.

Horoscop săptămânal 22-28 iunie 2020 pentru zodia ta

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top