Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Berbec

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Berbec

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Berbec. Chestiunile care implică creativitate, romantism și copii ar putea necesita săptămâna aceasta, o atenție considerabilă. Unele opțiuni noi și interesante pot fi puse în practică, cu beneficii atât pentru tine cât și pentru cei dragi. S-ar putea să fii înclinat să te mulțumești doar cu posibilitățile tale. Sfatul meu este că ai putea să te consulți cu familia pentru a avea mai multe opinii. În mare însă, vei dori să vă decizi singur. Între timp, te poți fii ocupat cu proiectele care sunt în derulare.

 Ar putea fi o săptămână dinamică, în ciuda numărului de planete retrograde. Acordă-ți mai mult timp pentru a finaliza planurile și proiectele, deoarece probabil vor exista întârzieri.

Marte creează aspecte armonioase cu Pluto și Jupiter așa că poți câștiga mult acordând atenție visurilor și intuiției tale. Informații relevante te pot ajuta atât cu obiectivele personale, cât și cu planurile legate de carieră. Și chiar dacă lucrurile par să se desfășoare încet, optimismul te poate ajuta să accepți orice provocare.

Pe măsură ce Soarele face conjuncție cu Mercur aspectul este o oportunitate de a face schimbări care te pot ajuta să te simți în siguranță și profund mulțumit de viață.

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Berbec Relațional

Iubirea este doar a ta și foarte pasională, săptămâna aceasta. Chiar dacă toată lumea știe despre relația ta cu o anumită persoană, cu siguranță nu își dau seama cât de îndrăgostit ești de fapt până la evenimentul care apare săptămâna aceasta și când vei realiza exact ce se întâmplă. 

La fel de bine este să nu îți faci planuri romantice în perioada de retrogradare a lui Mercur. Lucrurile s-ar putea schimba dintr-un capriciu. Din fericire, Mercur este intuiyivul Rac, deci bazează-te pe instinctele tale care te pot ajuta în orice decizie.

Pregătește-te să fii mai contemplativ sâmbătă. Nu este întotdeauna confortabil să fii singur cu sentimentele tale, dar poate fi o perioadă productivă dacă renunți să  te mai gândești, numai la asta.

Luna în Rac, luni și marți, semnaleaă un moment bun pentru a-ți folosi imaginația și creativitatea ca să te gândești la planurile de viitor. Gândește-te la lecțiile învățate în trecut, astfel încât să nu mai repeți aceleași greșeli.

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Berbec Profesional

 Nu te ambala să găsești soluții la proiectul la care lucrezi. Pericolul este că te vei implica atât de mult în procesul de gândire analitică încât vei uita că adevăratele tale puncte forte sunt intuiția și percepțiile tale. Îmbrățișează aceste daruri.

Cineva trage tare de tine săptămâna aceasta, ai grijă să nu ripostezi prea dur. S-ar putea să descoperiți că mâna îți este mușcată exact de cel căruia i-ai dat o bucată de pâine. Ignoră-l. Nu există pedeapsă mai mare pentru un asemenea om, decât să nu îi dai atenție!! 

Deși ești într-o poziție de susținere, în spatele celor care au puterea, doar că de această dată poți face mai multe prin a fi direct și fără teamă. Încearcă să ajuți un coleg care poate fi prins în lupta pentru putere sau are nevoie doar de o mână de ajutor să rezolve alte probleme. Sunt zile ușoare dacă ai obiective clare. Energia este risipită acum. Ajută la concentrarea pe un singur lucru la un moment dat.

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Berbec Financiar

 Pe măsură ce te străduiești să creezi mai multă securitate în viața ta, Universul îți va cere să cureți un pic și din mizeriile din trecut. O plată ratată din neatenție s-ar putea transforma în ceva mai mult și va fi nevoie de eforturi diplomatice pentru a obține plata cu dobândă decât să ajungeșu la Tribunal. Ai grijă de aceste afaceri înainte ca toată lumea să afle despre ele.

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Berbec Sănătate

 Există informații disponibile; trebuie doar să știi unde să cauți. Uneori este esențial să te simți groaznic ca apoi să înțelegi de ce te simți așa. Nu încerca să ridici din umeri aparent indiferent; va fi aproape imposibil și vei scăpa câteva informații valoroase. Zona stomacului este sensibilă în perioadele de stres. În timp ce, bei o ceașcă de ceai de mușețel pentru a-ți calma tractul digestiv, alegând semințele dintr-o rodie, întreabă-te ce vrei, de fapt.

Horoscop săptămânal 22-28 iunie 2020 pentru zodia ta

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top