Connect with us
Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 - Scorpion

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Scorpion

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Scorpion. Familia ar aprecia cu adevărat dacă ai încetini și te-ai relaxa puțin. Mereu ai alergat atât de mult, încât, de fapt, i-ai neglijat pe cei dragi care chiar au nevoie de tine. 

În această săptămână, ieși din intensitatea trăirilor într-o fază mai deschisă și mai aventuroasă. Totuși, mai întâi, armonizează fluxurile lui Mercur retrograd. Întârzierile la planurilor tale te-ar putea duce în piste greșite și pot determina regândirea lucrurilor. Pe măsură ce reflectezi la situația actuală, este posibil să ajungi la câteva concluzii care să conducă la schimbări pozitive în săptămânile următoare. Și te-ai putea simți mai fericit datorită noii abordării a anumitor probleme.

Marte, cel de-al doilea stăpân planetar, face sextil cu Pluto și cu Jupiter, inspirându-te să-ți folosești abilitățile creative pentru a putea modela un plan dinamic. Un proiect major ar putea trece prin câteva schimbări mari înainte de a fi mulțumit de acesta, iar acesta este un moment bun pentru a începe.

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Scorpion Relațional

 Va fi dificil să legi două cuvinte coerente, mai ales când ești față în față cu cineva care te gratulează spunând că este extrem de atrăgător felul în care reacționezi și cum vorbești. Totuși Universul presupune că s-ar putut produce o neînțelegere care necesită unele lămuriri. Va trebui să faci tot posibilul să lămurești situația, nu ar fi recomandat să o ignori. 

Semnul Racului a intrat în scenă și domină tranzitele săptămâna aceasta. Mai este și Mercur este retrograd care te face, excesiv de sensibil. Cu cât cineva îți spune să nu iei lucrurile personal, cu atât o vei face. Este pentru tine, un semn să te retragi în propriul spațiu. Dacă însă a trecut ceva timp de când ești singur cu gândurile tale, poate fi un moment emoțional extraordinar.

Intrarea Soarelui în Rac conjunct cu o eclipsă inelară, dumnică, pe 21 iunie, te îndeamnă fii nerăbdător și chiar imaginativ și creativ sentimentala. Poți visa cu ochii deschiși. Invită la o plimbare pe cineva care îți place cu adevărat, setarea ar trebui să fie perfectă.

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Scorpion Profesional

Un dialog exploziv va acompania munca, săptămâna aceasta, și, cel mai probabil, vei fi cel care îl va iniția. Reține că acest conflict verbal poate fi doar ceea ce este necesar pentru a lămurii lucrurile și a face mai trainice relațiile cu cei din jur. Nu te teme.

Te poți confrunta și persoane dificile săptămâna aceasta. Colaboratorii, deși acoperă un spectru larg de caractere, fac să comunici eficient cu oricine. Ar fi bine dacă ai lăsa unele  probleme importante pentru următoarele săptămâni.

Probabil că te vei bucura de sprijinul persoanelor care sunt la fel de active și de directe ca și tine. Vorbește cu lumea. Este un moment bun pentru a-ți extinde sfera de influență. Colaboratorii și clienții sunt mai dispuși să meargă alături de tine cu un plan sau o idee când simt că au o contribuție. Sunt zile excelente pentru munca în echipă. Asigură-te că toată lumea îți înțelege obiectivele și așteptările.

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Scorpion Financiar

 Venus și conjuncția Soare – Nodul Nord, sunt aspecte care susțin Casa a 8-a, a investițiilor pe termen lung și a câștigurilor de pe urma manipulării banilor altora. Universul sugerează că vor veni mai mulți bani, la pachet cu oportunități de câștig. Transpare, de asemenea, o sugestie a schimbărilor profunde care au loc pe o perioadă mai lungă de timp. Vei pune în aplicare planuri noi pentru a economisi bani în viitor. Investește-l cu încredere și fă-l să-ți sporească siguranța de sine. 

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Scorpion Sănătate

Obișnuinț cu noile practici de sănătate poate fi o experiență plăcută și edificatoare, dar ceva mai lentă. Dorința de a vedea adevărul despre ceea ce mănânci este o modalitate de a face schimbări în alimentație, fără a-ți priva organismul, în niciun fel și la niciun nivel. Alimentele sănătoase sunt cultivate conform reglementărilor specifice – există chiar și interpretări diferite a ceea ce este cu adevărat organic. A afla de unde provin este o modalitate excelentă de a dezvolta o conștientizare sănătoasă a mediului în care trăiești.

Horoscop săptămânal 22-28 iunie 2020 pentru zodia ta

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top