Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 6 - 12 Iulie 2020 - TAUR

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Taur

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Taur. Comunicarea ar putea aduce în discuție subiectul economiei mondiale și ceea ce însemnă ea pentru oameni. Ai putea contempla și poate chiar discuta despre viitorul tău financiar. Este un moment bun pentru a face astfel de planuri, deoarece mintea ta este logică și la obiect. Notează orice idei ai. Îți vor prinde bine mai târziu.

Viața ar putea încetini și mai mult în această săptămână, datorită lui Mercur retrograd.  Împreună cu celelalte planete retrograde, energia mercuriană este una discretă, profund personală și te încurajează să reflectezi asupra situației actuale și să iei în considerare modul în care poți aduce îmbunătățiri strategiei de lucru.

În atenția ta sunt o multe de obiective de obiective pe termen lung, care te-ar putea face dornic să pui ceva în practică. S-ar putea să fie un proiect tehnic sau o idee pe care o ai în minte de ceva timp. Creștere a energiei în această săptămână, te poate face să fii gata să începi.

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Taur Relațional

Ai acum o înțelegere care este posibil să fi fost ascunsă sub gândurile și afacerile vieții de zi cu zi. Este vorba de relația cu cineva și de profunzimea sentimentelor dintre voi. Poate că nu ai acordat prea multă atenție la ceea ce s-a întâmplat cu adevărat, având la dispoziție atât de mult. Fii conștient de posibilitățile ascunse săptămâna aceasta, care ți-ar putea îmbogăți existența.

Sunteți înconjurat de energia Racului care te protejează de cea mai mare parte a săptămânii. Abilitățile intuitive ale semnului te ajută să eviți neînțelegerile sentimentale majore. Fii totuși pregătit pentru unele finaluri majore. Ești foarte sensibil la schimbare acum, ceea ce face dificil să te gândești să mergi mai departe.

Luna în Balanță, vine la timp duminică și aduce o rază de speranță în ceea ce privește posibilittea de a cunoaște pe cineva nou. Totuși nu uita că atât Venus cât și Mercur sunt retrograde.

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Taur Profesional

Cineva încearcă să distrugă pe toate căile o idee nouă pe care o ai. Nu arunca încă prosopul. Folosește noile informații primite pentru a modifica planul în loc să renunți la el. Concentrează-te pe ceva mare.

Poți pierde timpul în conversații ocazionale, iar acest lucru te aduce în atenția șefilor sau pur și simplu te va face să te simți frustrat. Nu dspera, este o perioadă bună pentru a-ți  împărtăși abilitățile sau a discuta și a pune pe picioare afaceri la distanță. Ai energia necesară dar acum este nevoi de o abordare serioasă și concentrată.

Cel mai bine este să încerci să faci câteva lucruri bine. Te vei simți mai relaxat curând. O cină cu colegii te poate ajuta la construirea moralului echipei. Energia acestei perioade susține încrederea pentru a-ți continua ambițiile. Cu cât simplifici mai mult programul de lucru și folosești tehnologia high-tech, cu atât va fi mai ușor să te concentrezi asupra a ceea ce este mai important. Ai putea primi informații importante, dintr-o sursă neașteptată. Vei avea cel mai mare succes doar muncind în echip. 

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Taur Financiar

S-ar putea să fii tentat să te întorci iar la idei preconcepute sau la comportamente mai vechi, legate de bani. Întrucât aspectele afectează relațiile apropiate, încearcă să nu lăsa niciun motiv financiar legat de banii pe care tu sau partenerul tău îi câștigați să vă afecteze relația și să nu mai țineți cont ce înseamnăți cu adevărat unul pentru celălalt. Cariera ta este unul dintre domeniile care ar putea eșua în acest caz, de aceea se impun reguli de comunicare clare și limpezi.

Horoscop Minerva săptămâna 22-28 iunie 2020 Taur Sănătate

Îți pasă de aspectul tău și, cu siguranță, nu există nimic nesănătos în privința asta! Ceea ce facem pentru noi înșine începe în mare parte cu grija pe care ne-o purtăm. Unul din factorii potențiatori este odihna. Aceasta este mai ușoară dacă alergat mai mult în timpul zilei. De stilul nostru de viață depinde modul în care arătăm. O dietă adecavată sau un costum nou este doar o picătură într-un ocean. Pe de altă parte, te zbați de colo colo pentru orice lucru care are de-a face cu munca. Stai departe de cafea sau de zahăr sau alt aliment care te poate stimula negativ mental.

Horoscop săptămânal 22-28 iunie 2020 pentru zodia ta

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top