Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie - 3 mai 2020 - BALANȚĂ

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 – BALANȚĂ

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 Balanță. Simte-te liber să îți dovedești virtual creativitatea rezolvând orice problemă care poate apărea săptămâna aceasta, mai ales că nu simți că ai nevoie absolut de o abordare rațională și metodică. Acest tip de gândire a fost deja încercat. Acum este timpul să explorezi un mod mai intuitiv de a finaliza orice sarcină pe care vrei să o rezolvi. Exersează-ți mai mult natura sensibilă.

Relațiile nu vor fi mai prioritare în această săptămână, chiar dacă Soarele va trece în Berbec. Prezența lui aici te-ar putea încuraja să clarifici orice probleme care ar putea să te împiedice să te înțelegi cu cineva. Următoarele patru săptămâni sunt excelente pentru a te deplasa în cercuri noi și pentru a-ți îmbunătăți viața socială în social-media. Dacă vrei să îți îmbunătățești parteneriatul actual, o poți face și de acasă pentru că ai tehnologia la-ndemână.

Și dacă ai nevoie să abordezi treburile gospodărești, vei descoperi că ai energie suficientă pentru a face acest lucru. O explozie bruscă de vitalitate te-ar putea face să te ocupi de acele sarcini care au fost în așteptare de ceva vreme, cum ar fi de exemplu organizarea cămarei de alimente, a atelierului din balcon sa să începi câteva proiecte de bricolaj.

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 Balanță Relațional

Nu îți place confuzia în cele mai bune momente, astfel încât alinierea planetară de săptămâna aceasta poate însemna că ai o sarcină destul de mare în a încerca să decizi cum te comporți cu cineva special, dacă rămâi acasă. Nu lăsa acest lucru să se întâmple, calculatorul în situația dată este un mediator estraordinar, mai ales că nu aveți nici unde să ieșiți. 

Deciziile nu vin cu ușurință, întrucât Mercur este  Peștii în această săptămână, așa că rămâi să faci planuri majore deocamdată. Cu cât ai mai multe opțiuni, cu atât îți este mai dificil.

Soarele în Berbec te determină să obți ceea ce dorești chiar și pe căi ocolite. Acum ignori cele mai multe reguli legate de întâlnire, care ar putea să te apropie de persoana pe care o dorești, pentru simplul motiv că nu ai timp de flirt din casă. S-ar putea ca tema pentru luna viitoare să fie „trăiește fără regret”.

Saturn este în Vărsător, amintindu-ți că schimbarea este o parte necesară a creșterii. Încercați să abordezi o perspectivă nouă, chiar dacă nu ești gata să faci încă schimbări.

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 Balanță Profesional

Te confrunți cu o decizie dificilă. Deși nu este momentul să stai departe de lumina reflectoarelor, o poți face și de acasă. Te gândești că alegerea pe care o faci te poate înstrăina de munca de birou. Nu îți fie teamă. Fă ceea ce este mai bine pentru tine, în loc să faci ceea ce este mai bun pentru altul.

De această dată, valul de energie te poate agita, ești neliniștit și că nu ai chef să ți se spună ce să faci, ai vrea să nu te gândești la viitor dar nu poți. Eu zic să ai răbdare cu orice lucru care pare o limitare. Universul îți dă ocazia să strălucești. Poate însemna, de asemenea, o regăsire on line cu un vechi coleg de muncă. 

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 Balanță Financiar

Trebuie să folosești emoțiile constructive în mod regulat. Dacă faci ceva creativ pentru a-ți trăi viața, acesta este echilibrul perfect între artă și comerțul on line, pentru că acum Universul te susține. Având în vedere activitatea din Casa a 9-a, sectorul care guvernează învățământul superior, călătoriile și spiritualitatea, este timpul să cauți în străinătate oportunități de a face bani cât mai curând posibil dar gândește-te că nu vei face acest pas prea curând dacă ne gândim la pandemie.

Fă o pauză de la conflictele la locul de muncă. O schimbare de peisaj este în ordine. Caută un mediu mai ospitalier în ceea ce privește planurile și perspectivele de câștig. O accidentare sau un accident recent se pare că a dus la pierdere financiară. Iată măcar un motiv să faci cumpărături on line și cu maximă atenție. 

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 Balanță Sănătate

Reforma și schimbarea ritmului de lucru, sunt provocări care pot crea o atmosferă stresantă în viața ta în acest moment. Pentru a-l combate este foarte important să îți cunoști capacitatea de a te adapta la schimbare. Fiind stare de urgeță nu ai ce face. Deși rar ești bolnav, este mai bine să renunți la nevoia de a te odihni și a te relaxa înainte de a fi obosit, dar un accident casnic te va obliga să o faci. Dacă poți obține doar o pauză mentală atât de necesară acum când mintea ta este luată cu asalt de informațiile care curg – vei găsi un interes alternativ care să te facă să te simți puternic!

Citește horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top