Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie - 3 mai 2020 - SĂGETĂTOR

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 -SĂGETĂTOR

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 Săgetător. S-ar putea să simți că inima ta jonglează cu câteva trucuri săptămâna aceasta. Poate că te ridici împotriva unei forțe puternice care te determină să te îndoiești într-una. Nu te lăsa debusolat de vorbele oamenilor, lasă-i, este dreptul lor să-și spună părerea. Până una, alta tu cauți adevăratul sens în spatele cuvintelor. Vei descoperi că cea mai mare parte a forței tale este cea interioară. Fii pregătit ca voința şi încăpățânarea să se facă simţită. 

Soarele în Berbec, în Casa a Casa a 5-a, sectorul creativităţii şi al agrementului ar putea coincide cu un moment de distracție și de relaxare dacă stai acasă. Ai putea fi atras de activități care te pot ajuta să canalizezi excesul de energie. Sporturile competitive sau orice fel de activitate te poate atrage dacă te încurajează să îţi miști corpul.

Sentimental, de asemenea, joci bine în această săptămână și este posibil să fii mai activ atunci când vine vorba de a găsi o persoană specială.

Dacă ești dornic să câștigi ceva bani în plus, legătura dintre Marte-Jupiter şi Pluto, te-ar putea surprinde urmărind o oportunitate cu încredere și optimism chiar în spaţiul virtual. Acest aspect te poate programa pentru succes și te poate încuraja să faci acel pas înainte chiar dacă nu ai încercat niciodată această alternativă.

Pe măsură ce Saturn este în Vărsător, în Casa a 3-a, în sectorul comunicării, este posibil să fii atras mai mult de studiu, planificare sau scris. Regăsește-te. Nu te va ajuta dacă te simți copleșit.

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 Săgetător Relațional

Nu doare să știi că ai pe cineva pe care să o/îl iubești, iar acesta este un joc la care te pricepi foarte bine. Configurația astrală a săptămânii îți mărește capacitatea de a păstra mingea în curtea ta, încurajându-te să comunici suficient pentru ca relația să  meargă, dar nu suficient pentru a-ți face cunoscute sentimentele cele mai profunde sau chiar unele dintre secretele cele mai ascunse. Săptămâna aceasta vei marșa pe deja cunoscutul joc de-a șoarecele și pisica și o so vă fie bine! 

Cum Soarele este în Berbec la începutul săptămânii, experimentezi începutul unei luni de aventuri spontane, captivante. Vei regreta unele dintre deciziile tale? Poate. Dar a trăi în acest moment are și recompensele sale.

Combinația dintre Marte, stăpânul tău planetar Jupiter și Pluto, produce o energie optimistă care te face să simți că totul va fi în regulă. Cu cât lași lucrurile să curgă, cu atât obții mai mult.

Saturn este în Vărsător până oe 1 iulie, aducându-ți câteva idei experimentale și vizionare. În mediul virtual întâlnești o mulțime de oameni foarte interesanți care gândesc liber.

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 Săgetător Profesional

Ai ingredientul lipsă pe care îl caută alți oameni. Știi cu ușurință să rezolvi disputele de la locul de muncă și poți elimina golul. Cu siguranță, vor exista diferențe de opinie, dar cu calm acestea se rezolvă. Discutați atent cum rezolvați perioada de criză și asumați-vă fiecare responsabilitățile care le aveți.

Proiectele de cooperare vor fi cele mai satisfăcătoare. Aspectele pun accentul pe ajutorarea tinerilor și a noilor angajați distribuind fiecăruia de lucru și creând uo platfoemă on line prin care să țineți legătura. Este un moment bun pentru a ieși din rutina obișnuită. Așteptați-vă la unele încetiniri, deoarece aspectele încurajează o revizuire atentă a planurilor sau procedurilor. S-ar putea să fie momentul să actualizezi echipamentul pe care îl folosești în fiecare zi.

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 Săgetător Financiar

Ești printre cei mai deștepți când vine vorba despre muncă și bani. Înțelegi cum funcționează mecanismul și ești priceput să planifici și să execuți planuri de investiții chiar și de acasă. Ai chiar sprijinul Universului pentru a căuta parteneri pentru o nouă investiție sau pentru a-ți extinde rețeaua de contacte în afaceri. Aspectele îți nivelează calea. 

Faci o achiziție nouă dupe cercetări serioase ale ofertelor, fără riscuri. Profită de această perioadă de concentrare accentuată. Solitudinea poate fi necesară și pentru ca tu să lucrezi prin gândurile tale. Discută cu partenera/ul tău cu privire la problemele care lei ai în minte. Deschide-te în fața prietenilor și ușurează-te un pic de stres, exprimându-ți grijile. Încearcă să ușurezi unele presiuni prin care trece o rudă, deoarece cunoști bine situația lor. 

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 Săgetător Sănătate

Ai o tendință puternică de a căuta adevărul, iar intensitatea acestei căutări poate fi purtată adesea în suflet. Este important să reduci anxietatea, chiar dacă nu o recunoști la nivel conștient. Relaxarea profundă ar trebui să fie o parte regulată a regimului tău de sănătate. Masajul, baia de aburi și sauna sunt practici străvechi concepute pentru relaxarea corpului și permit perspective proaspete de a înviora sufletul. Cu situația de acum este bine să o faci acasă.

Citește horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top