Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie - 3 mai 2020 - CAPRICORN

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 – CAPRICORN

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 Capricorn. Șansa de a primi informații neașteptate săptămâna aceasta este foarte mare, dar fii atent la oamenii în care ai încredere. În întreg ansamblul există un element fantezist. Acesta poate provoca o întreruperi neașteptate dacă accepți automat totul așa cum vine. Asigură-te că verifici sursele cel puțin de două ori înainte de a continua. Va fi mult mai bine dacă te pregătești pentru ce este mai rău.

Pe măsură ce accentul pe semnul tău continuă, ai putea fi atras de activități care te ajută să-ți extinzi virtual. Marte, Jupiter și Pluto sunt împreună pentru o bună parte din această săptămână, așa că ai putea să îți creezi zona de confort și să explorezi noi opțiuni folosind tehnica de ultimă oră. Chiar dacă acest lucru înseamnă să-ți asumi ce faci, poate merita. De asemenea, s-ar putea dovedi profitabil.

Afacerile de acasă și de familie primesc impulsul de care au nevoie pe măsură ce Soarele intră în Berbec alăturându-se lui Chiron – vindecarea sufletească și lui Lilith – intuiția. S-ar putea să ai nevoie de această șansă de a te relaxa și de a te răsfăța. A-ți face timp pentru îngrijirea de sine poate fi utilă, mai ales dacă locuiți mai mulți în apartament au casă. 

Săptămâna aduce și o schimbare majoră prin Saturn, planeta personală, care este în Vărsător și în sectorul banilor munciți. Chiar dacă va sta doar până pe 1 iulie, în tot acest timp vei fi preocupat de bugetul de familie, de modul cum să plătești cheltuielile și să ai tot timpul controlul veniturilor.

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 Capricorn Relațional

Configurația astrală te poate încuraja să faci ceva radical diferit pentru ca un anumit vis să devină realitate. Deși, în general, știi să te exprimi și, cu siguranță, uneori nu subtil, poate fi o schimbare de abordare a unui punct de vedere mistic și unic care să îți permită să ai  prima întâlnire on line. Cu siguranță vă veți înțelege reciproc și cu siguranță vei dori să mai discuți cu ea/el.

Aparența dură se topește în timpul călătoriei lui Mercur prin Pești în această săptămână. Nu ești cea mai vorbăreață persoană, dar cuvintele pe care le spui sau le scrii ascund sentimente și sensuri subtile, în spatele lor.

Tripla conjuncție Marte-Jupiter-Pluto te face să ai chef de dragoste sub toate formele ei și probabil vei avea cu cine. Să fii la locul potrivit în momentul potrivit este un pas spre fericire, mai mult, dacă stați acasă aveți șansă să vă redescoperiți.

Stăpânul tău planetar, Saturn, este în Vărsător, pregătindu-te pentru toate posibilitățile și scenariile. Nu ai un singur plan pentru viitor, preferi să păstrezi toate canalele deschise.

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 Capricorn Profesional

Intri cu cineva într-o dispută verbală. Fii atent cu ceea ce spui. Această persoană va lua notă la fiecare cuvânt pe care îl rostești și aceste cuvinte se pot întoarce împotriva ta mai târziu. Fii pregătit să justifici tot ceea ce susții. Uneori munca la domiciliu poate fi și relaxantă.

Nu abandona de nicio lucrare neterminată acum. Menține relațiile cu colegii cu care lucrezi prin comunicare. Împărtășește-ți ideile cu încredere. Este un moment minunat pentru voluntariat pentru o cauză comună. 

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 Capricorn Financiar

Când oamenii doresc să știe cum să facă bani cea mai lesnicioasă cale, având în vedere starea de urgență, când majoritatea sunt acasă, în șomaj tehnic sau în carantină, este rețeaua on-line. Înțelegeți la un nivel profund cum să lucrezi cu alții pentru a beneficia toți cei implicați. Acum vei avea tot sprijinul pentru a atrage bani noi prin exerciții financiare virtuale sau prin completarea unui plan de afaceri și căutarea de investitori. Nu fi timid, cere  ce ai nevoie.

Săptămâna aceasta este posibil să ai de lucru mai mult decât te aștepți prin faptul că numărul colegilor s-a împuținat sau există un alt ritm de muncă. Poți face multitask și poți păstra legătura sub diferite forme – telefon, SMS, e-mail. Evită totuși supraîncărcarea cu informații altfel te vei obosi curând. Abordează problemele reale, nu cele pe care le creezi. Faptul că ai o minte practică îți va permite să reușești. Renunța la câteva dintre părerile rigide despre lucruri și fii deschis ca să poți cu privire la anumite chestiuni. Viața va fi ocupată, dacă nu mai interesantă!

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 Capricorn Sănătate

Poate fi greu să nu îți îngăduiești alimentele preferate, mai ales dacă stai acasă și mai ai și o problemă stomatologică. Deși nu strică să te bucuri de un tratament aparte din când în când, există pericolul să îți faci din asta un obicei. Ar fi păcat să strici toată munca grea, chiar dacă stai acasă o perioadă, încearcă să păstezi disciplina, dar, în același timp va face și diferența dacă mănânci mâncare de bună gătită zilnic.

Citește horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top