Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 - FECIOARĂ

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 – FECIOARĂ

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 Fecioară. Ar trebui să te simți puternic din punct de vedere emoțional, deși ar putea să îți vină o idee care îți cere să încetinești și să iei lucrurile mai încet. Dialogul cu tine însuți/însăți te-ar putea înnebuni dacă nu ești atent. Cel mai important lucru acum este pur și simplu să-ți urmezi inima. Fă ceea ce îți place să faci și deschide-te oamenilor pe care îi iubești și îi respecți cel mai mult.

Mercur este în Pești, în Casa a 7-a, sector relațional pentru a doua oară, deoarece a revinit pe pista de alergări după faza retrogradă. Orice neînțelegeri au fost, acum pot fi rezolvate. Prezența lui aici te-ar putea inspira, de asemenea, să te deschizi mai mult și să fii cel mai bun pentru tine. Dacă ești în căutarea de noi prietenii, este o influență excelentă pentru a încerca social media.

Există, de asemenea, potențial de schimbare, deoarece Soarele este în Casa a 8-a, un sector mai intens al temei natale.  În acest timp, accentul poate fi pus pe probleme financiare și de afaceri, precum și pe găsirea unei soluții cu privire la problemele care te-ar fi putut reține.

Dacă ești gata să îți materializezi visele, Saturn în Vărsător, va face din acest moment unul numai bun pentru a configura un sistem relațional sau să îți reglezi obiceiurile, astfel încât să poți transforma cele mai clare obiective în realitate.

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 Fecioară Relațional

Poziția planetelor de săptămâna aceasta impune să te gândești de două ori înainte de a lua o decizie majoră cu privire la o relație ta. În acest moment este posibil să nu dispui de toate informațiile necesare, chiar dacă crezi că știi motivul pentru care vrei ca lucrurile să fie diferite. Nu te lăsa păcălit, este mai bine să nu fii atent la subiect și să lași răspunsul să apară.

Emoțiile vin când Mercur tranzitează apele sensibile ale peștilor. Va fi aproape imposibil să nu iei o postare de pe rețelele de socializare, personal, chiar dacă nu te numește în mod special.

Soarele este în Berbec, așa că poți aduce totul la linie pentru a „câștiga”. Totuși, întrebă-te  dacă premiul oferit merită efortul.

Saturn în Vărsător te îndeamnă să te gândești la viitor și te-ai putea întreba dacă faci tot ce trebuie pentru a crea iubirea pe care ți-o dorești, dacă nu, ai putea să îți stabilești câteva obiective.

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 Fecioară Profesional

Ești în postura de a înțelege ambele părți ale unei ecuații dificile. Înțelegeți imaginea de ansamblu și poți înțelege detaliile minime. Ambele probleme vor fi teme-cheie, așa că asigură-te că faci ceea ce trebuie. 

Este o perioadă confuză care va mai dura câteva săptămâni. Munca se plătește atunci când Universul îți oferă șansa de a prelua conducerea în relația cu clienții sau colaboratorii. Cum poți fi mai organizat și mai eficient? Nu respinge ceva doar pentru că este neobișnuit. Provocările la modul în care faci lucrurile nu sunt neapărat o amenințare. Evită să folosești ca armă, ca să nu spun șantaj, unele informații despre o anumită persoană, în special dacă este cineva cu care nu te înțelegi.

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 Fecioară Financiar

Este o perioadă norocoasă pentru tine, aproape protejată divin. Așa că ai șansa să vezi cum aceasta se traduce în termeni de câștig financiar.

Este un moment bun pentru a ține cont de viață și de prioritățile tale. Adaptează-te și fă deconturile on line, plătește facturile, alege momentele și fă liste de acțiuni. Toată această activitate îți va da sentimentul direcției și al realizării. Ia lucrurile la pas. Atitudinea intenționată îți va servi bine la locul de muncă, indiferent dacă ești acasă sau la birou. Ceilalți vor observa etica muncii și activitățile pe care le prestezi și apreciază talentele și valorile. Totuși, ai grijă să nu te stresezi prea mult. Fă-ți timp pentru tine și pentru cei dragi.

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 Fecioară Sănătate

Configurația planetară actuală îți aduce șansa de a aduce la lumină nevoile fizice și emoționale ale copilului interior – nevoia de a fi hrănit, nevoia de a fi cultivat și de a avea grijă de tine – în structura orelor noastre de veghe. Te ajută să aduci ceea ce îți dorești în viața de zi cu zi. Prin urmare, dacă stai acasă sau ai un program de lucru schimbat, acesta este un moment favorabil pentru a face cunoscut ceea ce te ajută să te simți mai în siguranță în viață. Întreabă-te: de ce ai nevoie pentru a te simți bine și a nu simți perioada de izolare ca pe o recluziune forțată, chiar dacă este așa.

Citește horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top