Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 – TAUR

Minerva
22.03.2020
Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 – TAUR

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 Taur. Dacă te uiți cu atenție la cei apropiați ai să observi lucruri pe care nu le-ai observat până acuma. Ar putea exista o anumită frenezie în activitate, acasă sau la birou, care te prinde în plasa sa și alungă gândurile negre . Cauți persoane a căror sfaturi să le asculți. Când ceri ajutor, îl vei primi. În același timp, vei afla foarte multe despre oamenii care vor să te ajute.

Mercur este de acum în Pești, în Casa a 11-a, sector social, iar prezența lui aici te poate face mai proactiv când vine vorba de a-ți face prieteni și a explora oportunitățile sociale.

Dacă vrei iubire, Mercur în Pești, sugerează că poți fi atras de cei care au o abordare creativă sau spirituală asupra vieții, găsindu-le compania inspirata și adevărat balsam pentru suflet.

Pe măsură ce Soarele în Berbec, se deplasează prin sectorul tău spiritual, pentru o ședere de aproximativ patru săptămâni, prezența lui aici poate fi un apel pentru a sintetiza orice informație pe care să o folosești în slijba celuilalt. Și dacă trebuie să găsești închidere pentru problemele care te presează, este momentul pentru a face acest lucru.

O nouă fază în cariera sau în viața profesională începe odată cu intrarea lui Saturn în Vărsător. Această influență te poate încuraja să îți asumi realitatea cu mai multă responsabilitate, în special dacă este vorba despre obiectivele și ambițiile tale actuale.

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 Taur Relațional

Nu ești sigur dacă vei merge pe o  întâlnire sau altceva, cel puțin nu săptămâna aceasta. Știi că persoana la ca ții exercită o fascinație profundă asupra tine, iar gândul de a fi aproape de ea/el face să îți bată inima mai repede. Cu toate acestea, unele detalii pe care nu ai cum să le pui în evidență, te atrag înapoi. Trebuie să decizi într-un fel sau altul, este vorba despre sănătatea amândurora.

Soarele este în Berbec deja, încurajându-te să adaugi o anumită emoție vieții tale sentimentale. Nu te simți confortabil să iei lucrurile așa cum vin, dar nu ai ce face, o întreagă omenire trece prin asta iar o planificare ar fi prea devreme. 

Încrederea în sine crește în timpul conjuncției Marte-Jupiter-Pluto, de la începutul săptămânii, mai ales când începi să crezi că soarta este de partea ta. Când ceva ai vrut să se întâmple și se întâmplă, nu mai pune întrebări. 

Saturn în Vărsător te face să renunți la o parte din conservatorism și te îndeamnă să privești dincolo de fapte și cuvinte. Există posibilități extraordinare în viitor dacă ești dispus să îți păstrezi minte deschisă.

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 Taur Profesional

Evenimente care țin de sincronicitate vor avea loc pe parcursul săptămânii. Te gândești la o persoană și, dintr-o dată, acea persoană te sună pe negândite. Această persoană te ca contacta cu un motiv. Ascultă-ți cu atenție înțelepciunea interioară.

Chiar dacă lucrezi într-un loc de muncă dificil sau unul care nu îți place cu adevărat, de acasă, de exemplu, cea mai importantă provocare este acum să pui pe primul plan nevoile celorlalți. Dacă te concentrezi în pe nevoile celorlalți, chiar și atunci când ți se pare puțin important sau ceea ce trebuie să faceți), vă puteți scurta cu ușurință. Cu timpul vei deveni mai puțin eficient și sănătatea ta ar putea suferi. O energie dulce susține o bună comunicare. Termină tot ce poți.

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 Taur Financiar

Cauți modalități de a-ți folosi abilitățile de comunicare pentru a trăi echilibrat. Acum accentul se pune pe munca de acasă pentru unii, sau restrictviă pentru alții și prin aceasta să menții echilibrul cheltuielilor. Este un moment bun pentru o revizuire a performanței, deoarece sigur că vei obține rezultate și fă-ți o platformă de pe care să lansezi orice idei noi și critici constructive. 

În această săptămână, te gândești la cariera ta având în vedere starea de urgență. Pot apărea cereri suplimentare. Poți fi o voce autoritară în ce privește deciziile financiare. Pentru a păstra liniștea, asigură-te că îți comunici gândurile eficient. Stăpânirea de sine de care dai dovadă va fi apreciată de superiori. Realizezi câteva planuri profesionale sau lucrezi la câteva strategii noi. Sfaturile tale vor fi atât fiabile, cât și abordabile. Multitasking-ul este imperativ acum, deci nu-ți pierde timpul cu îngrijorări. 

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 Taur Sănătate

De ceva timp simți indecis nu doar tu ci și în restul lumii. Energia astrală transmite celor sensibili că lucrurile s-ar putea schimba oricând dacă nu ești atent. Aspectul face ca dorința de a face lucrurile să meargă cum trebuie pentru toți cei care te interesează. Starea de urgență este lecția de care trebuie să ții cont dacă vrei să te îngrijești de propriile nevoi. Bea multă apă, spală-te frecvent pe mâini, ia vitamine dar nu lua antivirale și antibiotice după ureche.

Citește horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *