Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie - 3 mai 2020 - RAC

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 – RAC

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 Rac. O nouă oportunitate de afaceri poate apărea, problema este că acum situația nu o permite. Nu cred să dorești să te implici în ceva permanent, dar este posibil să o accepți, temporar, doar de dragul banilor. Poate că dorești să faci unele schimbări în casă, cum ar fi să transformi mobila veche în ceva nou sau să schibi poziția mobilierului din casă. Orice ar fi, probabil vei depune multă energie și o vei face cu fantzie.

Soarele se mută luni, în Casa a 10-a, sector proeminent al temei natale și va sta aici patru săptămâni, așa că dacă ești gata să fii în centrul atenției, acesta este cel mai potrivit moment pentru a-ți promova abilitățile și talentele. S-ar putea să preferi o abordare mai modestă, dar vei face mult mai bine dacă poți fi dispus să îți pui munca în cea mai bună lumină posibilă. Și dacă aceasta implică confruntarea cu anumite temeri, cu siguranță va merita.

Joi s-ar putea să fii într-o stare de spirit foarte bună și înălțătoare și probabil dornic să colaborezi cu cineva care este pe aceeași lungime de undă cu tine. Împreună, veți putea realiza multe lucruri, deoarece sunteți capabili să vă urmăriți unul pe celălalt de la distanță. Saturn în acest sector vă poate găsi mai serioși în acest sens și chiar să elaborezi un plan bine pus la punct.

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 Rac Relațional

Configurația astrală a săptămânii se poate dovedi destul de lejeră și susținătoare când vine vorba de înțelegerea a ceva legat de relație. Deși s-ar putea să începi săptămâna simțindu-te și mai confuz decât înainte, acest nor de neștiut se va risipi, aducând certitudinea de care ai nevoie. Cheia constă în înțelegerea a ceea ce doriți amândoi din relație. Este într-adevăr foarte simplu – nu mai mult și nici mai puțin!

 În sfârșit ești gata să discuți cu partenera/ul despre cum te simți, în timp ce Mercur în Pești te face mai sensibil la nevoile celuilalt, la început de săptămână. Totuși, deși respingi multe cu greu și speri la cele mai bune, ai să faci cele mai rele așa că ai grijă!

Cei de acasă sunt atrași de farmecul tău în timpul conjuncției Marte-Jupiter-Pluto, la sfârșitul săptămânii, așa că știi ce se petrece nu va fi o problemă. De fapt, îți dorești ca ei să aibă un simț al umorului, astfel încât să nu te distrezi singur.

Saturn este în Vărsător, așa că ar trebui să fiți capabil să ai o soluție logică la o problemă romantică. Vorbind despre asta cu un prieten s-ar putea să te ajute.

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 Rac Profesional

Vei experimenta un conflict teribil cu cineva din familie care are opinii diferite cu privire la situația actuală. Această discuție însă este înrădăcinată mai mult fantezie decât ​​adevăr. Ascultă-te pe tine în loc să te dezechilibreze de gândirea greșită a altcuiva.

Uneori, mintea ta parcurge aproximativ o mie de kilometri pe oră, făcându-te să te îngrijorezi inutil de lucruri mărunte care se pot întâmpla sau nu. Rezolvă-le rapid și liniștește-te. Râsul, mâncarea bună și dorința de a asculta te pot ajuta în orice situație când este vorba despre munca ta și felul în care o faci. Perioada aduce o energie care susține tot ceea ce vrei pentru a oferi un serviciu excelent. Gândește-te la o platformă on-line. Nu presupune că cineva știe mai multe decât tine.

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 Rac Financiar

Este o săptămână provocatoare pentru tine. Băncile, firmele de brokeraj sau instituțiile bancare cu care lucrezi și-au restricționat activitatea. Acordă o atenție deosebită celor din jurul tău. Ești mai intuitiv săptămâna aceasta și te poți ghida după indicii subtile. Fă-ți timp pentru unele planificări financiare și, altfel, organizează-ți viața. Acesta este un moment ideal pentru orice fel de cercetare. Dacă alții te sună, dă-le sfaturi raționale și solide. Este posibil să nu te simți pregătit să îți faci probleme cu banii, dar aceștia necesită atenție. Deși propriile finanțe sunt confortabile, posibil ca cei din afacere să fie o perioadă blocați. 

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 Rac Sănătate

De obicei, ești destul de sănătos. Atâta timp cât ești în centrul atenției și simți admirația celor din jurul tău, ești energic și rareori încetinești. Pentru ca acest foc să nu se stingă, trebuie să ai grijă la nevoile corpului tău. Și dacă ai ocazia câtorva zile de odihnă în caz că trebuie să stai acasă aș zice să vizualizezi ce ți-a dori să mănânci și ce program îți faci pentru a suport izolarea mai bine. Vizualizarea este locul de pornire. Să te bucuri de o mâncare neobișnuită te poate motiva să încerci noi rețete care în final duc la o alimentație mai sănătoasă.

Citește horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top