Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie - 3 mai 2020 - PEȘTI

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 – PEȘTI

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 – Pești. S-ar putea să te simți ca și cum oamenii s-ar fi îndepărtat de tine și că și-au pierdut brusc interesul pentru ceea ce ai de spus și numai pentru că lucrurile din jurul tău se schimbă. Pentru că ai fost obligat să intri în carantină sau să lucrezi de acasă. Poate că este o reflectare a propriei incapacități de a asculta cu adevărat pe cineva care vorbește. Privește imaginea de ansamblu și deschide ochii către lumea din jurul tău. Implică-te în comunitatea virtuală în loc să te concentrezi doar asupra ta tot timpul.

Dorința de a te exprima ar putea crește foarte mult, pe măsură ce Mercur îți tranzitează semnul. Această planetă a gândirii te poate face dornic să te conectezi cu cei cu care ești pe aceeași lungime de undă și să ajungi să-ți faci prieteni noi în social-media.

Dacă vrei să faci cumpărături, Soarele în Berbec, în Casa a 2-a, sector financiar important,  te poate face conștient de pericolul pandemiei și face să te rezumi la strictul necesar. Poate fi un moment bun pentru a reveni la controlul finanțelor tale și să îți supraveghezi atent bugetul. 

Evenimentele sociale se succed cu repeziciune și ar putea dovedi că schimbă destul de neplăcut, regulile jocului pentru tine. Un amestec de energii sugerează că ar putea coincide cu statul și muncitul de acasă. Cineva ar să-ți facă o ofertă care pare prea bună pentru a fi adevărată. În acest caz, verifică.

Saturn în Vărsător este în casa a 12-a, sectorul tău spiritual și ar putea aduce o perioadă de reflecție profundă.

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 – Pești Relational

Atmosfera astrală de săptămâna aceasta schimbă un pic lucrurile, dar îți aduce curajul de a-ți asuma un risc pe care l-ai gândit de ceva timp. Nu este ca și cum ai câștiga brusc o doză suplimentară de curaj, ci mai mult că o apreciere a dilemei sociale asociată interesului tău dintr-o perspectivă nouă și foarte diferită. Acest lucru te ajută să vezi calea și îți va permite să iei măsurile necesare.

Mercur este asociat cu semnul tău săptămâna aceasta, permițându-ți să îți explorezi latura sensibilă. Cu toate acestea, nu vei dori să îți împărtășești sentimentele interioare, cu excepția persoanelor de acasă.

Soarele în Berbec îți aduce însă energie, învigorandu-te. Dă-ți permisiunea să faci ceva îndrăzneț și neașteptat! Dacă ai o relație care amenința să se stingă, acum ai ocazia să o readuci pe linia de plutire.

Conjuncția Marte-Jupiter-Pluto îți dezvăluie latura romantică în moduri interesante, așa că asigură-te că acorzi atenție la orice ar putea fi un indiciu în acest sens. 

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 – Pești Profesional

Simți că ai rămas în urmă. Lumea pare să se miște parcă prea repede și ai probleme să te menți pe linia de plutire. Acest sentiment aduce frustrări care te vor destabiliza și mai mult. Fii calm și fă ce poți.

Evenimentele pot fi obositoare, mai ales dacă ești în prima linie a serviciului pentru clienți. Fă tot posibilul să păstrezi legătura cu ei chiar și on-line. Vei da sfaturi bune și vei avea adesea un rol în viața colaboratorilor tăi. Este un moment bun pentru a face rețea și a dezvolta contacte importante. Dă o mână de ajutor colegilor care au nevoie. 

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 – Pești Financiar

Săptămâna aceasta s-ar putea să lupți cu cum să îți regăsești creativitatea la locul de muncă. Creativitatea și talentul sunt cu siguranță acolo. Este nevoie de un mod inteligent de a-ți pune în evidență abilitățile financiare, chiar dacă lucrezi de acasă. Întrucât acest lucru afectează Casa a 11-a asociată cu voluntariatul și strângerea de fonduri, poate însemna că trebuie să faci ceva înainte de a lansa un efort creativ sau să strângi mai întâi ceva bani. Menține-ți bugetul viabil.

Aportul tău ar putea fi diferența dintre compania care ia o decizie profitabilă și una nefericită și costisitoare. Împărtășește-ți informațiile pe care le ai de foarte mult timp în minte. Lucrează pentru a crea noi conexiuni, poate cu cei apropiați pe care nu îi cunoaști bine. Este timpul să te lași observat. Sunt favorizate acțiunile on-line, așa că bate fierul cât e cald.  Nu vă fie frică dacă vei munci peste puterile tale. Financiar acest lucru se va vedea.

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 – Pești Sănătate

Ai fost foarte norocos în ce privește sănătatea în ultima vreme, dar nu lăsa acest lucru să te facă delăsător. Pandemia atacă, protejează-te. Trebuie să fii atent, în special săptămâna aceasta, deoarece există riscul unei răceli o răceală sau o altă infecție, mai bine stai acasă în autoizolare. Acest lucru este posibil mai ales, ai fost stresat în ultima vreme sau nu ai fost atent. Dacă stai bine imunitar, nu ar trebui să ai nicio problemă.

Citește horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top