Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie - 3 mai 2020 - GEMENI

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 – GEMENI

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 Gemeni. Fii atent că devii prea încăpățânat săptămâna aceasta. Este una din acele săptămâni în care ți se cere răbdare dacă vrei să construiești o structură puternică într-o zonă aparent nesigură. Dacă insiști să folosești cele mai rigide materiale, vei constata că structura pe care o vrei are tendința să fie șubredă. Dacă construiești cu materiale flexibile, aceasta va fi la fel de flexibil și va dura mult mai mult.

Mercur este în sectorul obiectivelor și ambițiilor personale. Cu el aici ai putea fi încurajat să te întâlnești cu cei din autoritate, să primești și să dai sfaturi dar și să relaționezi cu cei care îți împărtășesc ideile. Poate fi un moment bun pentru a profita de noi oportunități nu oricum, ci la maximum.

Soarele este deja în Berbec, în Casa a 11-a, sectorul tău social, iar prezența lui aici te poate încuraja să faceți un bilanț și să iei în considerare modul în care poți îmbunătăți lucrurile. Dacă înseamnă să te alături celor care stau acasă și să te conectezi în social media, acest lucru ar putea dovedi o satisfacție.

Când vine vorba despre afaceri și finanțe, influența dinamică care îi implică pe Marte, Jupiter și pe Pluto, te-ar putea inspira să lansezi următoarea fază a unui plan de afaceri on line și să promovezi un produs nou sau să împărtășiți o idee în vederea implicării celorlalți. Mutarea lui Saturn în Vărsător te poate ajuta.

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 Gemeni Relațional

S-ar putea să îți fie dificil să decizi ce să faci când vine vorba despre viața ta sentimentală. Nu faptul că te simți în mod deosebit sau rău în privința vreunui aspect, ci pentru că nu poți înțelege cursul evenimentelor. Poziția planetelor confundă semnalele pe care credeai că le-ai primit de la o anumită persoană. Dar ai răbdare pentru că toate vor fi dezvăluite în curând.

Comunicarea devine ceva mai meditativă și mai rezervată, deoarec Mercur este în Pești în această săptămână. Dacă ești obișnuit să discuți la grămadă la o întâlnire, acum ești mai tăcut, asculți și încerci o concluzie. 

Soarele este în Berbec, îți dă permisiunea să acționezi conform dorințelor tale chiar dacă ești izolat. Nu vei primi întotdeauna un răspuns pozitiv, dar cel puțin poți fi sigur că nu ai rețineri.

Saturn îni Vărsătorul care are nu doar o gândire liberă ci și o viziune progresistă asupra evenimentelor, pune în discuție planurile pe termen lung, dacă ești de acord cu asta. 

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 Gemeni Profesional

Motivele și planurile tale vor fi puse la îndoială – deci asigură-te că ai răspunsurile pregătite. Este important să fii bine organizat și, cel mai probabil, vei fi. Energia săptămânii îți facilitează nevoia de a face o listă lungă și de a nu te desprinde de ea.

Dacă ai un obiectiv care ține de carieră sau de un loc de muncă de care ești interesat, este momentul pentru acțiuni ambițioase dar vezi pe ce căi o faci pentru că multe instituții sunt închise din motive de securitate. Asta nu înseamnă să nu faci lucruri care îți aduc satisfacție. Unele evenimente ar putea fi stresante. Cu cât te simți mai bine în pielea ta, cu atât vei putea face față în mod eficient situațiilor dificile sau solicitante. 

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 Gemeni Financiar

Încerci să intri în grupuri sociale noi on line sau să te alături unei platforme pe care dorești să comunici. Mulți vor fi atrași atât de perspectivele, cât și de carisma ta. Acesta este un moment ideal pentru o rețea profesională care să te stimuleze, mai ales mental, dacă vrei să faci bani. Probabil că vei căuta modalități care să facă creativitatea să strălucească. Trebuie să îți folosești emoțiile ca să trăiești cumva. Deoarece aspectele afectează romantismul, copiii și familia, gândirea la un produs de care toată lumea se poate bucura îți va oferi cele mai bune rezultate. Planifică-ți să te muți sau să servești omenii altfel ecât ai făcut-o până acum și vei câștiga banii care îi vrei până la urmă.

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 Gemeni Sănătate

Sentimentele și conștiința te vor ghida dacă le vei lăsa. Există o ispită de a ieși mai mult ca niciodată deși multe drumuri, acțiuni și activități sunt restricționate de starea de necesitate. Este în interesul tău să începi te deschizi spre aprobarea care vine din interior. Să ajungi la ceea ce îți dorești este o opțiune pe care ți-o oferi – nu are nicio legătură cu aprobarea din afară. Astfel, ia în considerare ce cere corpul tău și cum te simți în pielea ta. Există o problemă de sănătate generală pe care  nu ai dori-o așa că începe să abordezi cu calm și obiecitivitate zonele cu probleme.

Citește horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

1 Comment

1 Comment

  1. Iulia mihai

    2020-03-23T11:40:47+02:00 at 11:40

    Multumesc, Minerva . Să fii sănătoasă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top