Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie - 3 mai 2020 - SCORPION

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 – SCORPION

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 Scorpion. Problemele legate de carieră sunt în fruntea preocupărilor săptămâna aceasta. Oportunitățile de avansare nu vor mai apărea atât de brusc ca până acum și va trebui să iei decizii rapide și să faci ceea ce dorești imediat. Nu te mira dacă cineva apropiat de care ai uitat îți este de mare ajutor astăzi. Prezența persoanelor dragi lângă tine va fi semnificativă.

Mercur este în Casa a 5-a, sectorul creativității și al relaxării. Dacă nu ai avut concediu, acum este posibil să ai unul forțat, mai ales dacă lucrezi în sectoarea care s-au închis temporar dar acest lucru transformă acest moment într-unul bun pentru a-ți asuma deschiderea unei platforme on line sau pentru a învăța o nouă abilitate. Și dacă implică coordonare și dexteritate, cu atât mai bine. Ești gata să îți duci talentele creative mai departe.

În plus, săptămânile următoare sunt, de asemenea, o oportunitate de a crea noi obiceiuri care te pot ajuta să trăiești la maxim potențialului tău de acasă. Soarele în Berbec, în Casa a 6-a a stilului de viață, arată că ai ocazia să te organizezi, mai ales când vine vorba despre anumite obiective pe care le ai. 

Poate cea mai mare știre din această săptămână este mișcarea lui Saturn în Vărsător, în Casa a 4-a, sectorul casei și familiei. Ar fi bine să îți faci planuri pentru o aciziție imobiliară studiind ofertele de pe net sau cum să reneovezi o proprietate.

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 Scorpion Relațional

Astrele sugerează faptul că este posibil să nu reușești să vezi lucrurile în același fel cu cel mai apropiat și mai drag om, și totuși acest lucru v-ar putea aduce în cele din urmă, apropierea decât depărtarea. 

Atunci când la începutul săptămânii Mercur este în Pești, e mai ușor să atragi atenția cuiva în șoaptă decât cu strigăte. Modul tău liniștit de a comunica va atrage atenția persoanei potrivite.

Marte, cel de-al doilea stăpân al tău, se alătură lui Jupiter, dându-ți senzația că l-ai prins pe Dumnezeu de un picior și soarta este de partea ta. Dacă mai crezi și în dragoste la prima vedere, fii atent că este pe cale să te doboare și imaginea este doar virtuală, ce te faci când o /îl vei întâlni în realitate?!

Cu Saturn în Vărsător este posibil să nu te poți plimba așa cum ți-ai dori. S-ar putea să fii surprins de ceea ce se întâmplă atunci când renunți la regulile personale ca să te supui celor colective.

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 Scorpion Profesional

Arată-ți personalitatea carismatică lucrând de acasă. Vei descoperi că o conversație ingenioasă pe Internet, te va duce mai departe decât ai sperat. Petrece-ți zilele conversând la telefon dacă vrei. Conexiunile pe care le faci sunt importante.

Perioada ar putea aduce responsabilități care te surprind dacă lucrezi de acasă. Acestea sunt zile ideale pentru a face contacte on line pentru a-ți îmbunătății lanțul de cunoștințe. Vei fii într-o dispoziție bună, dar totuși te simți tras în mai multe direcții simultan. Stabilește-ți cu atenție prioritățile. Ai multe de care să fii mândru. Colaboratorii apreciază contribuția ta. Ai răbdare cu o situație dificilă. Luptele de putere cer diplomație.

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 Scorpion Financiar

Această perioadă se referă la provocările pe care Universul le naște în fiecare dintre noi – tot felul de emoții, dintre care unele pot fi valoroase atunci când vine vorba de a câștiga bani. Mintea ta elaborează o parte din materialele cele mai creative, așa că la-ndemână un stilou și hârtie, ești gata să produci ceea ce vrei să experimentezi la sfârșitul crizei. Transformă-l în ceva special și ocupă-te pentru a obține un profit maxim!

 Te simți expresiv și inventiv. Înainte de a-ți pune pe hârtie ideile, formulează-le cu grijă. Trebuie să-ți vinzi planurile. Alții vor fi distrați, așa că au încredere în tine. În timp ce te afli în această dispoziție creativă și dacă mai ești și acasă, gândește-te să petreci și alături de cei dragi, de copii sau un partener romantic. 

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 Scorpion Sănătate

Ești călătorul înnăscut – cel care urmărește aventura și caută să fie iluminat. Puteți descoperi cel mai pitoresc mod de a ajunge de la A la B pe Internet și nu vă deranjează nicio aventură care îți apre pe cale virtuală. Trebuie să ai o activitate sportivă regulată pentru a te simți bine, iar spiritul tău aventuros sugerează că poate fi una riscantă care te fascinează cel mai mult. Doar că sala este închisă. Așa că organizeză-ți acasă un punct în care să faci mișcare. Menține-te în formă pentru a te bucura de libertatea de acțiune pe care o vrei.

Citește horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top