Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie - 3 mai 2020 - BERBEC

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 – BERBEC

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 Berbec. Un proiect creativ, poate unul care ar putea să îți aducă bani în plus, ar putea fi în centrul atenției dar situația națională poate împiedica punerea lui în practică. Poate că scrii ceva sau intenționai să predai la o clasă. Sau poate ai o idee, pe care ai vrea să o pui în practică. Deocamdată trebuie să mai aștepți. Energia mentală este mare. Succesul este sugerat doar dacă ai răbdare. 

Vei fi în elementul tău săptămâna aceasta, deoarece Soarele este în semnul tău, aducând un plus de vitalitate și de încredere. Deoarece va rămâne în semnul tău pentru următoarele patru săptămâni, ceea ce presupune să fii puțin mai egoist și să te bucuri de toate aceste lucruri care îți  plac.

Este o săptămână foarte dinamică, într-un anumit sens, acutizînd tot ce se petrece la nivel mondial deoarece Marte stăpânul tău planetar face conjuncție cu Jupiter – cel care aduce multe și cu Pluto care aduce schimbarea forțată atunci când nu o facem din proprie conștiință. Orice te-a reținut nu te va mai îmăiedica și vei fi gata să abordezi orice obstacole pe măsură ce apar.

O schimbare majoră va avea loc și prin faptul că Saturn se mută în Vărsător până la 1 iulie, în sectorul financiar. S-ar putea să devi mai serios cu persoanele cu care relaționezi și cu prietenii pe care îi ai. 

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 Berbec Relațional

Dacă simți o stare de neliniște care subzistă astăzi, poți pune asta pe seama configurației astrale din zilele acestea – în special datorat stării de necesitate. Totuși, acest lucru ar putea avea și un efect de echilibrare. Dacă în ultimul timp ai fost foarte pe drumuri, acum posibil să stai acasă și pe calculator, mai ales dacă începi o nouă relație. Gândește-te că acest lucru este spre binele tău. Te vei simți mult mai bine mai târziu.

Mercur își începe vizita cueste în Pești la începutul săptămânii, posibil să te facă să visezi. Comunicarea este un pic mai confuză, dar mult mai creativă.

Soarele în semnul tău, aducând câteva momente mai emoționante, spontane. Unde te va duce romantismul de acasă? Nu știi, dar vei vedea!

Luni, Saturn intră în Vărsător, așa că nu ești concentrat pe angajamentul pe termen lung. 

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 Berbec Profesional

Preocuparea pentru ceilalți este una nobilă, dar asigură-te că lucrurile nu scapă de sub control. Organizați-vă și susțineți-vă. Tendința este să fii atât de prins în dramele altor oameni, încât să pierzi din vedere problemele proprii care trebuie abordate în acest moment la locul de muncă.

Entuziasmul tău pentru asumarea responsabilității în deciziile pe care le iei va apreciat acum. Cineva care poate fi ca un arici atunci când lucrurile nu merg așa cum este planificat, poate avea nevoie de răbdare suplimentară. Chiar dacă nu ești de acord cu ceva, poți păstra armonie dacă cauți soluții de compromis. Starea de neliniște ar putea intra în conflict cu nevoia de disciplină și ordine. Timpul este bun pentru vânzările, instruirea și evenimentele on line spre aprecierea superiorilor. 

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 Berbec Financiar

Încerci să fii cât se poate de conștient de ceea ce se întâmplă în jurul tău. Este un proces care necesită o căutare sufletească și o evaluare reală la ce este în jur și la ce lucrezi. Perspectivele spirituale și meditația ar putea fi de folos pentru a te ghida acum. Fă din sănătatea ta o prioritate chiar dacă cheltui ceva bani. Mergi la medic la primele semne. Gândește-te la înțelepciunea oferită de vise. Implică-te în slujirea comunității și în munca caritabilă pentru a obține o perspectivă mai clară asupra vieții și asupra a ceea ce contează cel mai mult.

Această perioadă se referă la situații ciudate. Încerci să manifești o nouă modalitate de abordare a relațiilor, diferită și de la distanță, cu un șef, cu colegii sau cu partener de afaceri. Împreună puteți muta munți în afaceri, deci definește-ți parametrii și începe! Ar trebui să te miști repede.

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 Berbec Sănătate

Ești curios și vrei să acționezi în consecință: încerci să valorifici aceste calități și să le aplici în dieta ta din această lună. În următoarele câteva săptămâni fii conștient dacă simți semne de aparentă răceală. Poartă mască dacă mergi la lucrur și plimbă-te cât ma puțin. Tratează totul cu seriozitate. Cumpără alimente de care ai nevoie, ești interesat de ce este disponibil și de unde le poți obține, prețul produselor ecologice este puțin mai mare – ești curios de ce și crezi că merită. Informează-te cu privire la problemele cotidiene legate de pandemie.

Citește horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top