Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie - 3 mai 2020 - VĂRSĂTOR

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 – VĂRSĂTOR

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 Vărsător. S-ar putea să constați că oamenii nu sunt neapărat foarte simpatici și nu te menajează deloc. Este foarte posibil să fie mai receptiv la fapte și la informații decât la emoții. Nu ezita să soliciți mai multe clarificări cu privire la ceva dacă ai nevoie, în cazul că lucrezi de acasă.

Pe măsură ce Soarele tranzitează Casa a 3-a a comunicării, săptămâna aceasta, este posibil să fii mai înclinat să te concentrezi pe cei pe care nu i-ai văzut de ceva vreme. Indiferent dacă este vorba despre prieteni, frați sau alte rude, fă-ți timp să vorbești cu ei, chiar și la telefon fapt care poate păstra lucrurile într-o lumină pozitivă.

Este, de asemenea, o oportunitate excelentă să-ți promovezi munca și pe tine. Dacă ești dornic să realizați conexiuni noi, atunci aceasta este excelentă și pentru noi relații.

Dacă ești dornic să îți trăiești la maxim potențialul, conjuncția Marte-Jupiter-Pluto în sector spiritual îți induce nevoia de a-ți depăși limitele și ar putea fi mai puternică decât de obicei. Aceasta ar putea implica găsirea/căutarea unui mentor spiritual care îți poate oferi o mână de ajutor.

În cele din urmă, Saturn este în semnul tău pentru o ședere temporară, încurajându-te să te iei și să iei în serios obiectivele personale.

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 Vărsător Relațional

Uneori este nevoie de un eveniment care să acționeze asupra ta ca un detonator și motivația să ne determine să ne schimbăm atitudinea față de viață și iubire. Sunt tranzite planetare care pot crea o astfel de oportunitate sub forma unui incident care te-ar putea surprinde. Cu toate acestea, odată ce ți-ai dat seama că acesta nu este dezastrul care părea la prima vedere, ci mai degrabă o experiență unică – vei fi în al 9-lea cer.

Mercur în Pești te ajută să te exprimi în moduri mai calme, chiar senzuale, decât de obicei. Imaginația ta preia controlul, ajutându-te să îți exprimi gândurile și fanteziile cele mai ascunse.

Soarele în Berbec îți permite să fii îndrăzneț și curajos. Dezvăluirea sentimentelor, direct și intens, 0/îl face pe partenera/ul incapabil de reacție, dar ar putea rezulta ceva uimitor.

Saturn, vechiul și totuși noul tău stăpân, este în Vărsător, ajutându-te să îți planifici viitorul romantic dacă nu ai unul. Această combinație de muncă și joc contribuie la echilibrul de care ai nevoie.

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 Vărsător Profesional

Posibil să fii în șomaj tehnic sau chiar concediat, dacă situația prezentă o cere, cu promisiunea de revenire. Schimbarea se datorează unor oameni care vor să conserve cât mai bine activele unității. Munca de acasă presupune totuși să fii activ și să pregătești următorul pas. S-ar putea să te simți un pic frustrat, deoarece ai atâta energie de consumat și nu știi cum să o investești, dar principal este că te simți bine și ai încredere în tine. 

Entuziasmul tău poate fi reaprins. Încrederea combinată cu impulsivitatea te poate face să regreți un cuvânt sau o acțiune. Oamenii cu care lucrezi de mult timp vor fi cei mai buni consilieri ai tăi. Libertatea poate fi tot ceea ce pare imposibil. Timpul este foarte bun pentru comunicarea care îți susține interesele tale. Acesta poate fi începutul stabilirii unor obiective mari care să reflecte în cele din urmă, talentele tale reale.

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 Vărsător Financiar

Perioada este importantă pentru tine, deoarece succesul vine de pe urma ideilor bruște și deseori creative. Aceasta indică o perioadă extrem de energică și pt să-ți aducă bani serioși lucrând de acasă deoarece atragi oameni și oportunități nesperate. Mai mult, ai un magnetism care îi fascinează pe cei cu care lucrezi. Folosește-l în avantajul tău făcând apeluri, trimitând CV-uri și folosind conexiunile tale sociale pentru a întâlni persoane noi și interesante chiar și on-line. Se naște o colaborare excelentă.

Analizează atent și fluxul de numerar. Evaluează situația financiară și asigură-te că o exploatezi cum dorești. Repet, idei noi, de succes, pot aduce bani în curând. Dacă ați prezentat o propunere în urmă cu ceva timp, s-ar putea să primești OK-ul și să lucrezi de acasă. Fă-i pe șefi să știe cum te pot ajuta. Fii practic și asigură-te că știi clar ce vrei și ce ai nevoie. 

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 Vărsător Sănătate

Îndoiala poate fi o problemă cu care te poți confrunta în mod regulat săptămânile care urmează. Acest lucru poate provoca și cea mai hotărâtă persoană să obțină rezultatele care contează, în special în ceea ce privește sănătatea și munca. Dacă ești tentat să adopți noi reguli pentru sănătatea ta, chiar și o nouă dietă atunci renunță, că nu te vei ține de ele, deși dacă ai dori ai putea să o faci. Ești optimist în schimb, și asta este bine.

Citește horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top