Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie - 3 mai 2020 - LEU

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 – LEU

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 Leu. Ai putea fi frustrat de posibilitatea de a rănâne în stand by săptămânile următoare. Ai putea încerca să-ți faci planuri, dar oamenii continuă să se răzgândească despre ce vor să facă. Poate sunt nesiguri din punct de vedere emoțional și se tem să facă următorul pas având în vedere starea de fapt din țară. Nu îi lăsa să te tragă înapoi. Fă-ți planuri și mergi mai departe. 

Dacă ești gata să te aventurezi în neștiut, prezența Soarelui în Casa a 9-a, sectorul călătoriilor și experiențelor noi îți poate aduce oportunități de a explora în orice mod doriți realitatea imediată. Ai putea decide să pleci în vacanță sau să faci o călătorie mai lungă, ceea ce nu este deocamdată indicat având în vedere conjunctura internațională aflată sub spectrul pandemiei de voronavisrus, ci mai bine să studiezi sau să explorezi noi surse de interes. Cu ochii minții poți face cele mai fabuloase călătorii.

Ai putea experimenta o perioadă foarte activă la locul de muncă chiar și cu un program limitat, deoarece un aspect pozitiv între Marte – Jupiter și Pluto, te umple de încredere. Odată ce vei simți gustul realității nimic nu te va mai putea opri.

Relațiile se mută într-o nouă fază, pe măsură ce Saturn face o vizită preliminară în Vărsător până la 1 iulie. Este posibil să arunci o privire obiectivă asupra obligațiilor cele mai stringente și să iei decizii importante. 

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 Leu Relațional

Fanteziile sunt frumoase atunci când vine ceva din propria ta natură emoțională profundă. Atmosfera astrală sugerează că ai șansa să acționezi una sau două dintre lucrurile pe care ți le-ai imaginat, mai durabil și mai ușor de făcut. Setează orientarea și deciziile oriunde este mai potrivit și permite-ți să fii interesat cum dă reaprinzi pasiunea inițială. Amândoi veți fi plăcut surprinși de modul în care aceasta aprofundează legătura dintre voi.

Mercur este în Pești încă de la începutul săptămânii, ai mult mai multă înțelegere decât de obicei. Dacă o întâlnire nu are loc, întârzie sau este anulată, probabil că așa trebuie să fie așa că reprogramează.

Soarele este în Berbecul pasional, aducând în ecuație nevoile fizice și te îndemnă să mergi ba înainte, ba înapoi. Nu lăsa egoismul să se strice acest echilibru.

Conjuncția Marte-Jupiter-Pluto care crește încrederea în sine, în același timp îți reamintește că ești o ființă socială care nu trebuie să își piardă vremea cu oamenii care nu o interesează. 

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 Leu Profesional

Oamenii sunt nervoși și iritați de condițiile actuale induse de starea de necesitate. Nu te prinde în acest joc ci încearcă să iei lucrurile cu calm. Cu cât alimentezi mai mult focul cu propriile tale judecăți, cu atât va fi mai greu de controlat. Trebuie să calmezi starea de neliniște cu o atitudine încrezătoare.

Preferi să suporți sarcini prfesionale și emoționale fără să ceri ajutor. Este adevărat, acest lucru poate duce la un stres suplimentar legat de locul de muncă. Deschide-te către oamenii în care ai încredere. O mai mare onestitate întărește relațiile. O parte din timp ar putea fi stresant, dar chiar și criticile dure sau nedrepte nu sunt un motiv pentru a te descuraja. Amintește-ți că atunci când unii oameni sunt îngrijorați, vor da vina pe alții  pentru problemele lor. Proiectele importante cer un ritm mai lent și o mai mare atenție la detalii.

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 Leu Financiar

Cauți modalități de a afla mai multe despre produsele și serviciile pe care le oferi, dar publicitatea poate fi prea scumpă. Social media te poate ajuta. Universul oferă soluții creative problemelor la care te gândești și îți oferă tot ce ai nevoie pentru a te face cunoscut lumii. Aici poți începe o călătorie către ceea ce îți place să faci.

O compensație neașteptată sau bani, ar putea apărea în curând. Investește acest venit suplimentar dezvoltând on line, ceva pe cont propriu ca apoi să îți poți plăti unele datorii.

S-ar putea să te simți un pic indecis săptămâna aceasta. Posibil să nu fie un lucru rău, deoarece efectele deciziilor tale și nevoile altora sunt foarte importante pentru tine. Dacă ești în căutarea unei mai mari cooperări, fii dispus să discuți cu cei din familie cărora să le ceri asistență și idei. 

Horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020 Leu Sănătate

Provocarea actuală pentru tine este să găsești echilibrul între diferitele elemente ale vieții. În termeni astrologici, elementele sunt focul, pământul, aerul și apa. În viață de zi cu zi, ei sunt spiritul, corpul, intelectul și emoțiile. Interesul tău natural pentru medicină alternativă, psihologie, alimente pentru sănătate și natură indică calea către un echilibru sănătos, mai ales dacă stai acasă acum, câteva zile. Acordarea atenție la nevoile corpului tău pentru a-ți  hrăni nevoile de bază.

Citește horoscop Minerva săptămâna 23 – 29 martie 2020:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top