Connect with us
Horoscop Minerva a doua jumătate a lunii iulie, aduce panică pentru 8 zodii

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 . Realitatea izbește zodiile de aer

Horoscop săptămânal realizat de Minerva pentru perioada 29 iunie – 5 iulie 2020. Astrologul a realizat previziunile ultimei săptămâni din iunie si primei din iulie. Citește mai jos rezumatul fiecărei zodii, iar integral in linkul de sub zodia ta.

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 Berbec

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 Berbec. O săptămână bună pentru a adăuga o scânteie în viața ta. Dacă lucrurile au părut plictisitoare și că au stagnat în ultimul timp, este posibil să fii nevoit să infuzezi situația cu un pic de entuziasm. Adaugă fler și dinamism. Ia frâiele în propriile mâini și urmărește-ți activ obiectivele. Ai un puternic sentiment interior încotro trebuie să mergi. Ai încredere în instinctele tale și mergi în direcția care o simți, nu ezita. 

Citește integral:Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 – BERBEC

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 Taur

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 Taur. Încerci să aduci lucrurile la realitate. Este o săptămână bună pentru consolidare și organizare. Când vine vorba despre chestiuni sentimentale și despre romantism, încearcă să nu fii atât de viclean. S-ar putea să oferi cuiva o soluție și numai pentru a-i testa  devotamentul. Este un moment important pentru tine. Probabil va trebui să fii cu picioarele pe pământ în loc să păstrezi lucrurile atât de ușoare și ambigue.

Citește integral:Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 – TAUR

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 Gemeni

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 Gemeni. Extreme este numele jocului acum, în special pentru tine. Săptămâna aceasta pune accentul pe acțiune. Tu ești cel la care trebuie să apeleze pentru a-și termina treaba. Nu aștepta nicio secundă ci ajută-i așa cum știi. Emoțiile curg și ești un izvor nesecat de forță și resurse interne. 

Citește integral:Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 – GEMENI

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 Rac

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 Rac. Toate continuă să meargă bine personal și profesional. Te simți puternic și viguros, dar s-ar putea să descoperi că ești cam vag săptămâna aceasta. Este posibil ca mintea ta să nu aibă acuitatea obișnuită și poți fi ușor distras. Nu este o săptămână bună pentru a începe proiecte noi. 

Citește integral:Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 – RAC

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 Leu

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 Leu. Anumite situații pot fi dificil de rezolvat astăzi, întrucât se amestecă cu partea emoțională. Ești neliniștit. Lucrurile încep fără a planificate și cu atenția necesară. Încearcă să nu îți faci griji prea mult. Propria îndoială este de natură să împiedice orice proiect. Ai încredere că lucrurile vor funcționa. Îndrăzneș-te doar. Joacă un rol activ în driblarea mingii în loc să o ții la picior.

Citește integral:Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 – LEU

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 Fecioară

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 Fecioară. Nu numai succesul propriu, dar și cel al celor din familie, te-ar putea aduce într-o anumită ipostază, la nivel emoțional. Este posibil ca mintea ta să caute posibilități de extindere viitoare, dintre care unele pot să nu fie chiar atât de viabile.

Citește integral:Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 – FECIOARĂ 

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 Balanță

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 Balanță. Ceața s-a ridicat și ești gata să decolezi. Starea de visarea pe care ai parcurs-o ​​în ultima vreme a fost drăguță, dar acum este timpul să te miști din nou. Folosește tot ce ai învățat din această experiență recentă și folosește-o în lumea practică. Încearcă să nu te lași prins în capcana unei conversații care nu îți aparține. Simte-te liber să începi ceva nou.

Citește integral:Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 – BALANȚĂ

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 Scorpion

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 Scorpion. Succesele în afaceri și financiare te fac să te simți fericit și mulțumit. Aștepți cu nerăbdare să mergi mai departe. Dezavantajul acestei perioade este că persoanele care nu sunt deosebit de demne de încredere ar putea decide să-și suflece mânecile pentru realizarea propriilor scopuri. Ai putea chiar să ceri un împrumut. Fii atent la cei pe care îi alegi să îi asiști. S-ar putea să nu fie sinceri cu tine. Nu lua decizii până nu asculți și partea cealaltă.

Citește integral:Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 – SCORPION

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 Săgetător

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 Săgetător. Chiar dacă toate continuă să meargă bine pentru tine, starea ta de spirit poate să oscileze foarte puternic săptămâna aceasta. În ciuda tuturor lucrurilor grozave din viața ta, ai putea să te simți puțin stresat în tot acest timp. Probabil este doar rezultatul bioritmurilor scăzute. Încearcă să te concentrezi pe muncă. 

Citește integral:Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 – SĂGETĂTOR

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 Capricorn

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 Capricorn. Încercarea de a munci prea mult în decursul unei săptămâni s-ar putea dovedi benefică săptămâna aceasta. Nici energia ta nu este ceea ce era de obicei și probabil că acționezi cu energie nervoasă. Ia în considerare situația și pune-ți sarcinile în ordine, de urgență. Lumea nu se va încheia dacă nu le vei face pe toate azi. Seara, închiriează o grămadă de DVD-uri sau uită-te la televizor, comandă o pizza și relaxează.

Citește integral:Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 – CAPRICORN

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 – Vărsător

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 – Vărsător. Multe dintre obiectivele personale fie au fost îndeplinite, fie sunt în curs de manifestare, motiv pentru care ești încântat. Cu toate acestea, cei din jurul tău s-ar putea să nu fie chiar atât de încântați. Ți se poate cere să contribui la organizații de caritate sau să dai împrumut niște bani unor persoane pe care nu le cunoști cu adevărat. Ai tendința să ajuți cum poți chiar dacă uneori nu poți mulțumi pe toată lumea. Unii oameni sunt mai puțin de încredere.

Citește integral:Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 – VĂRSĂTOR

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 – Pești

Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 – Pești. Cu prea multe proiecte de finalizat s-ar putea să te simți puțin presat. Cu toate acestea, este posibil ca determinarea ta înnăscută să te facă să încerci să le împaci pe toate, chiar dacă pare imposibil. Totuși, nu încerca să faci totul singur. Nu-ți fie frică să ceri ajutor. Acest lucru ar putea să se împlinească anumite scopuri fără aa atrage oprobiul cuiva asupra ta.

Deoarece Neptun este retrograd, este momentul perfect pentru a-ți întări intuiția, care te poate ajuta să obții succesul pe care îl meriți, precum să te și avertizeze despre orice ar putea merge prost.

Citește integral:Horoscop Minerva săptămâna 29 Iunie – 5 Iulie 2020 – PEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top