Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Balanță

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Balanță

Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Balanță. Ai putea învăța o lecție dură săptămâna aceasta. Cu cât te marchează mai puternic mesajul, înseamnă că cu atât mai important era să ți se transmită. Este important să accepți eșecul cu grație. S-ar putea ca cel care te lovește când ești jos să fie și cel care te ajută să te ridici. Există reacții ciudate la care poate nu te aștepți. Ia lucrurile cum vin.

Jupiter face un sextil cu Neptun semn că este posibil să fii gata pentru o schimbare. Te pote atrage un mod holistic de viață, dar este posibil să fie nevoie și să îți ajustezi obiceiurile și rutinele pentru a face acest lucru. Vrei adopți un stil de viață ecologic acasă și în ceea ce privește dieta și exercițiile fizice. 

În același timp, Venus din Casa a 9-a, sectorul orizonturilor îndepărtate face o conjuncție perfectă pe 4 august cu Nodul Nord, posibil să visezi la o vacanță exotică și ai șansa de a te îndepărta de toate. Planifică acest lucru și răsfață-te la maxim atunci când ai ocazia.

În cele din urmă, ar putea exista o anumită tensiune datorată dezechilibrului muncă / viață, întrucât Mercur se opune atât lui Jupiter, cât și lui Pluto aflați în Casa a 4-a a familiei.  

Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Balanță Relațional. Valurile oceanului nu trebuie să fie neapărat la dispoziția ta pentru a te aduce în acea dispoziție romantică săptămâna aceasta. Ai putea să te simți la fel de tandru înotând prin chiuveta din bucătărie la spălat vase. Dacă ești în căutarea unei noi relații, ai grijă să nu te plutești cine știe pe unde pentru că vei sfârși prăbușindu-te pe Pământ.

Viața sentimentală a fost un pic plictisitoare în ultima perioadă? Pe urmă, te-ai săturat să vorbești cu aceleași tip de oameni și să ai aceleași conversații de mai multe ori. Așa că folosește energia captivantă a Soarelui în Leu pentru a face câteva schimbări în această săptămână. Singurele limitări sunt cele impuse de mintea ta.

Te simți nervos dezvăluind cuiva, una dintre fanteziile tale romantice. Ți se trage de la trigonul Mercur – Neptun, de aceea te ia gura pe dinainte, însă să te deschizi la noi posibilități este un sentiment minunat.

Este normal să fii confuz în timpul opoziției Mercur-Pluto, mai ales că s-ar putea să fii în contradicție cu tine însuți/însăți, în ceea ce privește modul cum procedezi. Dacă ești tras în două direcții diferite, ia-o pe calea mai puțin parcursă.

Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Balanță Profesional. Din păcate, nu puteți face conexiunile pe care le dorești săptămâna aceasta. Persoanele la care apelezi nu sunt disponibile și omul pe care te bazezi nu poate participa la ședința virtuală pe care ai programat-o. Acceptă acest lucru și ai încredere că acesta se întâmplă spre binele tău. 

Apoi, amintește-ți că nu trebuie să faci întotdeauna totul a la carte. Uneori, cele mai bune idei se nasc atunci când nu îți este frică de necunoscut. 

Este o săptămână bună pentru a împărtăși ceea ce poți face. La orice fel de eveniment public vei arăta bine. Energia emoțională va înmuia natura ta, de obicei, puternică. O atitudine mai degajată poate ajuta la ameliorarea unei probleme de lungă durată cu un coleg sau client. Sunt vremuri incerte. Relaxează-t cât mai mult. Evenimentele dinspre sfârșitul săptămânii pot declanșa reacții mai critice și melodramatice. Încetinește dacă ești provocat. A, și nu spune primul lucru pe care îl gândești.

Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Balanță Financiar. Pentru tine, săptămâna asta este una în care îți dorești să nu muncești prea mult, simți că nu ai nevoie de satisfacții acum. Este posibil să nu poți conta pe ceea ce ți s-a spus sau ți s-a promis, așa că va trebui să faci câteva planuri de urgență. Drumul pentru materializarea viselor trece direct prin idei. Folosește-le în avantajul tău! Și vor veni și bani.

Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Balanță Sănătate. Practicile de sănătate sunt un mod minunat de a te reconecta cu părțile pierdute din tine. Copilul cuminte care își aranjează cuminte sertarul cu șosete ori cu lenjerie intimă, poate reapărea când te speli pe mâine după ce gătești o masă hrănitoare; micuțul gimnast care avea energia unui cățeluș poate reveni în minte de fiecare dată când te îndrpți spre sală. Pe măsură ce practica devine obișnuință, amintește-ți să îmbrățișezi ușor părțile din tine care apar. Prin acceptare și nu prin judecată, obți integralitate.

Horoscopul pentru fiecare zodie

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top