Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Capricorn

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Capricorn

Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Capricorn. Ai o minte analitică care îți servește bine în afaceri. Din păcate, această caracteristică nu te servește întotdeauna bine, în viața personală. Probabil că cineva apropiat s-a retras din lipsă de empatie. Fă-ți timp pentru a reflecta asupra evenimentelor din ultimele săptămâni. Ai trimis din greșeală un mesaj în altă parte? Corectează eventualele indicii neintenționate. Un simplu „Îmi pare rău”, va face minuni.

Accentul se pune săptămâna aceasta pe Casa a 8-a, sectorul de activități partajabile, iar săptămânile următoare vei fi dornic să abordezi orice problemă în domeniile de investiții la care te-ai gândit, astfel încât să poți avansa. S-ar putea să te întrebi dacă investești într-un proiect de echipă din care să beneficieze comunitatea sau într-unul din care să beneficiezi doar tu. Dacă primești un ghiont instinctiv pentru a spune da, mergeți pe asta. 

Jupiter aflat în semnul tău face un sextil cu Neptun din Casaa 3-a, sectorul tău de comunicare, astfel că o întâlnire se poate dovedi foarte inspirată și vindecătoare. Această persoană poate avea un un fel de a fi care să te facă mai fericit. Și ar putea fi pentru că poți fi tu în compania lor fără să te simți judecat sau criticat. 

Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Capricorn Relațional. Prietenii și partenerii continuă să fie extrem de sociabili în acest moment și s-ar putea să te simți copleșit de cererile pentru întâlniri și ieșiri posibile. Cu toate acestea, nu vrei să te enervezi sau să joci la două capete, unul împotriva celuilalt. Știi să fii intens și pasional, atunci când alții se comportă sălbatic în preajma ta. Nu te consuma prea rapid, așa că protejează-te de exces. Dar poți lăsa lista deschise.

Soarele în Leu energizează lucrurile în jur, mai ales cele sentimentale și te lasă să râzi de unele care, în mod normal, te-ar putea deranja cu adevărat. Vanitatea ta este în centrul atenției, dar încrederea ta acoperă majoritatea greșelilor jenante.

Opoziția Mercur – Jupiter te face să te îndoiești de acțiunile recente, dar asta nu înseamnă că trebuie să o ieie de la capăt. Va fi un moment mai bun pentru a te ridica de la locul de unde ai plecat.

Opoziția Mercur – Pluto îți cere să sapi adânc pentru a veni cu soluții la problemele sentimentale actuale. Este posibil să știi soluția, dar pur și simplu să nu dorești să o pui în practică. Nu îți fie frică de emoțiile personale.

Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Capricorn Profesional. Ideile îți sunt alimentate din toate părțile. Suportul vine din toate direcțiile. Te afli într-o poziție grozavă pentru a merge mai departe cu planurile, deci fă-o și ia măsuri. Dacă speri să lucrezi singur, săptămâna aceasta este momentul să începi să o faci.

Cel mai probabil, cu cât gândești mai puțin la ritmul pe care trebuie să-l păstrezi, cu atât mai mult te vei sincroniza cu oamenii din jurul tău. Norocul va veni în mod firesc atunci când mergi cu fluxul.

S-ar putea să te simți destul de nesigur sau irascibil la locul de muncă. Abordează proiecte mari care trebuie defalcate în sarcini mai mici. Gândește-te ce poți face pentru a-ți îmbunătăți sănătatea. Este deosebit de important să fii activ fizic dacă ai o muncă de birou. S-ar putea să îți faci inutil griji la sfârșitul săptămânii. Amintiți-vă zicala că lucrurile mari întotdeauna au început cu lucrurile mici.

Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Capricorn Financiar. Este posibil să fie nevoie să reconsideri planurile financiare recente. Ai tot felul de idei uimitor de creative. Dacă ești scriitor, jurnalist sau editor, acesta este un moment minunat pentru a fi tu. Dar trebuie să folosești aceste cadouri într-un mod responsabil. Asigură-te că îți economisești banii la o bancă de încredere.

Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Capricorn Sănătate. Este timpul pentru tine să începi să te gândești care dintre obiceiurile tale sunt bune pentru sănătate. Nu există nicio modalitate de a-ți atinge ținta dacă ești frământat de gânduri. Asigură-te că ai condițiile pentru a vă permite gândrști clar, cu mintea odihnită. Dacă ai acces la aceste alimente și le poți tolera, adaugă în alimentație și sfecla, nu uita că frunzele de sfeclă sunt delicioase, sărate, cu un pic de usturoi, lămâie și ulei de măsline, roșii și legume verde închis cum ar fi broccoli pentru a-ți curăța ficatul. Concentrează-te pe dezvoltarea unui progrm de exercițiu ușoare pe care le poți face aproape în fiecare zi.

Horoscopul pentru fiecare zodie

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top