Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Scorpion

01.08.2020
Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Scorpion

Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Scorpion. Ai destul combustibil interior entru a menține focul săptămâna aceasta. Situațiile de cumpănă sunt potrivite ca să îți deschidă calea atunci când ți se cere să iei măsuri decisive. Nu te îndepărta de responsabilitatea care o primești. Vanitatea ta este foarte puternică, ceea ce te ajută să te ocupi de orice situație neașteptată. Doar fii atent, să nu calci pe careva pe bombeuri. Soarele este în Leu, în Casa a 10-a, a profesiei și a obiectivelor profesionale, așa că săptămânile următoare sunt perfecte pentru a arata tuturor ce vrei. Este timpul să strălucești! În plus, un sextil Jupiter – Neptun ar putea coincide cu o întâlnire care este pură inspirație. Tu și încă cineva aveți atât de multe în comun încât, cu cât vorbiți mai mult, cu atât mai mult veți dori să faceți din aceasta o relație adevărată. Poate fi, de asemenea, o oportunitate de a colabora cu cineva la o idee creativă de care să vă bucurați amândoi.

Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Scorpion Relațional. Uneori viața ta sentimentală este invidiată. Săptămâna aceasta, acele sclipiri de mulțumire au o latură ușor eliberatoare pentru ei. Este posibil să descoperi că o combinație constantă de circumstanțe înseamnă că ești analizat din cap până în picioare înainte de a te implica. Vei fii complet vrăjit. Deci, nu te gândi doar la acea puterea care se întâmplă astăzi. Dar, bucură-te.

Soarele în Leu are un efect puternic asupra vieții tale amoroase toată săptămâna, ceea ce crește factorul distracție. Ești gata să te eliberezi și să te distrezi pur și simplu fără să-ți faci griji cu privire la cine ce urmărește. Acesta ar fi un pas uriaș în direcția bună.

Opoziție Mercur – Jupiter sugerează că te-ai îndoit de unele dintre posibilele întâlniri romantice. Nu vrei să fii singur, așa că trebuie să existe ceva palpabil cu presimțirile astea rele. 

Weekend-ul aduce un pătrat Soare – Uranus care te ajunge din urmă. Este nevoie de ceva mai mult care să te zgâlțâie, pune întrebări despre anumite lucruri, nu de alta dar ar putea fi un semn serios că ceva este greșit. Continuă cu precauție.

Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Scorpion Profesional. Evenimentele continuă să fie agitate la muncă și ultimul lucru la care te-ai gândi este cum să instaurezi pacea. Nu te îndepărta prea tare de acest obiectiv. Înțelege că aceasta este doar o fază și că poți beneficia, de fapt, de ea, nu trebuie decât să fii ceva mai  afirmativ.

Unii colegi își doresc să fie singuri astăzi, așa că nu-i deranja, dar nici nu interpreta tăcerea lor ca pe o insultă la adresa ta. Reține că acești oameni au nevoie doar de un pic de libertate și de spațiu pentru a-și duce la bun sfârșit munca.

S-ar putea să începi săptămâna nițel mai mofturos. Fă tot posibilul să rămâi calm, dar prudent în preajma oamenilor în care nu ai încredere sau nu îi cunoști bine. Numai dorința de a-ți păstra locul de muncă te oprește să vorbești când știi că ar trebui să o faci. Nu tolera intimidarea sau hărțuirea sub nicio formă. Ai capacitatea de a înțelege orice situație și de a o îmbunătăți. 

Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Scorpion Financiar. Din când în când trebuie găsești un alt  mod de a acționa când vine vorba despre bani, iar săptămâna îți oferă această șansă. Nonconformitatea se întâlnește cu dragostea, copiii și distracția, ceea ce face să fie un moment minunat pentru o călătorie sau o adunare spontană. Nu sparge însă banca. Cheltuiește puțin mai mult decât ai face-o în mod obișnuit menținând aceeași stare de bine. 

Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Scorpion Sănătate. Ți se deschide o nouă cale, așa că întrebă-te ce dorești pentru sănătatea ta. Vrei să îți ignori corpul până când vor fi necesare măsuri medicale invazive sau vrei să ai o experiență plăcută de a-ți hrăni corpul și mintea într-un mod preventiv? Când te simți dezechilibrat, ești puțin mai supărat pe tine decât pe ceilalți. De exemplu, atunci când rupi rutina în practica exercițiilor, ai tendința de a simți efectele destul de puternic. Poți folosi această sensibilitate constructiv. Dacă vrei să începi o anumită practică de sănătate și ai probleme în a te automotiva, tot ce trebuie să faci este să începi și energia care va rezulta te va face să îți dorești să o reiei imediat. Folosește acest impuls pentru a-ți construi un regim de sănătate adecvat.

Horoscopul pentru fiecare zodie

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI