Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Rac

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Rac

Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Rac. Aș spune că este săptămâna ta. Nu trebuie să fii îmbrăcat într-un costum excentric și cu pelerină pentru a fi prezența importantă în viața cuiva. Adevărații eroi sunt cei care sunt capabili să facă ceea ce trebuie atunci când este necesar, indiferent de circumstanțe.

Soarele este în Casa a 2-a a banilor proveniți din muncă proprie, și deși este în pătrat cu Uranus, face și un trigon cu Chiron aflat în Berbec și în Casa a 10-a și este menit să vindece ceva legat de alegerea profesională făcută în ultima vreme și îți aduce liniștea de care ai nevoie. Întrebarea este dacă va fi ușor sau greu. Dacă îți asumi un risc calculat, s-ar putea să fie în regulă, și vindecarea să se producă rapid, dar dacă resimți încă durere, nu există garanții.

Pe măsură ce Jupiter face sextilul cu Neptun din Pești, s-ar putea să fii atras să petreci mai mult timp cu tine și să îți dorești câteva ore în comuniune cu Dumnezeu.

Vrei neapărat să ai o discuție lămuritoare cu cineva și cum Mercur se opune și lui Pluto, ar putea avea loc o conversație destul de intensă, iar dacă se ajunge la miezul problemei, ar putea duce la schimbări bune și la o decizie majoră din partea ta.

Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Rac Relațional. Când situația se impune ești foarte bun să sortezi grâul de neghină. Singura ta problemă este să încerci să evadezi când emoțiile încep să se transforme în torent. Săptămâna aceasta, totuși, ai șansa să vorbești simplu, fără șantaj lacrimogen sau mai știu eu ce lovituri. Trebuie să vă spuneți câteva adevăruri unul celuilalt, apoi să dați credit sentimentelor voastre, ca o acceptare reciprocă. Incearcă.

Soarele tranzitează semnul Leu, săptămâna aceasta. Este ceva greșit în a fi mândru și încrezător? Nu, atâta timp cât nu întinzi coarda prea mult.

Lui i se alătură Mercur care încă face opoziție cu Jupiter din Capricorn, și te va obliga să dai un pas înapoi și să reevaluezi ceva la care erai gata să renunți. Stabilește-ți un obiectiv viitor și rămâi la el nu mai oscila.

Luna Plină în Vărsător și în Casa a 8-a aduce în prim plan nevoia de a-ți exprima indiviualitatea în intmitate iar pătratul Soare – Uranus, lasă lucrurile mult mai deschise încât să te simți confortabil. 

Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Rac Profesional. Alătură-te celor care sunt pe o pantă ascendentă, în loc să fii călcat în picioare  de către cei care nu văd decât capcane în planul pe care îl susții, bașca sunt excesiv de critici referitor munca ta. Dacă acest lucru înseamnă schimbarea locului de muncă, atunci fă-o! 

Te afli într-o perioadă extrem de bună, în care poți realiza destul de multe. Asigură-te că trebuie să concentrezi această energie asupra propriilor obiective, în loc să o lași să se risipească asupra altor lucruri. Poți atinge succesul în carieră vrei cu adevărat.

Luni este o zi foarte bună ca să ceri ce vrei și să te bucuri de momente vesele alături de colaboratori. Evenimentele de la sfârșitul săptămânii ar putea aduce în atenția ta o relație afectivă la locul de muncă în care fie ești implicat tu, fie cineva cunoscut despre care trebuie să fie mai discret. Acordați atenție detaliilor. Este bine să treci în revistă ceea ce faci și să te organizezi mai bine. Vezi cum protejezi informațiile private.

Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Rac Financiar. Ai abilități certe de comunicare pentru a-și promova ideile și obiectivele către cei care conduc activitatea la locul de muncă. Este ca o lecție de performanță. Ai tot ce este nevoie pentru a susține și implementa punctul tău de vedere dacă vorbim despre o prezentare sau o cerere de majorare a salariului. Aspectele te ajută să mergi mai departe, dar nu susține grupurile și munca independentă. Deși este posibil să lucrezi singur, ai mult sprijin financiar.

Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Rac Sănătate. Din când în când este important să îți verifici dulăpiorul de medicamente și să arunci ce este expirat. Verificați datele și dacă sunt vechi, pune-le într-o pungă și du-le la ghenă.  Și dacă tot faci curățenie, verifică și ce altceva mai ai dulăpior. Mai poți avea uleiuri esențiale și crème pentru înmuiat călcâiele de care ai uitat. De exemplu, balsamul de lămâie este un puternic tonic nervos, iar atunci când este luat ca ceai, supliment sau ulei esențial, poate face minuni pentru că îți insuflă un sentiment de calm și de bunăstare.

Horoscopul pentru fiecare zodie

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top