Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Pești

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Pești

Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Pești. Ai o natură pasională dar uneori este dificil pentru tine când alții nu îți împărtășesc exuberanța. Este un moment bun pentru a revitaliza lucrurile cu umor. Există o oarecare tensiune în aer, iar entuziasmul tău nu face altceva decât să enerveze și să irite, așa cum se întâmplă de obicei. Nu te speria. Este doar temporar. Mâine vei fi din nou în centrul atenției și vei oferi plăcere tuturor.

Soarele în Leu în Casa a 6-a a stilului de viață, așa că săptămânile următoare vei dori să-ți îmbunătățești starea de bine. Dacă dieta sau programul de exerciții fizice au devenit neinteresante, poți fi inspirat să reveni la mișcare altfel.

În același timp, organizarea, reorganizarea rutinelor, astfel încât să poți fi mai productiv și poți renunța la activitățile care nu mai servesc interesulului tău, eficientizându-ți treburile și să îți lase timp să te și relaxezi.

Jupiter face un sextil cu Neptun din semnul tău, astfel încât ai putea fi atras de cineva care pare să te înțeleagă. Îți admiră talentele creative și imaginative și te va atrage perspectiva lui încrezătoare. Dacă vrei poați transforma această într-o relație romantică sau o prietenie de susținere.

În cele din urmă, pătratul dintre Mercur și Pluto sugerează tensiuni cu un prieten. O discuție ar putea transforma situația, dar va trebui să fii atent la felul în care spui ceea ce spui.

Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Pești Relational. Jocurile nu sunt jucate doar de copii; sunt jucate și de adulți, mai ales de cei îndrăgostiți. Uneori implică reguli pe care toată lumea le respectă pentru a face jocul să funcționeze fără probleme, alteori însă nu există reguli de urmat. Jocul pe care îl joci astăzi are reguli, deși acestea nu sunt evidente. De fapt, s-ar putea să fie chiar puțin suportabili. Fă-ți doar timp pentru a lua în considerare fiecare mișcare cu atenție.

Viața ta sentimentală continuă să fie energică, electrizantă și jucăușă, de la Soarele din Leu. Deoarece nivelul de încredere este ridicat, de ce să nu îți dai o șansă? Respingerea nu te va deranja prea tare acum.

În mijlocul săptămânii lucrurile intră parcă într-o nebuloasă din cauza trigonului dintre Mercur și stăpânul tău planetar Neptun, timp în care îți sugerez să-ți folosești creativitatea ca instrument de seducție. Ești selectiv pentru cine te deschizi. Ei sunt cei norocoși.

Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Pești Profesional. Lumea este în sfârșit pregătită să te audă. Simți că oamenii sunt în poziția de a-ți aprecia talentul și de a aprecia abilităție pe care le folosești ca să îi ajuți pe ceilalți. 

 Tendințele mai mari sunt cele pe care ar trebui să le pui în valoare. Aceasta te solicită să fii mai deschis în căutarea de oportunități care să aducă mai multe beneficii pe termen lung decât pe termen scurt. Înțelegerea imaginii de ansambu este esențială pentru succes.

Urmărește ce spui încă de la începutul săptămânii. Este posibil să simți nevoia să îți aperi punctul de vedere. Mijlocul săptămânii poate aduce provocări neașteptate. Unii oameni pot fi temperați scurt. Nu ar trebui să iei acest lucru personal. Unele probleme pot ajunge la un punct de criză sau de decizie. Dacă faci față unei persoane sau unei situații stresante, primești ajutor de la șefi sau începi să cauți ceva mai bun. Fă o pauză de la rutinele obișnuite.

Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Pești Financiar. Pentru tine, săptămâna este despre cum să îți menții energia vitală. Vei găsi modalități de a cheltui bani pentru activități distractive sau ai o întâlnire de familie în care să discutați cele mai prudente strategii de investiții. Comunicarea este susținută, permițându-ți să formulezi obiectivele clare și concise. Cu o acțiune concentrată, tu și cei dragi poți atinge orice obiective pe care te setezi.

Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Pești Sănătate. Când somnul este bun, la fel este și restul vieții, în general vorbind! Din când în când trebuie să ne ajustăm obiceiurile de somn în mod conștient, astfel încât să fim siguri că avem parte de o odihnă bună. Este posibil să ai nevoie de un pat nou! Este posibil să ai nevoie de perne sau cearșafuri noi sau ceva mai cald ori ceva mai răcoros. Străduiește-te să îți amenajezi zona de dormit. Totul ar trebui să fie așa cum îți place. Este un domeniu de viață la care nu ar trebui să se facă rabat: odihna este primordială.

Horoscopul pentru fiecare zodie

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top