Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Fecioară

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Fecioară

Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Fecioară. Abilitățile tale mentale ar putea fi mai lente săptămâna aceasta. Poate că nu te simți atât de motiva pe cât ți-ai dori. Acesta este cel mai probabil semnul că ar trebui doar să încetinești ritmul și să te relaxezi. Nu te simți ca și cum ai avea întotdeauna nevoie de a trimiți note explicative. Fii mai mult un oarecare și primește sfaturi din partea celorlalți.

Soarele este în Casa a 12-a , un sector privat al temei natale, unde va sta câteva săptămâni, așa că este un moment pentru a da drumul bagajelor emoționale care nu-ți mai folosesc și închei orice ar putea să îți blocheze ascensiunea. Dacă trebuie să închei o relație sau o situație, acum este momentul pentru a face asta. Cunoștințele tale practice combinate cu perspectivele lor imaginative pot aduce rezultate sclipitoare.

În același timp, ai grijă că cineva ar putea fi invidios pe tine. Mercur se opune lui Pluto așa că ar fi mai înțelept să te îndepărtezi de cei a căror vibrație pare puțin toxică. În schimb, socializează cu oameni care simți că te ridică și te fac să te simți bine.

Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Fecioară Relațional. Există o perspectivă mai serioasă cu privire la romantism. Poate că amândoi aveți decizii la care trebuie să participați și care să nu mai poată fi anulate. Sau, cealaltă alternativă ar putea avea în vedere să faceți legătura și mai puternică. Este o săptămână minunată pentru a aduce relația pe un teren mai ferm și pentru stabili anumite reguli.

Nu ai niciun motiv să negi că viața sentimentală ți-ar putea folosi de ajutor și, din fericire, carismaticul soare în Leu îți aduce această șansă săptămâna asta. Cu cât ieși mai des, cu atât devii mai atractiv. E de preferat să faci prima mișcare.

Trigonul dintre Mercur și Neptun dezvăluie o mulțime de gânduri și vise romantice, dar oare dorești cu adevărat ca acestea să devină realitate? Fii sigur că faci ceea ce trebuie înainte de a spune da.

Energia ispititoare a opoziției Mercur-Pluto poate fi provocatoare. Ai face ceva ce știi că nu ar trebui să fie chiar atât de rău? Dacă ești gata să faci față consecințelor, du-te pe asta!

Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Fecioară Profesional. Cu o planificare atentă, poți transforma o mică idee într-un profit imens. Oportunități financiare extraordinare ți se vor deschide în față săptămâna aceasta. Verifică de două ori suma înainte de a semna contractul, dar, cel mai probabil, nu vei greși.

Îți construiești un punct pol climatic în ceea ce privește cariera. Asigură-te că tu și jobul tău sunt în concordanță cu nevoile pe care le ai. Fă ajustări minore săptămâna aceasta, dar încearcă să te abți de la luarea oricăror decizii importante. Așteaptă până când toate problemele scad ca intensitate. 

Evenimentele de la începutul acestei săptămâni te pot face să fii suprasensibil. Nu sări la concluzii legat de comportamentul unei persoane. Pune întrebări mai degrabă decât să faci vreo prostie. Străduiește-te să ai cea mai bună săptămână. Îți va îmbunătăți atitudinea și îi ajută pe ceilalți să se simtă în pielea lor. Oamenii sunt atrași de tine și vor simți că ești cineva în care pot avea încredere. Fii puțin conservator atunci când faci promisiuni. Încurajările pe care le dai pot scoate în evidență talentele cuiva mai puțin încrezător în sine.

Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Fecioară Financiar. Ești pregătit și gata să profiți de noi oportunități. Există însă o dizarmonie combinată cu o transformare de lungă durată. Asta înseamnă că relațiile tale, care trec la rândul lor prin schimbări profunde, s-ar putea să nu fie întotdeauna acolo când ai nevoie de ele. Învățarea unor noi abilități poate veni a o pleașcă, între timp. Totuși, petreci mai mult timp în casă, făcând reparații și cheltuind și asigurându-te că totul este în funcție de ce ai ales să faci.

Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Fecioară Sănătate. Dacă ai chef să te răsfeți săptămâna aceasta, va merita să o faci acasă că noile reguli de soializare nu au să-ți permită statul într-un club de noapte. Fă câteva exerciții după muncă, astfel încât corpului tău să fie pregătit cu adevărat pentru profunzimea și răsfățul la care urmează să îl supui. Alimentația ușoară dar conformă va face să te bucuri în timp ce petreci seara în propriul spa privat. Lumânări, o baie fierbinte sau un duș, apoi un masaj ușor cu ulei de magnolie va fi atingerea perfectă pentru curățarea fizică și psihică.

Horoscopul pentru fiecare zodie

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top